Suzan Kardeş

Suzan Kardeş

Makyaj uzmanı (makyöz), ses sanatçısı.   İş hayatına Hürriyet Gazetesi'nde başlayan Suzan Kardeş, burada çekilen fotoromanlarda rol alan oyunculara makyaj yaparak mesleğinde gelişti. Şan Tiyatrosu'nda saç ve makyaj yapımıyla çalışmayı sürdüren makyöz; birçok tiyatro topluluğu ve film ekibinde makyaj uzmanı ve kuaför olarak yer aldı. 1995 yılından başlayarak Beşiktaş Kültür Merkezi'nin saç ve makyaj çalışmaları görevini yapmaya başladı. İş Bankası reklamlarında oyuncu Haluk Bilginer'e yaptığı Atatürk makyajı ile ses getirdi.   1985 yılından itibaren Sezen Aksu'nun tüm sahne ve çekim makyajlarını yaptı. Goran Bregoviç'ten Türkân Şoray'a kadar birçok ünlünün sahne makyajını gerçekleştirdi. 1992 yılında Bekriya adında bir "meyhane" açarak 12 yıl boyunca işletti. Meyhanede söylediği mikrofonsuz, akustik Rumeli türküleriyle eski dönem Bosna sevda şarkılarından yola çıkarak, Sezen Aksu'nun desteğiyle Bekriya adlı bir sanat müziği albümü çıkardı. Bir filmde oyunculuk da yapan, Bir Demet Tiyatro dizisinde "pencereden bakan kadın" olarak yer alan ve halen çalışmalarını sürdüren sanatçının, yeni bir müzik albümü, bir film ve bir kitap projeleri bulunmaktadır.   2009 yılında Kuruçeşme Arena da sanatçı Sezen Aksu ile albüm tanıtımı için birçok sanatçı ile düet de bulundu.   Diskografisi Bekriya (2007) Bekriya II - Balkania (2008) Makyaj Odası Şarkıları (2009) Bekriya 1 & Bekriya 2 & Ninno (2010) Bekriya III - Bal ve Kan (2011) Bekriya VI - Bekri (2012) Yarım Hava Çalsana (2013) Filmografisi Oyuncu Organize İşler - 2005 Komedi Dükkanı - 2008 Bir Demet Tiyatro Mavi Kelebekler -2011 Muhteşem Yüzyıl -2012 (Konuk Oyuncu) Seksenler -2012 Kostüm uygulama Vizontele Tuuba - 2005 Makyöz Benim Annem Bir Melek - 2008 Osmanlı Cumhuriyeti - 2008 Atatürklü İş Bankası reklamı - 2007 Hokkabaz - 2006 Bir Demet Tiyatro - 2006 Beynelmilel - 2006 Gen - 2005 Organize İşler - 2005 Hürrem Sultan - 2003 Bekarlar - 2003 Aşk ve Gurur - 2002 Güneş Yanıkları - 2000 Bir Demet Tiyatro - 1997 Dönersen Islık Çal 1993 Seni Seviyorum Rosa - 1992

