Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tan Taşçı canlı yayında isyan etti

Danimarka'da yaşayan ve diş hekimliği yapan Pelin Elecik, popçu Tan Taşçı'nın Instagram'dan özel mesajlar atarak kendisini taciz ettiğini söyledi. Tan Taşçı, mesajların sahte bir hesap üzerinden atıldığını ve diş hekimini tanımadığını açıkladı.

|

Tan Taşçı, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak taciz iddialarını yalanladı.

Taşçı, "Biz haberleri ilk gördüğümüzde yalan olduğunu anladık ama kim olduğunu henüz bulamadık. Diş hekimi kıza da hâlâ ulaşamadık. Bu kızı tanımıyorum. Gerçek bir profil olduğunu da düşünmüyorum. Haberin kaynağına da ulaşamadık. Ben şeffaf bir insanım yapsaydım söylerdim. 'Ne kadar kaliteli bir kadınsın' lafı benim edebiyatım bile değil. Bunu kimin yapabileceğine dair şüphelendiğim isimler var. Ben bu sene kendi yapım şirketimden albümümü piyasaya sürdüm. Bağımsız ve yalnız görünmem beni açık bir adam yapabilir belki de bunun için hedef olmuşumdur.'' şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.