Tansu

Tansu

Son dakika Tansu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tansu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tansu haber sayfamızda...

Tansu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.822 tansu haberi bulunmuştur.
Yasak aşk cinayetinin cezası belli oldu!
Yasak aşk cinayetinin cezası belli oldu! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığı iddia edilen eşini öldüren, onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen kişiyi de yaralayan sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi.
18.03.2024 Gündem
Mehmet Sesigüzel babası Nuri Sesigüzel'in vasiyetini yerine getirdi!
Mehmet Sesigüzel babası Nuri Sesigüzel'in vasiyetini yerine getirdi! 20 Mayıs 2023 tarihinde hayatını kaybeden Nuri Sesigüzel'in oğlu Mehmet Sesigüzel, baba yadigarı eşyaları müzede sergilenmesi amacıyla bağışladı. Babasının vasiyetini yerine getirdiğini söyleyen Sesigüzel, Nişantaşı'ndaki ofiste bulunan babasına ait altın plakların ise zayi olduğunu söyledi.
29.02.2024 Cadde
Yasak aşk cinayetinde yeni detaylar! 'Eşimi ve sevgilisini vurduğumu söyledim'
Yasak aşk cinayetinde yeni detaylar! 'Eşimi ve sevgilisini vurduğumu söyledim' Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığı iddia edilen eşini öldüren, onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen kişiyi de yaralayan sanık, ilk kez hakim karışışına çıktı. Savunmasında, olay günü iş yerindeyken eşinin eski telefonunda cinsel içerikli videolar gördüğünü ve görüntülerdeki kişiyle yüzleşmek amacıyla buluştuklarını anlattı.
28.02.2024 Gündem
Tansu Çiller’e ‘destek’ yanıtı
Tansu Çiller’e ‘destek’ yanıtı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün Çekmeköy halkı ile biraraya geldi.
24.02.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan Tansu Çiller'e eleştiri
Ekrem İmamoğlu'ndan Tansu Çiller'e eleştiri Çekmeköy'de konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tansu Çiller'i eleştirdi.
23.02.2024 Gündem
‘Büyüten Kadınlar Meclisi’ni kuracağız’
‘Büyüten Kadınlar Meclisi’ni kuracağız’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında dün Beşiktaş’ta İstanbul’u Büyüten Kadınlar Programı’na eşi Songül Kurum’la katıldı.
23.02.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Kadın işgücüne katılım oranı yüzde 36’ya yükseldi
Bakan Göktaş: Kadın işgücüne katılım oranı yüzde 36’ya yükseldi “İstanbul’u Büyüten Kadınlar” programında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son 20 yılda kadınların sosyal hayata katılımının önemine dikkat çekerek, “2002’de yüzde 27,9 olan kadınların işgücüne katılma oranını 2023 yılı Kasım ayı itibariyle yüzde 36’ya yükseltmiş durumdayız” dedi. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili de konuşan Göktaş, “İnşallah İstanbul yeniden gerçek belediyecilik ile buluşacak, İstanbul Muradına erecek” diye konuştu.
22.02.2024 Ekonomi
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "İzmir'in dört bir tarafına söz veriyoruz 50 bin sosyal konut kazandıracağız" şeklinde konuştu.
18.02.2024 Gündem
Cam ihracatı hızlı büyüyor
Cam ihracatı hızlı büyüyor 4 milyon tonun üzerinde kapasitesiyle dünyanın üretim üssü haline gelen Türkiye cam sektörü, yüksek kaliteli ve katma değerli ihracatla büyüyor.
17.02.2024 Ekonomi
“Sanayinin hane halkını sübvanse ettiği tek ülkeyiz”
“Sanayinin hane halkını sübvanse ettiği tek ülkeyiz” Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, yüksek enerji fiyatlarının sektörü olumsuz etkilediğini belirterek, “Sanayinin hane halkını sübvanse ettiği tek ülkeyiz. Konutların kullandığı elektrik fiyatı ile sanayicinin kullandığı elektrik fiyatı arasında üç kat fark var. Şirketlerin enerji maliyetleri düşürülürse, TL’deki reel değerlenmenin ihracat üzerindeki etkisi bir nebze de olsa telafi edilebilir” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
