Tan Taşcı

Tan Taşcı

Son dakika Tan Taşcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tan Taşcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tan Taşcı haber sayfamızda...

Tan Taşcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 398 tan taşcı haberi bulunmuştur.
İkinci klibi çektiler
İkinci klibi çektiler Rubato’nun beşinci stüdyo albümü ‘Rubato/5’, Bayhan Müzik yapımcılığında dijital mecralardaki yerini aldı.
27.03.2024 Cadde
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü! Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düştü. Turhan'ın yaşadığı korkunç kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili eşinden açıklama geldi.
2.03.2024 Cadde
İlk kitabı raflarda
İlk kitabı raflarda Tan Taşçı ile yazar Ezgi Durmuş’un birlikte kaleme aldıkları ‘Eve Dönüş’ kitabı Destek Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.
30.01.2024 Cadde
‘Dikenler’ yayında
‘Dikenler’ yayında Tan Taşçı, bu yıl üçüncü kez bir araya geldiği Yasin Keleş’le ‘Yürüyorum Dikenlerin Üstüne’ türküsünü yeniden yorumladı.
26.12.2023 Cadde
Galası yapıldı
Galası yapıldı Cemre Baysel ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı ‘Aşk Filmi’nin galası, önceki akşam Nişantaşı City’s AVM’de yapıldı.
2.12.2023 Cadde
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu! Yılbaşı gecesinin pazara denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar üç günlük tatil fırsatı oluştu. Bunun üzerine harekete geçen tur operatörleri ve oteller, iki ay öncesinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırladı.
20.11.2023 Cadde
‘Av’ için ağıt yaktı
‘Av’ için ağıt yaktı Tan Taşçı, av konusuna dikkat çekmek için ‘Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar’ı söyleyerek, ağıt yaktı ve hayranlarına seslendi.
4.11.2023 Cadde
Albüm müjdesi
Albüm müjdesi Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen ‘Harbiye Açık Hava’ konserleri kapsamında sahne aldı.
21.09.2023 Cadde
Rubato'nun solisti Özer Arkun evlendi
Rubato'nun solisti Özer Arkun evlendi Rubato grubunun solisti Özer Arkun, müzik danışmanı Zeynep Arda ile hayatını birleştirdi. Nikah töreni Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşti.
19.09.2023 Cadde
'Türkiye’de başıboş çocuk sorunu var' diyen kadınla ilgili flaş gelişme
'Türkiye’de başıboş çocuk sorunu var' diyen kadınla ilgili flaş gelişme Türkiye’de başıboş köpek değil başıboş çocuk sorunu var, ya siz çırpacaksınız çocuklarınızı ya da biz çırpacağız' cümleleriyle video çekip paylaşan Tyche Kairos gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Kairos, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
11.09.2023 Gündem
Ezgi Mola'ya destek veren şarkıcı Tan Taşçı'ya büyük şok!
Ezgi Mola'ya destek veren şarkıcı Tan Taşçı'ya büyük şok! Batman’da yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen, Uzman Çavuş Musa Orhan'a (25) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı (42) hakkında dava açıldı. Hakaret suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
İzmir'in birçok yerinden görüldü! SoloTürk ve Türk Yıldızları hayran bıraktı
İzmir'in birçok yerinden görüldü! SoloTürk ve Türk Yıldızları hayran bıraktı İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü için düzenlenen kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na atlı süvari birliklerinin yürüyüşü ile devam etti.
9.09.2023 Gündem
Haydi İzmir sokaklara!
Haydi İzmir sokaklara! İzmir’in işgalden kurtulduğu 9 Eylül 1922’nin 101. yıldönümünde zafer yürüyüşü süvari birliklerinin geçişi, hava gösterileri ve konserle coşku tüm kente yayılacak.
9.09.2023 Ege
Serdar Ortaç, 'Volume 2'de gençlerin sesine ses olamasa da beste olabiliyor!
