Teklif

Teklif

Son dakika teklif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teklif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teklif haber sayfamızda...

Teklif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65.300 teklif haberi bulunmuştur.
'Ulusal Staj Programı Stajyer Havuzu' artık işverenlerin erişiminde!
'Ulusal Staj Programı Stajyer Havuzu' artık işverenlerin erişiminde! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, "2024 yılı Ulusal Staj Programı başvurularını öğrencilere 28 Aralık'ta açtık, Mart ortasına kadar başvuruları aldık. Bir ay bizim bir değerleme sürecimiz var, bu tamamlandı. Biz bugün itibarıyla sistemi işverenlere açmış oluyoruz" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı'
SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı' Galatasaray'da son haftalarda performansıyla adından söz ettiren Hakim Ziyech'ın sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazandı.
8.05.2024 Galatasaray
Ricardo Quaresma teklifi açıkladı: Beşiktaş'a dönmemi istedi
Ricardo Quaresma teklifi açıkladı: Beşiktaş'a dönmemi istedi Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile oynayacağı maçı yerinden takip edecek olan Ricardo Quaresma, eski takımı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Beşiktaş
Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl açıklaması! 'Onu yemeye başladım'
Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl açıklaması! 'Onu yemeye başladım' Oyuncu Burcu Kıratlı, konuk olduğu programda; 3,5 yılda iki kez evlenip boşandığı Sinan Akçıl'la ilişkisine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. "İki sanatçının birlikte olması çok tehlikeli!" diyen ünlü isim, ilk boşanmanın ardından yaşanan barışma sürecini ve merak konusu olan ayrılık nedenini ilk kez anlattı.
7.05.2024 Cadde
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda İmar Barışı Kanun teklifini değerlendiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi.
7.05.2024 Ekonomi
'Nihat Doğan-Arzu Doğan boşanıyor' iddiası! Ayrılık sebebi dikkat çekti
'Nihat Doğan-Arzu Doğan boşanıyor' iddiası! Ayrılık sebebi dikkat çekti Türkücü Nihat Doğan, Ağustos 2022'de İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile sessiz sedasız dünyaevine girmişti. Badıkan adında 15 aylık bir çocukları olan çiftin, "boşanma kararı aldığı ve evlerini ayırdığı" iddiası gündem oldu.
7.05.2024 Cadde
20 bin öğretmen ataması yapılacak! İşte taban puanları ve tam branş listesi...
20 bin öğretmen ataması yapılacak! İşte taban puanları ve tam branş listesi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Bakan Tekin 20 bin öğretmen atamasının gerçekleştirileceğini belirtirken süreç hakkında da bilgi verdi.
7.05.2024 Gündem
TEMETTÜ TAKVİMİ 2024: Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? Açıklandı...
TEMETTÜ TAKVİMİ 2024: Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? Açıklandı... 2024 temettü takvimi açıklandı. Şirketler geçtiğimiz yıla ait performanslarına göre kar dağıtım planlarını hazırladı. Bununla birlikte temettü miktarları ve tarihleri belirlendi. Portföylerini şekillendirmek ve yatırım stratejilerini belirlemek isteyen yatırımcılar, ''Bu ay hangi şirket ne zaman ve ne kadar temettü ödeyecek?'' sorusunu araştırıyor. İşte, 2024 Temettü ödeyecek şirketler listesi ile temettü ödeme tarihleri…
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Ateşkes isteğine bombayla yanıt
Ateşkes isteğine bombayla yanıt Hamas dün öğle saatlerinde, Mısır ve Katar’ın Gazze Şeridi’nde ateşkes teklifini kabul ettiğini duyurdu. Birkaç saat sonra İsrail ordusu Refah’a hava harekatı başlattı.
7.05.2024 Dünya
Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı! Beşiktaş yanıtı
Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı! Beşiktaş yanıtı Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Pendikspor maçının ardından sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı.
6.05.2024 Antalyaspor
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem
Katar ve Mısır devreye girdi! Hamas ateşkesi kabul etti
Katar ve Mısır devreye girdi! Hamas ateşkesi kabul etti El Cezire'nin haberine göre, Hamas, Katarlı ve Mısırlı arabuluculara ateşkes teklifini kabul ettiğini bildirdi.
6.05.2024 Dünya
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Süper Lig
Tinder avcısı! Kadınları flört uygulamasıyla ağına düşürdü
Tinder avcısı! Kadınları flört uygulamasıyla ağına düşürdü Tinder avcısı, flört uygulama ile ağına düşürdüğü kadınların adeta hayatını kararttı. Aşkını ilan ettiği jestlerle kurbanlarının güvenini kazanan dolandırıcı 80 bin sterlinlik tuzağı ortaya çıkınca parmaklıklar ardına gönderildi.
6.05.2024 Dünya
Isabelle Haak iddiası! Filenin Sultanları'nın teklifini reddetti
Isabelle Haak iddiası! Filenin Sultanları'nın teklifini reddetti 2024 Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Imoco şampiyonluğa ulaşırken MVP ise Isabelle Haak seçildi. İsvçeli yıldızın Filenin Sultanları'ndan gelen teklifi reddettiği iddia edildi.
6.05.2024 Voleybol
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İşte istediği ücret
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İşte istediği ücret Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan’a yeni bir teklifte bulundu. Ancak Milli oyuncu ile yine anlaşma sağlanamadı.
6.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var' Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
5.05.2024 Galatasaray
Antalyaspor'dan Nuri Şahin açıklaması: Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır
Antalyaspor'dan Nuri Şahin açıklaması: Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, son günlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen eski futbol sorumluları Nuri Şahin hakkında açıklamalarda bulundu.
5.05.2024 Antalyaspor
Yeşil sahalardan kebapçılığa! Şansal Büyüka yazdı, 'Tavşan Mustafa' efsanesi doğdu
Yeşil sahalardan kebapçılığa! Şansal Büyüka yazdı, 'Tavşan Mustafa' efsanesi doğdu Daha 17 yaşındayken Fenerbahçe tarafından keşfedilen ve ailesinden alınan izinle kulübe girerek efsaneler arasına adını yazdıran nam-ı diğer 'Tavşan Mustafa', 5 sezon giydiği sarı-lacivert formanın ardından kendine bambaşka bir yaşam kurdu. "Şansal Büyüka yazınca her şey değişti" diyen Mustafa Arabacıbaşı unutulmayanları anlattı.
6.05.2024 Yaşam
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti
Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti Galatasaray'la şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Yeni sezon için ilk transferini Süper Lig'den yapan sarı-lacivertliler, futbolcunun ilk ödemesini de gerçekleştirdi. İşte detaylar..
4.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi İsmail Yüksek, EURO 2024’ü düşünerek ameliyatsız tedaviye karar verdi. Yabancı uzman bir doktordan destek alan Fenerbahçeli milli futbolcu, Almanya’daki finallere kadar sahalara dönmeyi planlıyor.
4.05.2024 Fenerbahçe
Lösemi tedavisi gören Nehir'e hastane odasında teklif: Kalk kız evlencez
Lösemi tedavisi gören Nehir'e hastane odasında teklif: Kalk kız evlencez İzmir'de bacaklarında oluşan morlukları fark edip, doktora başvuran Nehir Yurtsever'e lösemi teşhisi konuldu. Yurtsever'in lösemi tedavisine özel bir hastanede 3 gün önce başlandı. Bu sırada haberi alan ve İstanbul'da üniversitede öğrenim gören Emre Coşkun, eğitimini dondurup, kız arkadaşı için İzmir'e geldi. Coşkun, Yurtsever'e sürpriz evlilik teklifinde bulunmaya karar verdi.
3.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Teklif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.