Geri Dön

Tavada palamut tarifi

Balık mevsimin açılmasıyla balıkçı tezgahları da ışıl ışıl oldu. Bütün balıklar taze ve bol ama özellikle palamut bu sezona damgasını vuran balık oldu. Peki bu akşam palamut yapmak istesek nasıl yapacağız? İşte tavada palamut tarifi

Tavada palamut tarifi
  • Yağda
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 40 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

Palamut
Mısır unu
Sıvıyağ
Tuz

Tavada Palamut Nasıl Yapılır?

Palamutları balıkçıdan alırken temizletip dilimletin.

Dilimlenmiş olan balıklarınızı güzelce tuzlayın.

Daha sonra mısır ununa buladığınız palamutları kızgın yağda her iki tarafını da güzelce kızaracak şekilde pişirin.

Yanında güzel bir salata ile ikram edebilirsiniz

Afiyet olsun...

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber