Tatilciler

Tatilciler

Son dakika tatilciler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tatilciler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tatilciler haber sayfamızda...

Tatilciler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.466 tatilciler haberi bulunmuştur.
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar!
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar! Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nin eşsiz manzarasını görmek için yaklaşık 300-350 metre yüksekliğindeki kayalıklara çıkan yerli ve yabancı tatilciler düşme tehlikesine aldırmadan uçurumun kenarında eşsiz manzarayı görüntülemek ve bir öz çekim yapmak için tehlikeyi göze alıyor.
15.04.2024 Gündem
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı
İki kentte peş peşe kaza! 21 kişi yaralandı Bingöl’de minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı. Batman’da ise 1 tanker, 1 hafif ticari araç ve 1 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Akın akın geliyorlar! Bodrum’dan 12 saatte 10 bin araç çıkış yaptı
Akın akın geliyorlar! Bodrum’dan 12 saatte 10 bin araç çıkış yaptı Muğla’nın dünya ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, trafik yoğunluğuna takılmak istemeyen bazı tatilciler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine bir gün kala kentten ayrılmaya başladı. Bodrum’dan son 12 saat içinde yaklaşık 10 bin aracın çıkış yaptığı bildirildi.
13.04.2024 Gündem
Dönüş çilesi başladı! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor
Dönüş çilesi başladı! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen memleketlerine ve tatil beldelerine giden vatandaşların dönüş çilesi başladı. 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale başta olmak üzere Karadeniz, Tekirdağ, Muğla, Bolu, Düzce'de yoğunluk yaşandı. Öte yandan İstanbul Valiliği, büyük araçların 14 Nisan saat 05.00 ile 15 Nisan saat 05.00’e kadar İstanbul’a girişlerine izin verilmeyeceğini duyurdu.
14.04.2024 Gündem
Akın akın geri dönüyorlar! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor
Akın akın geri dönüyorlar! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor Geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu. Öte yandan Bolu, Düzce ve Sakarya illerinde, 9 günlük bayram tatilinin son günü kamyon, çekici ve tankerlerin yola çıkması yasak.
13.04.2024 Haberler
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı! İşte yollardaki son durum
Tatilcilerin dönüş çilesi başladı! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde işte son durum…
13.04.2024 Gündem
20 bin Türk tatilde Yunan adalarındaydı
20 bin Türk tatilde Yunan adalarındaydı Ramazan Bayramı tatilinin, 1 Nisan’dan itibaren 10 Yunan adasına kapıda vize uygulamasının başlatılacağı döneme denk gelmesiyle, bu adalara Türk turist akını yaşandı.
13.04.2024 Gündem
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Bayram tatilini memleketleri ya da tatil kentlerinde geçirenlerin bir kısmı yola çıkmaya başladı. İstanbul’a dönenlerin kullandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde zaman zaman akıcı yoğunluk yaşandı. Sürücülere hız uyarısı yapıldı.
13.04.2024 Gündem
Bayram dönüşünde Düzce'den geçen araç sayısı açıklandı
Bayram dönüşünde Düzce'den geçen araç sayısı açıklandı Ramazan Bayramı sona erdi ve tatilciler dönüşe geçti. Düzce'den geçen araç sayısı açıklandı. İşte merak edilen detaylar...
12.04.2024 Gündem
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor Ramazan Bayramı tatili dönüşü İstanbul girişinde büyük yoğunluk oluştu. Tekirdağ-İstanbul yolunda araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Bolu geçişinde yoğun trafik! Tatilcilerin dönüşü başladı
Bolu geçişinde yoğun trafik! Tatilcilerin dönüşü başladı Tatilcilerin trafik çilesi başladı! TEM Otoyolu Bolu geçişinde yoğun trafik. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Bayramda Gölcük'e ziyaretçi akını
Bayramda Gölcük'e ziyaretçi akını Bolu'da çam ormanları arasındaki Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerin akınına uğradı. Tatilciler göl kenarında gezintiye çıkıp mangallarını yakıp, piknik yapmanın keyfini çıkardı.
12.04.2024 Ekonomi
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum Ramazan Bayramı'nın son gününde geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
Akın akın geri dönüyorlar: 43 ilin geçiş güzergahı trafik yoğunluğu
Akın akın geri dönüyorlar: 43 ilin geçiş güzergahı trafik yoğunluğu Ramazan Bayramı'nın son gününde geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu. Kara yolunda artan araç trafiği "dron" ile görüntülendi.
12.04.2024 Haberler
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, dünyaca ünlü plajda yoğunluk yaşandı. Tatilcilerin turizm cennetinde ise nüfus 1 milyona dayandı. Başka bir kentte ise 1 günde 20 bin araç ilçeye gelince girişler kapatıldı.
11.04.2024 Gündem
Fethiye Ölüdeniz’e tatilciler akın etti
Fethiye Ölüdeniz’e tatilciler akın etti Ramazan Bayramı'nda tatilin 9 gün olması nedeniyle Fethiye Ölüdeniz'e tatilciler akın etti. Hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığı ise 19 derece ölçüldü.
10.04.2024 Haberler
Fethiye Ölüdeniz’e tatilciler akın etti
Fethiye Ölüdeniz’e tatilciler akın etti Ramazan Bayramı'nda tatilin 9 gün olması nedeniyle Fethiye Ölüdeniz'e tatilciler akın etti. Hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığı ise 19 derece ölçüldü.
10.04.2024 Gündem
Sarp Sınır Kapısı'nda 'tatil' yoğunluğu
Sarp Sınır Kapısı'nda 'tatil' yoğunluğu Artvin’de bulunan Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu yaşıyor. Bayramı tatilini Batum’da geçirmek isteyenler sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
9.04.2024 Ekonomi
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor'
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor' Turizm kenti Antalya'da bir süredir sahil ve Antalya Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden oldu.
9.04.2024 Gündem
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. 9 günlük bayram tatili için kente gelenler nedeniyle sahilde yoğunluk oluştu.
7.04.2024 Haberler
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu
Konyaaltı Sahili'nde tatil yoğunluğu Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. 9 günlük bayram tatili için kente gelenler nedeniyle sahilde yoğunluk oluştu.
7.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Konuyla ilgili bilgi veren Acente yetkilisi Kadir İnandı, Bayram yoğunluğunu karşılanmak için gerek buradaki acente yetkililerimiz gerek karşıdaki acente yetkililerimiz ile hummalı bir çalışmanın içerisine girdik dedi.
7.04.2024 Ekonomi
Bolu geçişinde bayram trafiği yoğunluğu azaldı
Bolu geçişinde bayram trafiği yoğunluğu azaldı Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilcilerin Bolu geçişinde oluşturduğu trafik yoğunluğu azalırken sürücüler akıcı şekilde yollarına devam etti.
7.04.2024 Haberler
9 günlük tatil göçü!
9 günlük tatil göçü! Ramazan Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasının ardından dün otogarlar, havalimanları ve yollarda yoğunluk arttı. Yollarda trafik denetimleri de üst seviyeye çıkarılırken, yoğunluğun bayramın ilk güne kadar süreceği tahmin ediliyor.
7.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tatilciler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.