Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri

Son dakika Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri haber sayfamızda...

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 524 tarihi kırkpınar yağlı güreşleri haberi bulunmuştur.
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Başpehlivan Yusuf Can Zeybek, memleketinde coşkuyla karşılandı
Başpehlivan Yusuf Can Zeybek, memleketinde coşkuyla karşılandı 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanan Yusuf Can Zeybek, memleketi Antalya'da coşkuyla karşılandı.
12.07.2023 Güreş
Mehmet Tüyyüz'den Kırkpınar ağası Seyfettin Selim'e sert sözler
Mehmet Tüyyüz'den Kırkpınar ağası Seyfettin Selim'e sert sözler Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Seyfettin Selim ile birlikte ihaleye giren Mehmet Tüyyüz, "Madem 22 milyona ağalığı bırakacakmış, 22 milyon 100 bin TL verdiğimizde neden bırakmadı. Namus ve şeref sözü vermişti. 'Çekilirseniz 6 ile 8 milyon arası ağalığı ben alacağım, bunun üstü bir rakam Kırkpınar'a haramdır' dedi" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da başpehlivanlığa Antalya damgası
Kırkpınar'da başpehlivanlığa Antalya damgası Antalyalı güreşçiler, 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Yusuf Can Zeybek'in başpehlivanlığı almasıyla 2009'dan 2023'e düzenlenen 14 organizasyonun 12'sinde başpehlivanlık elde etti. Kırkpınar'da bu yıl Antalya'dan 13 pehlivan kürsü sevinci yaşadı.
10.07.2023 Güreş
Sebastian Szymanski, Fenerbahçe yolunda! Transferin maliyeti belli oldu
Sebastian Szymanski, Fenerbahçe yolunda! Transferin maliyeti belli oldu Edin Dzeko ve Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin Sebastian Szymanski transferinde de geri sayıma geçtiği ortaya çıktı. Polonyalı oyuncu için sarı-lacivertlilerin kasasından çıkacak rakam belli oldu.
10.07.2023 Fenerbahçe
Yunanistan'da dev savaş! Panathinaikos'ta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti
Yunanistan'da dev savaş! Panathinaikos'ta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti Başantrenörlük görevine Ergin Ataman'ı getiren Panathinaikos, transfer çalışmalarında yeni bir yapılanmaya gitti. Olimpiakos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı kadrosuna katan Panathinaikos'un yeni hedefinin Nikola Mirotic olduğu aktarıldı.
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek Edirne'de 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Er Meydanı'ndan başpehlivan çıkan Zeybek'in altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak taktı.
9.07.2023 Diğer Sporlar
Bakan Bak: Antalya bölgesi bu yıl Kırkpınar'a daha hazırlıklı gelmiş
Bakan Bak: Antalya bölgesi bu yıl Kırkpınar'a daha hazırlıklı gelmiş Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde şampiyon olan Yusuf Can Zeybek'i tebrik ederek, "Tabi Antalya bölgesi bu yıl biraz daha hazırlıklı gelmiş. Dolayısıyla onlar kemeri aldılar, götürüyorlar ama geçici tabii biliyorsunuz. Kemeri almak için üç defa üst üste şampiyon olmak gerekiyor. İlk turdan itibaren güreşen bütün pehlivanlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
9.07.2023 Güreş
Başpehlivanlara ödülünü Bakan Osman Aşkın Bak verdi
Başpehlivanlara ödülünü Bakan Osman Aşkın Bak verdi 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlık müsabakalarında İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek başpehlivan oldu.
9.07.2023 Güreş
Samsunspor, Marc Bola'yı kadrosuna kattı
Samsunspor, Marc Bola'yı kadrosuna kattı Samsunspor, Arsenal akademisinde yetişen ve son olarak Middlesbrough forması giyen 25 yaşındaki sol bek Marc Bola'yı kadrosuna kattı.
9.07.2023 Samsunspor
Fabio Borini'nin yeni adresini duyurdular! Süper Lig devleri peşindeydi
Fabio Borini'nin yeni adresini duyurdular! Süper Lig devleri peşindeydi Geçen sezona damga vuran bir performans sergileyen, çıktığı 31 maçta 21 gol, 9 asistle şov yapan İtalyan oyuncu, Fatih Karagümrük'le sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmıştı. O dönem Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'la çok ciddi şekilde görüşen Fabio Borini için flaş bir iddia ortaya atıldı, tecrübeli oyuncunun anlaştığı takım açıklandı.
10.07.2023 İtalya Serie A
Bakan Osman Aşkın Bak'tan başpehlivan Yusuf Can Zeybek'e tebrik mesajı
Bakan Osman Aşkın Bak'tan başpehlivan Yusuf Can Zeybek'e tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Edirne'de bu yıl 662. düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde rakibi İsmail Balaban’ı finalde yenerek başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek’i kutladı.
9.07.2023 Güreş
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek!
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek! Edirne'de 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Er Meydanı'ndan başpehlivan çıkan Zeybek'in altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak taktı.
