Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Tanıştığımız gün evlenme teklifi ettim'

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile eşi Çiğdem Çalışkanoğlu, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Geçtiğimiz yıl evlenen çift, ilginç tanışma hikayelerini anlattı.

|

Sinan Çalışkanoğlu'nun, '2. Sayfa' canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle:

"KOMUTAN BENİ TANIDI"
'Selena' dizisi biteli 12-13 sene oldu. Ben o kadar çok kuşak yetiştirdim ki... ‘Ben sizinle büyüdüm’ diyorlar. 'Selena' dizisi 102 bölüm sürdü. Sette çok güzel anılarımız var. Mesela set 8’de başlıyordu, beni 6’da alıyorlardı makyaj için sitenin güvenliği beni gördü. ‘Hades’ makyajı var, ‘kimsiniz’ dedi. Ben bir döndüm, adam ‘tamam, tamam geçin’ dedi. Çok eğlenceli bir karakterdi. Dizi bittikten sonra askere gittim. Komutan beni tanıdı. ‘Sen dizide kayboluyordun, Burada sakın kaybolma’ dedi ve gitti.

"EŞİMLE ÜÇ GÜNDE EVLENDİK"
Hayatımda kendimi kapattığım bir dönem. Klarnet kursuna gidiyorum, köpeğimi dolaştırıyorum öyle kendi halimdeyim. Benim sokağımda bankamatik var ve bozulmuş, cadde üzerindeki başka bir bankamatik var oraya gittim. Bir dükkan gördüm, kuyumcu dükkanı. ‘Burada çocuk gelinler için hiçbir takı ürünü satılmamaktadır’ yazıyordu. Çok hoşuma gitti. Çekip sosyal medyada paylaşayım diye düşündüm. Çiğdem’i gördüm, ‘Ben bu sloganı paylaşmak istiyorum’ dedim. ‘Tabii’ cevabını verdi. Öyle tanıştık. Dükkanın içinde çok güzel bir koku vardı. ‘Nedir bu koku?’ dedim. Kendi kokusuymuş, çekmeceden parfümü çıkardı bana sıktı. Birbirimizin telefon numaralarını aldık. Konuşmaya başladık, çok iyi anlaşıyoruz. Aynı gün ‘Neden yemeğe çıkmıyoruz?’ dedim. Aynı gün yani 23 Şubat'ta buluşmaya karar verdik. Yemek için kıyafet seçimi yaptım, bayağı uzun sürdü. Yemeğe giderken takside elini tuttum. Hepsi aynı gün oluyor bunların. Kafeye gittik, yemek yedik. Yemeğin ortalarına doğru ‘Sen benim çocuklarımın annesi olacaksın’ dedim. Antakyalı olduğunu öğrendim, ‘Antakya’da düğün yapacağım’ dedim. 21 Nisan’da evlendik. 12 Temmuz’da da Antakya’da düğünümüzü yaptık. Geriye bir çocuk kaldı.

"BU BİR KADER HİKAYESİ"
Ben aile ile tanışmaya gidiyorum, çiçek çikolata yaptırdım. Telefonda ‘Eğer şu anda buraya gelmezsen, ben seni bulamam. Ne acayip değil mi?’ dedi. O kadar hızlı oldu her şey. Çünkü benim evime falan gelmemişti hiç. Kimse de bize ‘Ne yapıyorsunuz çocuklar?’ demedi. Eşim de bir kez bile bana ‘Neden bunu yapıyoruz?’ diye sormadı. 21’inde tanıştık, 22’sinde benim annemle tanıştı, 23’ünde eşimin ailesiyle tanıştım. İlk defa hayatımda aklımla kalbimle büyün hücrelerimle bir şeyi seçtim. Nasıl oldu bilmiyorum. Hiçbir şekilde hızlı hareket eden birisi değilim. Aslında arkadaşlarımız için kötü örneğiz. Çünkü 2-3 yıldır birlikte olduğu insanla evlenmemiş hala. Bu bir kader hikayesi. Biz tanıştıktan sonra oradaki bankamatik kalktı, dükkan kapandı ve ben de oturduğum yerden taşınmayı düşünüyordum."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.