Mehmet Eymür yaşamını yitirdi
Mehmet Eymür yaşamını yitirdi Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür (81), KOAH tedavisi gördüğü Çam Sakura Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti.
14.01.2024 Gündem
CHP’nin kalesini fethedebilecek mi?
CHP’nin kalesini fethedebilecek mi? Yıllardır CHP’nin yönettiği Kadıköy’de Maçoğlu’nun adaylığı seçmenin tavrını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Araştırma şirketi başkanları CHP’nin sadık seçmeninin sempati duysa da oyları bölmemek için Maçoğlu’nu tercih etmeyeceği görüşünde...
7.01.2024 Gündem
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Kız bebek bekleyen anne ve baba adaylarının yaşadığı en eğlenceli süreçlerden birisi de isimler. Aile üyelerine yeni katılacak olan bireyin heyecanını yaşayan aileler kız bebeklerine verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kızlarının haya boyu taşıyacağı ismi seçerken aileler özellikle anlamlarına da dikkat ediyor. Bu konuda yakınlarından fikir alan aileler internet ortamında da derin bir araştırma içerisine giriyor. Popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik isimler ve modern çağa uygun isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. T harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
‘Meydanı boş bırakamayız’
‘Meydanı boş bırakamayız’ Siyaset kurumunun üç beş oy daha fazla kazanmak uğruna borsayı hedef aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İster siyasetçi ister ekonomist ister simsar olsun sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışanlara meydanı boş bırakamayız” dedi.
23.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın planlarının 74 yıllık geçmişi var! Her şey Galata’yı satınca başladı
Seçil Erzan'ın planlarının 74 yıllık geçmişi var! Her şey Galata’yı satınca başladı Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya tarihine geçmiş dolandırıcısı Eyüplü Halit, bundan tam 74 yıl önce yaptıklarının cezasını çekmek için tutuklanmıştı. Türkiye’nin ilk ‘dolandırıcısı’ olan Eyüplü Halit’in suç dolu mirasını ise modern dolandırıcılar yaşatıyor. İşte Eyüplü Halit ile başlayan dolandırıcılık tarihinin Seçil Erzan’a kadar uzanan özeti.
11.12.2023 Yaşam
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' seyircisine cevap! 'Oyunda ben yoktum'
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' seyircisine cevap! 'Oyunda ben yoktum' Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in başrolde yer aldığı 'Amadeus', önceki akşam AKM’de sahnelendi. Oyunu izlemeye giden bir seyircinin, Dilan Çiçek Deniz Deniz’i sahnede olmamasına rağmen eleştirmesi şaşkınlık yarattı. Güzel oyuncu da bu duruma kayıtsız kalmadı.
24.11.2023 Cadde
Tülin Özen-Tansu Biçer'in yedi yıllık aşkı devam ediyor
Tülin Özen-Tansu Biçer'in yedi yıllık aşkı devam ediyor Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu Tülin Özen (43), önceki gün sevgilisi Tansu Biçer'le (45) Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
23.10.2023 Cadde
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
‘100’ seyirciyle buluştu
‘100’ seyirciyle buluştu Cumhuriyet’in 100’üncü yılını ‘Demokrasi Yüzyılı’ etkinlikleriyle kutlayan İBB Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ‘100’ oyunu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirciyle buluştu.
11.09.2023 Cadde
Erken tedavi önemli
Erken tedavi önemli Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Hekimlerinden Prof. Dr. Tansu Erakgün, görme kaybı nedenleri arasında en sık rastlanan sarı nokta hastalığının tedavisinde erken tanının önemli olduğunu söyledi.
8.09.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Tansu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.