Teff Tohumu Nedir? Teff Tohumunun Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
Teff Tohumu Nedir? Teff Tohumunun Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Özellikle protein ve kalsiyum gibi insan hayatına olumlu etki eden besin değerlerinin tüketilmesi günlük yaşamda oldukça önemlidir. Bu nedenle de bu besinleri günlük hayatın içine mutlaka sokmak gerekmektedir. Teff tohumu da bu besinlerin basında gelmektedir. Peki, teff tohumu nedir? Teff tohumunun faydaları ve zararları nelerdir? Teff tohumu nasıl tüketilebilir? İşte, tüm detaylar.
10.12.2020 Sağlık
Aynı çayı taklit ederek satış yapmışlar
Aynı çayı taklit ederek satış yapmışlar Geçtiğimiz günlerde toplatılan teff tohumlu çayların arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Üretici firmanın CEO’su Erdi Taşçı, toplatılan çayların kendi markalarının taklidi olarak piyasaya sürüldüğünü söyledi. Söz konusu çayların ihbarını da kendilerinin yaptığını aktaran Taşçı, canlı test ile iki çay arasındaki farkları gösterdi. Taşçı ayrıca orijinal teff tohumlu çayın üretim alanının kapılarını da kameralara açarak görüntü alınmasını sağladı.
11.09.2019 Yaşam
Teff tohumlu çayın satışı yasaklandı
Teff tohumlu çayın satışı yasaklandı Sosyal medyada oldukça popüler olan ve sık sık ünlüler tarafından da kullanılması önerilen teff tohumlu çayın sağlık bakanlığı tarafından satışı yasaklandı.