Suv

Suv

Son dakika SUV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan SUV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan SUV haber sayfamızda...

Suv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.037 suv haberi bulunmuştur.
Toyota, ABD'de 280 bin aracı geri çağıracak
Toyota, ABD'de 280 bin aracı geri çağıracak Toyota Motor, ABD'de 280 bin 663 aracı servislere geri çağıracak.
27.02.2024 Uzmanpara
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru düşüş gösteren ikinci el araç fiyatlarında yeni yılın ilk ayı itibarıyla ibre terse döndü. Peki ikinci el araçlardaki artışın sebebi ne, araç almak için en avantajlı dönem ne zaman? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Kia elektriklide gaza basıyor
Kia elektriklide gaza basıyor Geçtiğimiz haftalarda elektrikli araç stratejisini anlatan ve 3 yeni modelini tanıtan Kia, zenginleşen ürün gamıyla Türkiye’de ve dünyada elektrikli araç devrimini hızlandırmayı amaçlıyor.
19.02.2024 Otomobil
Biwatt filosuna yerli elektrikli
Biwatt filosuna yerli elektrikli Günlük araç kiralama sektörünün ilk tam elektrikli filosuna sahip şirketi Biwatt, araç filosunu genişletmeye devam ediyor.
19.02.2024 Otomobil
Frontera bu kez sadece elektrikli
Frontera bu kez sadece elektrikli Opel, bir dönem sükse yapan SUV modelinde kullandığı “Frontera” ismini, 2024 yılı içerisinde yeniden yollara döndüreceğinin müjdesini verdi.
19.02.2024 Otomobil
Togg’da 2027 yılı gibi kârlılık yolda
Togg’da 2027 yılı gibi kârlılık yolda Geçtiğimiz aylarda ABD’deki Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) sedan modeli T10F’yi tanıtan Togg’un CEO’su Gürcan Karakaş, Çinlilerle rekabet edebileceklerini ve 2027 gibi erken bir zamanda kârlılığa geçebileceklerini söyledi.
15.02.2024 Ekonomi
Toyota'dan ABD'ye 1.3 milyar dolar yatırım
Toyota'dan ABD'ye 1.3 milyar dolar yatırım Toyota, ABD'nin Kentucky eyaletinde yer alan tesisine 1,3 milyar ABD doları yatırım yapacak.
7.02.2024 Uzmanpara
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu 2023 yılı genelinde içten yanmalı motorlu araçların ikinci el fiyatlarında artış gözlenirken, kullanılmış elektrik araçlarda fiyatlar düştü. Geçen yıl Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci eldeki değer kaybı yüzde 4.14 seviyesinde gerçekleşirken, 4-5 yaşındaki elektrikli araçlarda fiyatlar yüzde 13’e varan oranda geriledi.
6.02.2024 Ekonomi
Paris'te SUV'lara farklı tarife
Paris'te SUV'lara farklı tarife Fransa’nın başkenti Paris’te küresel ısınmayla mücadele kapsamında SUV araçların sayısını azaltmayı öngören bir teklif kabul edildi.
6.02.2024 Dünya
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
5.02.2024 Haberler
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı Burdur’un Karamanlı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
5.02.2024 Haberler
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı
Burdur’da şarampole devrilen araç tanınmaz hale geldi: 2 ölü, 1 yaralı Burdur’un Karamanlı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
5.02.2024 Gündem
Aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu
Aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu Ankara Yenimahalle’de bir hızla giden bir otomobil yol kenarında bulunan diğer araçlara çarparken bir vatandaş otomobillerin kendisine çarpmasından son anda kurtuldu.
18.01.2024 Haberler
Tesla, Çin'de ürettiği 2 modelin fiyatını düşürdü
Tesla, Çin'de ürettiği 2 modelin fiyatını düşürdü Tesla, Çin'de yerel olarak üretilen iki modelinin fiyatını düşürdü.
12.01.2024 Uzmanpara
TOGG'un sedan modeli ne zaman satışa çıkacak? Bakan Kacır tarih verdi
TOGG'un sedan modeli ne zaman satışa çıkacak? Bakan Kacır tarih verdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin piyasaya çıkacağı tarih ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Ekonomi
Togg'un yeni modeli ne zaman piyasaya girer? İşte merak edilen sorunun cevabı
Togg'un yeni modeli ne zaman piyasaya girer? İşte merak edilen sorunun cevabı TOGG'un X platformu üzerinden paylaştığı yeni modelinin tanıtım videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki yeni model menzil daha uzun mu olacak? Araç piyasaya ne zaman çıkacak? İşte en çok merak edilen soruların cevabı...
9.01.2024 Ekonomi
Togg’un yeni sedan modelinin görücüye çıkacağı tarih belli oldu
Togg’un yeni sedan modelinin görücüye çıkacağı tarih belli oldu TOGG'un X platformu üzerinden paylaştığı yeni modelinin tanıtım videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki yeni model ne zaman görücüye çıkacak? Türkiye'deki elektrikli araç piyasası ne durumda? İşte detaylar...
8.01.2024 Ekonomi
TOGG, sedan modelini böyle gösterdi! Heyecanlandıran paylaşım
TOGG, sedan modelini böyle gösterdi! Heyecanlandıran paylaşım Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, yoğun ilgi gören SUV modelinin ardından sedan modelini üreteceğini duyurmuştu. Bugün TOGG'dan gelen paylaşım otomobil severleri heyecanlandırdı.
7.01.2024 Gündem
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım! Sosyal medya konuşuyor
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım! Sosyal medya konuşuyor Togg'un merakla beklenen sedan modelinden ilk görüntüler paylaşıldı. Sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüler büyük beğeni aldı.
7.01.2024 Ekonomi
Otomotiv satışları 2023'te rekor kırdı
Otomotiv satışları 2023'te rekor kırdı Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışları 2023 yılında bir önceki yıl ile karşılaştırıldığında yüzde 57,4 artışla 1 milyon 232 bin 635 adete ulaştı ve rekor kırdı.
5.01.2024 Uzmanpara
Yolda aniden durup geri hareket eden araç, motosikletliyi eziyordu
Yolda aniden durup geri hareket eden araç, motosikletliyi eziyordu Samsun’da yolda aniden durup geri hareket eden sürücü, az daha arkasından gelen motosikletliyi eziyordu. Motosiklet sürücüsünün hayat kurtaran refleksi kameraya yansıdı.
4.01.2024 Haberler
İki gencin hayalleri yarım kaldı! Yürek yakan detay ortaya çıktı
İki gencin hayalleri yarım kaldı! Yürek yakan detay ortaya çıktı Denizli'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen trajik bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren iki genç, aynı gün gerçekleşen cenaze töreniyle toprağa verildi. Hayatları yarım kalan iki genç, günler öncesinde iş yeri açma planları ve evlilik hayallerini kurdukları öğrenildi.
31.12.2023 Gündem
Biden'ın konvoyundaki araca otomobil çarptı
Biden'ın konvoyundaki araca otomobil çarptı ABD Başkanı Joe Biden’ın Delaware eyaletindeki kampanya merkezinden ayrıldığı sırada konvoyundaki araca bir otomobil çarptı.
18.12.2023 Dünya
Türkiye’de yeni bir marka daha: SWM
Türkiye’de yeni bir marka daha: SWM Çin’in hızlı büyüyen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde yer alan SWM, Türkiye’de iki yeni SUV modelini satışa sundu.
18.12.2023 Otomobil
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Suv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.