Tahliye

Tahliye

Son dakika tahliye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tahliye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tahliye haber sayfamızda...

Tahliye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.613 tahliye haberi bulunmuştur.
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangına ekipler müdahale ederken, binada mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.
28.03.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Gündem
Fatih'te kadına şiddet kamerada! Valilikten açıklama geldi
Fatih'te kadına şiddet kamerada! Valilikten açıklama geldi Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı.
27.03.2024 Haberler
Fatih'te kılıf kavgasında kadına darp! İşyeri mühürlendi, 1 kişi gözaltında
Fatih'te kılıf kavgasında kadına darp! İşyeri mühürlendi, 1 kişi gözaltında Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına alırken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin davada Londra Yüksek Mahkemesi kararını açıkladı.
26.03.2024 Dünya
İsrail saldırılarına ara vermiyor! Gazze'de bir hastane daha hizmet dışı kaldı
İsrail saldırılarına ara vermiyor! Gazze'de bir hastane daha hizmet dışı kaldı Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Al-Amal Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarını ve yaralıları zorla tahliye ettiği ve hastanenin girişlerinin kapatılması sonucu hizmet dışı kaldığı bildirildi. ABD'den dikkat çeken Refah açıklaması geldi.
26.03.2024 Dünya
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe...
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı sonu yağış raporuna göre; son 98 yılın günlük yağış rekoru, 17 Aralık 2018 günü yaşandı.
26.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul’un kentsel dönüşümünde yol haritasını açıkladığı ‘Yarısı Bizden’ kampanyasında ilk temeller atıldı.
25.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı
İstanbul'da 'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk temelleri atıldı Sağlıklı ve güvenli evler inşa etme hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanında kentsel dönüşüm çalışmalarını hızla sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’u yüzyılın dönüşümüne ‘Yarısı Bizden’ kampanyası ile hazırlıyor. Olası Marmara depremi riskine karşı İstanbul’u afetlere dirençli hale getirmeyi hedefleyen Bakanlığın başlattığı kampanya kapsamında, devletin verdiği 1.5 milyon liralık destekle yapılacak evlerin ilk temeli Üsküdar’ın Salacak mahallesinde atıldı.
25.03.2024 Ekonomi
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı
Türk tanker gemisi uluslararası sularda 139 mülteciyi kurtardı Tunus-Malta arasında seyir halindeyken batmak üzere olan mülteci teknesine Beks Bodrum tanker gemisi yardım etti.
25.03.2024 Dünya
Hem katledip hem kaydetmişler
Hem katledip hem kaydetmişler Moskova’daki korkunç terör saldırısıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, eylemi üstlenen DAEŞ, teröristlerin üzerlerinde bulunan kameralardan çekilen video görüntülerini de paylaştı! Detaylar ise dehşet verici.
25.03.2024 Dünya
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. İmamoğlu, "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız. 10 bin konutu yenileme sözü vermiştik. 12 bin konut teslim ediyoruz yani biz 2019'da verdiğimiz sözün 2 bin daha üstünde iş başardık." dedi. İmamoğlu, " 302 hak sahibi, 523 konut, 15 dükkan olmak üzere, 538 bağımsız birimden oluşan Kırlangıç Evler'de hak sahipleri, gördüğünüz gibi pırlanta gibi dayanıklı evlerine kavuştular. Ne mutlu bana. Üstelik ne olacak? Değerli hak sahipleri, buradaki borçlanma tutarlarını, evlerine oturduktan sonra 36 ayda, yüzde sıfır faizle KİPTAŞ'a ödeyecek. Bakın bu, gerçek kentsel dönüşüm örneğidir." diye konuştu.
24.03.2024 Gündem
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı Girişimci Orhun Ensari, 6 Şubat depreminin ardından, yabancı sermayeli bir özel bankanın kiralık kasasında yaşanan su baskınları sonucunda, birikimleri ve dijital veri setinin kaybolduğunu iddia etti.
24.03.2024 Gündem
İstanbul Güngören'de korku dolu anlar! Tüm bina tahliye edildi
İstanbul Güngören'de korku dolu anlar! Tüm bina tahliye edildi İstanbul'un Güngören ilçesinde 6 katlı bir binanın 5. katında çökme meydana geldi. Balkonu çöken dairede şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Bina sakinleri tahliye edildi. İşte detaylar...
23.03.2024 Gündem
Gazze’de can kaybı 32 bini aştı
Gazze’de can kaybı 32 bini aştı İsrail’in 7 Ekim’den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 32 bin 142’ye, yaralananların sayısı ise 74 bin 412’ye yükseldi.
23.03.2024 Dünya
Bayrampaşa'da yangında can pazarı! 1 kişi ağır yaralandı
Bayrampaşa'da yangında can pazarı! 1 kişi ağır yaralandı Bayrampaşa’da 5 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında Cemal A. içeride mahsur kaldı. Mahalleli Cemal A.'yı kurtarmak için seferber oldu. Camlar kırıldı ancak pencere korkulukları sökülemedi. İtfaiye ekiplerinin güçlükle ulaştığı Cemal A. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
23.03.2024 Gündem
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular Süleyman el-Halebi, Kürt kökenli bir Osmanlı vatandaşıydı. Ancak bugün kafatası Paris'te İnsan Müzesi'nde sergileniyor. Peki El-Ezher Üniversitesi'nde İslami ilimler okuyan bu genç âlim, Napolyon'un en güvendiği komutanını nasıl öldürmüştü? İşte tüm detaylarıyla Süleyman el-Halebi'nin hikâyesi.
23.03.2024 Yaşam
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 60'ı aşarken 100'den fazla yaralı da hastanelerde tedavi altında bulunuyor.
23.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tahliye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.