Takım

Takım

Son dakika takım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan takım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan takım haber sayfamızda...

Takım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 206.370 takım haberi bulunmuştur.
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor Süper Lig'de 30 hafta tamamlanırken en centilmen takım bordo-mavililer oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-Play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu Beşiktaş'taki müthiş performansının ardından A Milli Takım'dan davet alan ve devlerin radarına takılan Semih Kılıçsoy ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı.
29.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım'
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım' Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde gündemdeki kararlar masaya yatırıldı. Ligden çekilmenin ağır bir düşünce olacağını düşünen eski yönetici ve başkanlar, farklı yaptırımlarla tepkilerini göstermenin daha doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Carlos Vinicius: Kesinlikle kupa bizim!
Carlos Vinicius: Kesinlikle kupa bizim! Carlos Vinicius takım halinde şampiyonluğa odaklandıklarının altını çizdi.
29.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım'
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Kupa öncesi dostluk çağrısı yaptı, “Fenerbahçe ile birlikte basın toplantısına çıkalım. Ülke futbolu için ateşin düşmesi lazım. Teknik adam ve futbolcuların birbirine sarılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı!
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı! Beşiktaş, Ümraniye’de oynanan hazırlık maçında Fatih Karagümrük’le yenişemedi. Konuk ekip Kevin Lasagna ile öne geçerken, Rachid Ghezzal’ın şık golü skoru belirledi.
29.03.2024 Beşiktaş
Eda Erdem Dündar: Ligi de kazanmak için her şeyi yapacağız!
Eda Erdem Dündar: Ligi de kazanmak için her şeyi yapacağız! Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, Eczacıbaşı Dynavit maçı sonrası konuştu.
28.03.2024 Voleybol
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!  'Baş döndüren' ödül oyunu
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! 'Baş döndüren' ödül oyunu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
Vodafone Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezon heyecanı sona erdi. Dev organizasyonun ardından yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
28.03.2024 Voleybol
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı!
İskenderun'da 9800 kişilik stadyum açıldı! İskenderun’un Sarıseki mahallesinde yenilenerek yapımı tamamlanan 9800 seyirci kapasiteli Fuat Tosyalı Stadyumu açıldı.
28.03.2024 Futbol
Barcelona'nın yıldızı Willy Hernangomez isyan bayrağını çekti!
Barcelona'nın yıldızı Willy Hernangomez isyan bayrağını çekti! Barcelona'nın yıldızlarından Willy Hernangomez, takım içinde aldığı sürelerin azlığından dert yandı.
28.03.2024 Basketbol
Rachid Ghezzal'dan Nathan Redmond'a geri dön çağrısı!
Rachid Ghezzal'dan Nathan Redmond'a geri dön çağrısı! Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal, eski takım arkadaşı Nathan Redmond'a geri dönmesi yönünde mesaj gönderdi.
28.03.2024 Beşiktaş
Aytürk Kıyıcı: A Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz!
Aytürk Kıyıcı: A Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz! U19 Kadın Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Futbol
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Bayern Münih'te Xabi Alonso'nun alternatifi Ralf Rangnick!
Bayern Münih'te Xabi Alonso'nun alternatifi Ralf Rangnick! Thomas Tuchel ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanan Bayern Münih'te teknik direktör arayışlarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı.
28.03.2024 Almanya Bundesliga
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti
Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti Olimpik Lyon'un genç futbolcusu Mahamadou Diawara, Fransa Futbol Federasyonu'nun futbolcuların oruç tutmasını yasaklaması nedeniyle milli takım kampından ayrıldı.
28.03.2024 Fransa Ligue 1
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel Adana Demirsporlu Luis Nani, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Volkan Demirel ile ilgili paylaşımda bulundu.
28.03.2024 Fenerbahçe
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı'
'Türkiye, son 20 yılda dünyaya parmak ısırtan başarı hikayesi ortaya çıkardı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye son 20 yılda savunmada, havacılıkta dünyaya parmak ısırtan bir başarı hikayesi ortaya çıkardı. Bu başarı hikayesi de Türk gençleri sayesinde ortaya çıktı. Türkiye'nin iftihar kaynağı projeler sizler gibi gencecik insanların oluşturduğu mühendislik takımları tarafından geliştirildi" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia!
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Brezilyalı forvet, Süper Lig'de şampiyon olacaklarını iddia etti
28.03.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Samsunspor'a sakatlık şoku! Sezonu kapadı
Samsunspor'a sakatlık şoku! Sezonu kapadı Samsunspor’un başarılı savunmacısı Lubo Satka, yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı.
28.03.2024 Samsunspor

Benzer Haber Etiketleri

Takım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.