Gündem Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir? Hikmet Tuğsuz kaç yaşında?

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir? Hikmet Tuğsuz kaç yaşında?

23.02.2019 - 16:17 | Son Güncellenme:

Survivor'da en dikkat çeken isimler arasında yer alan Hikmet Tuğsuz, yarışmalarda gösterdiği performansın yanı sıra Yunan takımında yer alan Dimitra'ya platonik olarak aşk beslediği iddia edilmişti. 14 Şubat'da sevgililer için yarışacağını söyleyen Hikmet Tuğsuz'un Dimitra'ya karşı platonik bir aşk beslediği konuşuluyor. Peki Hikmet Tuğsuz kimdir?

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir Hikmet Tuğsuz kaç yaşında

Hikmet Tuğsuz, Survivor'da gösterdiği performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Türk takımının liderliğini üstlenen Hikmet Tuğsuz, 14 Şubat'da sevgililer için yarışacağını ve hiç sevgilisi olmadını açıklayan Hikmet Tuğsuz, Yunan takımından Dimitra'yı beğendiğini dile getirmişti. Peki Hikmet Tuğsuz kimdir?

Haberin Devamı

HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.