Suyu

Suyu

Son dakika suyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan suyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan suyu haber sayfamızda...

Suyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.049 suyu haberi bulunmuştur.
Vergide ‘ince’ denetim zamanı
Vergide ‘ince’ denetim zamanı Farklı metotlarla vergi kaybının önüne geçmek için mesai yapan Maliye, denetimlere hız verdi. Başta yeme-içme sektörü olmak üzere kazanç vergisi de yakın incelemede.
20.04.2024 Ekonomi
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Diyarbakır Valiliği uyardı! 'Su kanallarına girmeyin'
Diyarbakır Valiliği uyardı! 'Su kanallarına girmeyin' Diyarbakır Valiliği, Batman Sağ Sahil ve Batman Silvan sulaması ana kanallarına sulama suyu bırakılacağını, boğulma olaylarının yaşanmaması için kanallara girilmemesi uyarısında bulundu.
19.04.2024 Gündem
Herkesin yaptığı hata! Limonlu suyun faydasını sıfırlıyormuş, 1 saate ihtiyaç var
Herkesin yaptığı hata! Limonlu suyun faydasını sıfırlıyormuş, 1 saate ihtiyaç var Limon suyunun en önemli faydalarından biri, böbrek taşlarını engelleme etkisidir. Uzmanlar, limonlu suyun sağlığımız için çok faydalı olduğunu belirtiyor. Dr. Eric Berg ise birçok kişinin doğru bildiği yanlışlara değindi. Limonlu su faydalı ancak, doğru tüketildiğinde. İşte detaylar.
19.04.2024 Genel Sağlık
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Beypazarı'ndan yeni açıklama
Beypazarı'ndan yeni açıklama Beypazarı, maden suyu değerlerinin Avrupa Birliği mineralli su kriterlerine ve Türkiye Doğal Mineralli Sular Hakkında Yönetmelik limitlerine uygun olduğunu bildirdi.
19.04.2024 Ekonomi
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü Tokat’ın Sulusaray ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen depremlerde 338 konut hasar gördü. Bölgedeki son durumla ilgili Tokat Valisi Numan Hatipoğlu bilgi verdi.
19.04.2024 Gündem
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bağdat’a yapacağı ziyaretin gündeminde öne çıkan üç konu içinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi ile Kalkınma Yolu Projesi’nin yanı sıra Dicle ve Fırat’ın sınır aşan suları yer alacak. Irak’taki görüşmelerde su sorununun aşılmasına yönelik önemli adımların atılması bekleniyor.
19.04.2024 Gündem
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
Kahvaltıda içmeyin! Meyve suyunu içtiğiniz saat sağlığınızı koruyor
Kahvaltıda içmeyin! Meyve suyunu içtiğiniz saat sağlığınızı koruyor Pek çok kişinin küçükken izlediği çizgi filmlerde sık sık gördüğü kahvaltı masalarından aşina olduğu kahvaltıda meyve suyu içme geleneği aslında hiç de masum değil. Günün en önemli öğünü olan kahvaltıda içilen meyve suyunun vücudunuza etkilerini ve bu içecekleri içmek için en doğru saatleri haberimizde derledik!
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısının ardından Datça ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve kıyıya döven dalgalar, teknelerde büyük tehlikeye neden oldu.
17.04.2024 Haberler
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık!
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı. DMM, yiyecek ve içecek KDV oranlarında artış olmadığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır? Zarif görüntüsü ile evleri süsleyen orkide yanlış bakıldığında küsebiliyor. Aylarca çiçek açmadan soluk kalıyor. Ancak orkideyi coşturan bu formül ile yeniden çiçek açmasını sağlayabilirsiniz. Saksı dibine eklemek yetiyor. Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın Çaydanlık evlerimizde en çok kullanılan mutfak eşyalarından birisidir. Ancak sürekli çay demlendiği için zamanla kireç problemi ortaya çıkıyor. Bu tüyo ile çaydanlıktaki kireç kalıntılarında kurtulabilirsiniz.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Asıl faydası içindeki perdede saklı! Çay yapıp içen de var, 10 dakikada detoks
Asıl faydası içindeki perdede saklı! Çay yapıp içen de var, 10 dakikada detoks Ceviz perdesi, cevizin iç kabuğu ile dış kabuğu arasında bulunan, ince bir tabakadır. Sağlığa olan faydaları ise en az cevizin kendisi kadar faydalıymış. Cevizin iç zarı olan bu perde özellikle öksürüğü kökünden kurutuyor.
16.04.2024 Genel Sağlık
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Kavurucu sıcak hava dalgası yurdu etkisi altına almışken Meteoroloji’den yeni uyarı geldi. Sıcaklıklar yarından sonra 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.
16.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Suyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.