Suudi Arabistan

Suudi Arabistan

Son dakika Suudi Arabistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suudi Arabistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suudi Arabistan haber sayfamızda...

Suudi Arabistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.211 suudi arabistan haberi bulunmuştur.
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Bayramda Gazze diplomasisi
Bayramda Gazze diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı haftasında ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerin liderleri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Suudi güzelin yarışma yalanı!
Suudi güzelin yarışma yalanı! Suudi Arabistanlı model Rumy, Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil ederek bir ilki gerçekleştireceğini açıklamıştı. Ancak Rumy’nin yalan söylediği ortaya çıktı.
13.04.2024 Cadde
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.
12.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da can simidi Serge Aurier! Okan Buruk'a ilaç olacak
Galatasaray'da can simidi Serge Aurier! Okan Buruk'a ilaç olacak Galatasaray’a geldiğinden bu yana henüz dakika alamayan Fildişi Sahilli futbolcu, takıma katıldı ve antrenmana başladı. Sağ bekte güçlü bir alternatif olacak olan futbolcu, alternatiflerde Teknik Direktör Okan Buruk’un elini rahatlatacak.
12.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ın ve Fernando Santos'un kader ayı!
Beşiktaş'ın ve Fernando Santos'un kader ayı! Beşiktaş’ta kulübün geleceği ve Santos’un önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı nisan ayı maçlarıyla netlik kazanacak. Siyah-beyazlılar, küme düşme mücadelesi veren Samsun ve Ankaragücü ile oynayıp, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Kupa sınavı da bu dönemde olacak.
12.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, bunların ilkini bugün Sivasspor karşılaşmasında çekecek.
12.04.2024 Trabzonspor
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi!
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi! Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz gün Galatasaray'la ilgili kendisine yöneltilen soruyu dikkat çeken bir yanıt vermişti. Milli yıldız sosyal medya hesabından bir açıklama daha yayınladı.
12.04.2024 Galatasaray
Aston Villa, Lille engelini 2 golle geçti!
Aston Villa, Lille engelini 2 golle geçti! UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Aston Villa, Lille'i 2-1 mağlup etti.
11.04.2024 Konferans Ligi
Roma, Milan'ı deplasmanda tek golle geçti!
Roma, Milan'ı deplasmanda tek golle geçti! Roma, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Milan deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
11.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık!
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık! Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic açıklamalarda bulundu.
Suudi Arabistan'da şoke eden olay! Al Ittihad'da Hamdallah kırbaçlı saldırıya uğradı
Suudi Arabistan'da şoke eden olay! Al Ittihad'da Hamdallah kırbaçlı saldırıya uğradı Al Ittihad'ın yıldızlarından Abderrazak Hamdallah, Al Hilal maçı sonrası kırbaçlı saldırıya uğradı.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Suudi Arabistan'da Süper Kupa'nın sahibi Al Hilal!
Suudi Arabistan'da Süper Kupa'nın sahibi Al Hilal! Suudi Arabistan Süper Kupa'nın finalinde Al Hilal, Al Ittihad'ı 4-1 mağlup etti.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Al Ittihad - Al Hilal maçından kareler
Al Ittihad - Al Hilal maçından kareler Al Ittihad, Suudi Arabistan Süper Kupa'nın finalinde Al Hilal ile karşı karşıya geldi.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo: Huzur ve mutluluk diliyorum!
Cristiano Ronaldo: Huzur ve mutluluk diliyorum! Al Nassr'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
10.04.2024 Dünyadan Futbol
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifleri belli oldu!
Liverpool'da Mohamed Salah'ın alternatifleri belli oldu! Suudi Arabistan'dan devleri peşine takan Mohamed Salah'ın alternatifleri Liverpool tarafından belirlendi.
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran'da başlayacağını belirterek, "Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon'dan direkt uçuşla hem Cidde'ye hem de Riyad'a seyahat mümkün olacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak" dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı Fırtına'nın kaptanı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir ismi Avrupa ekipleriyle anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır'ın yazın Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Olası adresi ise çok şaşırttı!
9.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu!
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu! F.Bahçe’nin Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkması ve maçın hemen başında sahadan çekilmesi, tüm dünyanın gündemine oturdu. Almanya’da "saçmalık" ve "komedi", İtalya’da "kaos", Peru’da "skandal" olarak değerlendirildi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Cristiano Ronaldo hakeme yumruk kaldırdı! Çılgına döndü
Cristiano Ronaldo hakeme yumruk kaldırdı! Çılgına döndü Suudi Arabistan Süper Kupa'nın yarı finalinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Zorlu maçın 88'inci dakikasında Cristiano Ronaldo, hakeme yumruk kaldırdı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Al Hilal, Al Nassr engelini 2 golle geçti!
Al Hilal, Al Nassr engelini 2 golle geçti! Suudi Arabistan Süper Kupa'nın yarı final maçında Al Hilal, Al Nassr'ı 2-1 mağlup etti.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Al Hilal - Al Nassr maçından kareler
Al Hilal - Al Nassr maçından kareler Al Hilal, Suudi Arabistan Süper Kupa Yarı Final maçında Al Nassr ile karşı karşıya geldi.
8.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Arabistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.