9.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da 22 milyon 222 bin lira veren Seyfettin Selim 15'inci kez ağalığı aldı
Kırkpınar'da 22 milyon 222 bin lira veren Seyfettin Selim 15'inci kez ağalığı aldı Edirne'de devam eden 662'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde daha önce 14 yıl ağalık yapan ve ebedi altın kamer sahibi Seyfettin Selim, 22 milyon 222 bin liraya temsili koçu alarak gelecek yıl yapılacak 663'üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin de ağası oldu. Seyfettin Selim bu sonuçla 15'inci kez ağalığı alıp altın kemerin dördüncü kez ebedi sahibi oldu.
9.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu Edirne'de devam eden 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık boyunda çeyrek final güreşleri sonucunda yarı finale kalan isimler, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hüseyin Gümüşalan ve Yusuf Can Zeybek oldu.
9.07.2023 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu Edirne'de devam eden 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık boyunda çeyrek final güreşleri sonucunda yarı finale kalan isimler, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hüseyin Gümüşalan ve Yusuf Can Zeybek oldu.
9.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da, 2 buçuk saatlik güreş nefes kesti
Kırkpınar'da, 2 buçuk saatlik güreş nefes kesti Edirne'de devam eden 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, başaltı kategorisinde mücadele eden Yıldıray Pala ve Bekir Eryücel'in dördüncü tur müsabakası yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. Karanlığın çöküp ışıkların yakıldığı karşılaşmayı Bekir Eryücel kazanırken, iki sporcu da karşılaşma sonunda yere yatıp dakikalarca dinlendi.
8.07.2023 Güreş
Kırkpınar’da çeyrek finale yükselen Başpehlivanlar belli oldu
Kırkpınar’da çeyrek finale yükselen Başpehlivanlar belli oldu Edirne'de bu yıl 662’ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2’nci günü Başpehlivanlık karşılaşmaları sona erdi. Sarayiçi Er Meydanındaki güreşlerde çeyrek finale yükselen 8 Başpehlivan belli olurken, güreşlerin favorilerinden 4 altın kemer sahibi Ali Gürbüz, rakibi Özkan Yılmaz'a yenilerek çayıra erken veda etti.
8.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da başpehlivanlık güreşlerinde ilk tur tamamlandı
Kırkpınar'da başpehlivanlık güreşlerinde ilk tur tamamlandı Edirne'de bu yıl 662’ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık ilk tur güreşleri tamamlandı.
8.07.2023 Güreş
Kırkpınar’da 53 başpehlivan Er Meydanı'na çıkıyor
Kırkpınar’da 53 başpehlivan Er Meydanı'na çıkıyor Edirne'de bu yıl 662'ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününde başpehlivanlar Er Meydanı'na çıkıyor.
8.07.2023 Güreş
'Kırkpınar' uyanığı! Cami bahçesine çadır kuranlardan para aldı, savunması bakın ne oldu
'Kırkpınar' uyanığı! Cami bahçesine çadır kuranlardan para aldı, savunması bakın ne oldu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde otelde yer bulamayanlar çadırlarda sabahlarken kentte ilginç bir olay da yaşandı.
8.07.2023 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin açılış seremonisi gerçekleştirildi
Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin açılış seremonisi gerçekleştirildi Edirne'de bu yıl 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Sarayiçi Er Meydanı'nda açılış seremonisi düzenlendi. Geçen yılın başpehlivanı Mustafa Taş'ın Türk bayrağını taşıdığı törende cazgırlar, hakemler, minik pehlivanlar ile Kırkpınar’ın vazgeçilmezi davul- zurna ekibi geçit töreni yaparak protokol ve seyircileri selamladı. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş, Kırkpınar'da önümüzdeki yıl başpehlivanlık güreşlerinde puan sisteminin olmayacağını söyledi.
7.07.2023 Güreş
Kırkpınar’a 2 bin 141 pehlivan kayıt yaptırdı
Kırkpınar’a 2 bin 141 pehlivan kayıt yaptırdı Edirne'de bu yıl 662. düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılmak için 14 boyda 53'ü başpehlivanlık olmak üzere 2 bin 141 pehlivan kayıt yaptırdı.
6.07.2023 Güreş
Kırkpınar'ın başpehlivanları 662'nci buluşma öncesi iddialı
Kırkpınar'ın başpehlivanları 662'nci buluşma öncesi iddialı Tarihi Kırpınar Yağı Güreşleri'nin son başpehlivanı Mustafa Taş, kendisini çok iyi hissettiğini belirterek, "Kırkpınar'a şu anda hazırım. İnşallah unvanımı koruyarak tekrar altın kemeri almak istiyorum. İyi bir sezon geçirdik, çalıştık. İlk çıktığım senemde başpehlivan olmak nasip oldu. İnşallah bu geleneği devam ettirmek istiyorum. İkinci ve üçüncü kemeri almak nasip olur" dedi.
6.07.2023 Güreş
662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman başlıyor, ödül ne kadar? 2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri programı
662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman başlıyor, ödül ne kadar? 2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri programı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 662'ncisi düzenleniyor. Kırkpınar Güreşleri'nin etkinlik programı da yayımlandı. Tüm boylardan dereceye girecek pehlivanlara da verilecek ödüller toplamı 3 milyon TL'ye ulaşacak. Cumhuriyerin 100. yılında Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri 662. randevusu gerçekleşiyor. Peki, 2023 Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivan ödülü ne kadar?
5.07.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.