SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

“Tatlı Cuma” fırsatlarının en büyüğü D-Smart’ta!

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, dünyayı kasıp kavuran 23 Kasım Cuma indirimlerine özel büyük bir fırsat sunuyor.

|

Dünya genelinde büyük indirimlerin uygulandığı ve tüketicilerin heyecanla beklediği Cuma ‘ya özel Mega Paket’i %50 indirimle televizyon severler ile buluşturuyor. 23 Kasım Cuma gününe özel kampanyada 52 TL olan Mega Paket %50 indirimle 26 TL’ye satılıyor.

Mega Paket’te 86’sı HD 240’tan fazla kanal ile filmden diziye, belgeselden eğlenceye, spor ve çocuk içerikleri yer alıyor. Kampanya kapsamında 23 Kasım’da abone olunan Mega Paket için 2 yıl boyunca %50 indirimli fiyat ödenecek.

Üstelik D-Smart keyfini istediğiniz zaman istediğiniz yerde yaşayabileceğiniz D-Smart GO da hediye. Bu indirimden yararlanmak için Dsmart.com.tr üzerinden form doldurmak yeterli.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.