Suzan Kardeş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 511 suzan kardeş haberi bulunmuştur.
Bodrum hikâyesi
Bodrum hikâyesi Sarp Bozkurt, Asuman Dabak, Tarık Pabuççuoğlu, Ali İpin, Suzan Kardeş, Sedef Şahin ve İrfan Kangı gibi isimlerin rol aldığı ‘Bodrum Seferi’ filmi 12 Nisan’da vizyona girecek.
2.04.2024 Cadde
Hıdırellez akşamı
Hıdırellez akşamı Suzan Kardeş, ‘Suzan’ın Hıdırellez Festivali’ ile sahnede olacak.
20.03.2024 Cadde
BERGEN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER, KONUSU NEDİR? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam TV'de!
BERGEN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER, KONUSU NEDİR? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam TV'de! Bergen filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Yayınlandığı günden itibaren büyük ses getiren Bergen filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Farah Zeynep Abdullah’ın başrolde yer aldığı filmde şarkıcı Bergen'in hayat hikayesine odaklanılıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper yer alırken, senaryosu ise Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt'a ait. Peki, Bergen konusu nedir, oyuncuları kimler? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024 Cadde
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 PembeNar
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi Kanal D’de bir araya getiren müzik programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’in ‘Yılbaşı Özel’ bölümünün yeni tanıtımı yayınlandı.
30.12.2023 Cadde
Şarkılar Bizi Söyler 81. Bölüm Fragmanı - 2 - Yılbaşı Özel
Şarkılar Bizi Söyler 81. Bölüm Fragmanı - 2 - Yılbaşı Özel Şarkılar Bizi Söyler 81. Bölüm 2. Fragmanı - Yılbaşı Özel yayında! Ümit Besen, Kibariye, Uğur Aslan, Kutsi, Eypio, Suzan Kardeş, Berdan Mardini, Buzuki Orhan & Göknur, Mustafa Taş'ın konuk olduğu Şarkılar Bizi Söyler, 'Yılbaşı Özel' bölümüyle pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!
29.12.2023 Televizyon
'Şarkılar Bizi Söyler'de yıldız yağmuru
'Şarkılar Bizi Söyler'de yıldız yağmuru Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in 'Yılbaşı Özel' bölümünün yeni tanıtımı yayınlandı. Birbirinden değerli seslerin yanı sıra muhteşem sahne şovlarının da izleyiciyle buluşacağının sinyalini veren tanıtım yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada ilgi gördü.
29.12.2023 Cadde
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi Cumhuriyet'in100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyunu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla İstanbul’da izleyicilerle buluştu. Bakan Tekin, “Yaklaşık 3 yıldır hayalimizde olan, uygulamaya çalıştığımız bir projeydi. Volkan ve Bora dostlarım hayata geçirmemize vesile oldular. Sahnede bize performanslarıyla destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
19.12.2023 Gündem
Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! 'Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi'
Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! 'Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi' Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan, 'Çocuklar Duymasın' diziindeki 'Sultan' rolüyle tanınan Seda Fettahoğlu'nun kuzeni olduğunu duyurdu. Ölüm haberiyle tarifiz bir acı yaşayan Ayşe Tolga, sosyal medyada duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.
29.09.2023 Cadde
İmamoğlu: Bu ülkede ben devri bitecek, biz dönemi başlayacak
İmamoğlu: Bu ülkede ben devri bitecek, biz dönemi başlayacak Yenikapı Etkinlik Alanı'ndan düzenlenen Hıdırellez Şenliği'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu ülkede, ben devri bitecek, biz dönemi başlayacak. 15 Mayıs sabahı bambaşka bir güneş doğacak" dedi.
5.05.2023 Gündem
‘Hedefimiz her Romana bir yuva’
‘Hedefimiz her Romana bir yuva’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanlara yönelik özel sosyal konut kampanyası başlattıklarını duyurarak, “Hedefimiz her romana bir yuva” dedi.
21.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Esra Bilgiç: Hukuk fakültesi çocukluk hayalim
Esra Bilgiç: Hukuk fakültesi çocukluk hayalim Komedyen Ata Demirer hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı, Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Bursa Bülbülü’ filminin özel gösterimi, dün gece gerçekleşti. Esra Bilgiç de birçok ünlü ismin katıldığı galadaydı. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan güzel oyuncu, "Bazı şeyler paradan çok daha önemli" dedi.
12.01.2023 Cadde
Cumhuriyet coşkusu Ege’yi erken sardı
Cumhuriyet coşkusu Ege’yi erken sardı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, belediyelerin etkinlikleriyle 7’den 77’ye herkesi bir araya getirecek. Cumhuriyet’in ilanının 99. yılı, büyük coşkuya sahne olacak
26.10.2022 Ege
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Isparta gülü modası Asırlar boyu, kraliçelerin, sultanların ve hükümdarların gönül elçisi olan gülün tarihçesinden yola çıkarak dünyaca ünlü Isparta gülünü, kendi kurduğu markası Faraway’e taşıyan Ayşe Boyner’in bu aralar keyfi pek yerinde...
13.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kaldığı yerden devam ediyor DreamTürk Tv’de ekrana gelen ‘Gülay Kamaz ile Hayata Dair’ programı kısa yaz molasının ardından 1 Ekim’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor...
30.09.2022 Cadde
Çeşme’de muhteşem final
Çeşme’de muhteşem final Bu yıl 22-25 Eylül günleri arasında “Balkan Günleri” temasıyla Çeşme Belediyesi tarafından hayat bulan Uluslararası Çeşme Festivali binlerce kişiyi ağırladı.
28.09.2022 Ege
Altın Koza alkışlarla başladı
Altın Koza alkışlarla başladı 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Orhan Kemal Emek Ödülleri’nin takdim edildiği açılış gecesi ile başladı.
14.09.2022 Kültür Sanat
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu Adana'da bul yıl 29'uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin açılış töreninde Orhan Kemal Emek Ödülleri, ünlü sanatçılar Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve zafer Ayden'e verildi.
13.09.2022 Kültür Sanat
Koşan adam Bayülgen’e konuk
Koşan adam Bayülgen’e konuk “Her Gece”, “Tavla”, “Hatıralar” ve “Elma Değil, Ayva” gibi unutulmaz parçalara imza atan Mirkelam, 24 Eylül Cumartesi akşamı Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı sıra dışı gösteri mekânı Dada Salon Kabarett’te bir konser verecek...
4.09.2022 Kültür Sanat
Üç ustaya büyük onur
Üç ustaya büyük onur Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın başkanlığında bu yıl 29’uncusu düzenlenecek olan ‘’Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’’ için geri sayım başladı...
18.08.2022 Kültür Sanat
Zuhal Olcay yeni yaşına sahnede girdi
Zuhal Olcay yeni yaşına sahnede girdi Zuhal Olcay, doğum günü olan 10 Ağustos'ta sahnedeydi. Ünlü şarkıcı, yeni yaşını Bodrum Gümüşlük'teki sahnesinde kutladı. Sevenleri, Olcay'ı doğum günündeki konserine büyük ilgi gösterdi.
11.08.2022 Cadde
Sayan çıkmadı Ökten söyledi
Sayan çıkmadı Ökten söyledi Suzan Kardeş, Bodrum Rios’ta konser verdi...
8.08.2022 Cadde
Alaturka rüzgârı
Alaturka rüzgârı TRT’nin ilgiyle izlenen ‘Alaturka Akşamlar’ müzik programının canlı yayını bu hafta Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
8.07.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Suzan Kardeş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.