Tbmm

Tbmm

Son dakika TBMM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TBMM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TBMM haber sayfamızda...

Tbmm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68.594 tbmm haberi bulunmuştur.
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' açıklaması: Temasları arttıracağız
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' açıklaması: Temasları arttıracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bütün siyasi partilerin çoğunluğunun kabul edebileceği yöntemi olması gerekiyor. İnşallah bu samimi gayretleri ortaya koyduktan sonra TBMM’de büyük bir çoğunlukla referanduma gitmeden bir çoğunlukla anayasa değişikliği yapılır” dedi.
23.04.2024 E-Devlet
Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna cevap: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Bakan Güler'den 'Eurofighter' sorusuna cevap: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız TBMM'nin 104'üncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Meclis'te resepsiyon düzenlendi. Bakan Güler 'Eurofighter' sorusuna "Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız" dedi.
23.04.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin"'Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" dedi.
23.04.2024 Gündem
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, Bosna-Hersekli mevkidaşıyla görüştü
Bakan Fidan, Bosna-Hersekli mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakovic ile telefonda görüştü.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Cumhurbaşkanıyla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz, randevu talep edeceğiz” dedi.
23.04.2024 Gündem
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, göreve başladığında kendisine tebrik mektubu gönderen Melisa Nur Arslan'ı görüntülü aradı.
23.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'Gerçekten sivil, darbelerin gölgelerinden kurtulmuş anayasa yapması Meclis'in boynunun borcudur. Öncelikli gündem asra uygun anayasa. Bu haftayı geride bırakıp partilerle yapacağımız temaslarla bu süreci başlatacağız' dedi.
23.04.2024 Gündem
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu
1 Mayıs için Taksim kararı! Vali Gül duyurdu İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, sendikalara 1 Mayıs'ın Taksim'de olmayacağının iletildiğini söyledi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, makam koltuğunu 5'inci sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na (11) devretti.
23.04.2024 Gündem
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim TBMM Başkanı Kurtulmuş, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' vesilesiyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocukları kabul etti.
23.04.2024 Gündem
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anıtkabir'e çelenk bıraktı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anıtkabir'e çelenk bıraktı TBMM Başkanı Kurtulmuş,23 nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında Anıtkabir'i ziyaret etti
23.04.2024 Haberler
Meral Akşener’den '23 Nisan' mesajı
Meral Akşener’den '23 Nisan' mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhuriyetimizin en kıymetli mirasçıları olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
Yurtta 23 Nisan coşkusu!
Yurtta 23 Nisan coşkusu! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi törenler ve etkinliklerle tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. İşte yurttan renkli 23 Nisan manzaraları...
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği! Çocukları Beştepe'de kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği! Çocukları Beştepe'de kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan çocukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti, tebrik mesajı yayınladı. Erdoğan, 'Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz' dedi. TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Genel Kurul'da özel oturum düzenlenirken Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması geldi.
23.04.2024 Gündem
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Haberler
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Gündem
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en özel tasarımı olan doodle ile kutladı. Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, Google tarafından doodle ile ana sayfaya taşındı. 23 Nisan 1920 tarihinde birinci TBMM açıldı ve Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü çocuklara armağan etti. İşte, 23 Nisan'ın anlamı ve önemi...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı’
‘Vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin 104. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.