Serdar Ortaç, 'Volume 2'de gençlerin sesine ses olamasa da beste olabiliyor! Aradığımız 'yeterli ve gerekli Serdar Ortaç vizyonu'na sonunda ulaşıldı. Serdar Ortaç, vokalist olarak olamasa da 'kendisine saygı albümü'nde saygı duydurmayı başarıyor. Özellikle Alaturca Club'ın 'Gram'ıyla birlikte Serdar Ortaç Volume 2' projesi, ilk halkanın aksine hem yerel hem de evrensel olabiliyor. Çünkü Ortaç, 'Volume 2'de gençlerin sesine ses olamasa da beste olabilmeyi seçiyor, albüme katkı veren herkese kendinden renk ekleme izni, hakkı, şansı tanıyor, bu 'saygı' projesinde ilkinde olamasa da ikincisinde gecikmeli de olsa hakikaten, yeminle saygı uyandırıyor.
6.09.2023 Müzik
Miniklerle düet
Miniklerle düet Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen ‘Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu’ turnesi kapsamında iki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da seyirciyle buluştu.
4.09.2023 Cadde
Ünlü isimler albümde
Ünlü isimler albümde Serdar Ortaç’ın eserlerinin yer aldığı ‘Serdar Ortaç Şarkıları Vol.II’ albümü, yarın müzikseverlerle buluşacak.
31.08.2023 Cadde
Hayran tepkisine sitemli cevap
Hayran tepkisine sitemli cevap Tan Taşçı, kendisine sitem eden hayranına, “Sizi kaybederim, kazanırım pek de takılmam böyle şeylere” diyerek karşılık verdi.
21.08.2023 Cadde
Trafik kazası geçiren Tan Taşçı'dan ilk paylaşım
Trafik kazası geçiren Tan Taşçı'dan ilk paylaşım Burdur'un Bucak ilçesinde, dün sabah saatlerinde TIR'a arkadan çarpan lüks cipte bulunan Tan Taşçı, şarkıcının menajeri ve bir kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan 41 yaşındaki popçuyu çıkardı. Taşçı'dan kazanın ardından ilk paylaşım geldi.
11.08.2023 Cadde
Konsere giderken kaza yaptılar
Konsere giderken kaza yaptılar Tan Taşçı, dün sabah konser için Antalya’ya giderken, saat 06.30 sıralarında Burdur’da trafik kazası geçirdi.
11.08.2023 Cadde
TAN TAŞÇI SAĞLIK DURUMU: Tan Taşçı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hayatına dair bilinenler
TAN TAŞÇI SAĞLIK DURUMU: Tan Taşçı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hayatına dair bilinenler Tan Taşçı trafik kazası geçirdi. Ünlü popçu hakkında meraklı arayış başladı. Sesi ve şarkılarıyla büyük hayran kitlesine sahip olan Tan Taşçı kimdir, sağlık durumu nasıl? Tan Taşçı kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi ve son durumu...
10.08.2023 Bilgi Rehberi
Maltepe'de vinç sürücüsü dehşet saçıp kaçtı! 16 araç birbirine girdi
Maltepe'de vinç sürücüsü dehşet saçıp kaçtı! 16 araç birbirine girdi Maltepe'de seyir halinde olan vincin yol ortasında durması nedeniyle arkasından gelen 16 araç kazaya karıştı. Kazada can kaybı yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Kazaya neden olan vinç sürücüsü ise kaçtı. Şişli’de ise yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyon, yokuş aşağı seyir halindeyken kontrolden çıkarak 7 araça çarptı.
10.08.2023 Gündem
Sıcak zift işçilere sıçradı! 3 ağır yaralı var
Sıcak zift işçilere sıçradı! 3 ağır yaralı var Kars'ta asfalt yapımında kullanılan sıcak zift, tankerdeki hortumun yerinden sıçramasıyla 3 işçiye sıçradı.
10.08.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde dolar saçmışlardı! 13 kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde dolar saçmışlardı! 13 kişi gözaltına alındı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dolar saçanların kimlikleri tespit edilirken, olayla ilgili 13 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...
10.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tan Taşcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.