Takım

Takım

Son dakika takım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan takım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan takım haber sayfamızda...

Takım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207.046 takım haberi bulunmuştur.
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu!
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor'da iletişim ödülü oyunu için Mavi ve Kırmızı takım bugün apayrı bir mücadele içine girdiler. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da belli oldu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da haftanın eleme adayları...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
23.04.2024 Cadde
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
Arthur Masuaku'dan Fenerbahçe cevabı! 'Zor bir maç olacak'
Arthur Masuaku'dan Fenerbahçe cevabı! 'Zor bir maç olacak' Beşiktaşlı futbolcu Arthur Masuaku, Ankaragücü maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Beşiktaş
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi!
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi! Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
23.04.2024 Ankaragücü
Emre Belözoğlu: Kupa beyi Ankaragücü!
Emre Belözoğlu: Kupa beyi Ankaragücü! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçı öncesi konuştu.
23.04.2024 Ankaragücü
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı Süper Lig’de 33’üncü hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtları yayınlandı. Haftanın en çok tartışılan pozisyonları arasında yer alan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararında hakemler arasındaki konuşmalar netlik kazandı.
23.04.2024 Süper Lig
Salih Uçan: Zor bir dönemden geçiyoruz!
Salih Uçan: Zor bir dönemden geçiyoruz! Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta Salih Uçan açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Beşiktaş
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
İran Futbol Federasyonu'ndan milli kaleciye ilginç ceza!
İran Futbol Federasyonu'ndan milli kaleciye ilginç ceza! İran Futbol Federasyonu, milli takım kalecisi Hossein Hosseini'ye maç sırasında bir kadına sarıldığı için ceza verdi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
ZTK YARI FİNAL TEK MAÇ MI? 2024 Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maçları çift mi?
ZTK YARI FİNAL TEK MAÇ MI? 2024 Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maçları çift mi? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ardından bir üst tura yükselen takımlar belirlenmişti. Birbirinden başarılı dört takım, yarın finalde final müsabakası için top koşturacak. Peki, ZTK yarın final tek maç mı, çift maç mı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri...
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri... Ziraat Türkiye Kupası yarı final takvimi belli oldu. Dört takımın mücadele edeceği yarı finaller, iki maç usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı finalin akabinde iki takım final müsabakasında top koşturacak. ZTK yarı final maçları ne zaman?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Cumhurbaşkanıyla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz, randevu talep edeceğiz” dedi.
23.04.2024 Gündem
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
Abdullah Avcı öğrencilerle buluştu
Abdullah Avcı öğrencilerle buluştu Bordo-mavili takımın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Yol-İş Sendikası Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.
23.04.2024 Trabzonspor
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya!
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya! Inter'in 20. şampiyonluğunda başarılı performansıyla başrolü oynayan Hakan Çalhanoğlu, Instagram canlı yayınında milli takım eleştirilerine ateş püskürdü.
23.04.2024 İtalya Serie A
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.04.2024 Diğer
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 Süper Lig
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Takım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.