Teknik Direktör

Teknik Direktör

Son dakika teknik direktör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teknik direktör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teknik direktör haber sayfamızda...

Teknik Direktör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122.546 teknik direktör haberi bulunmuştur.
Fahrudin Omerovic: Üzgünüz, bu sonucu beklemiyorduk!
Fahrudin Omerovic: Üzgünüz, bu sonucu beklemiyorduk! Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Alanyaspor maçı sonrası konuştu.
20.04.2024 Konyaspor
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun transferinin David Moyes tarafından veto edildiği öğrenildi.
20.04.2024 Galatasaray
Carlo Ancelotti: Barcelona çok dinamik bir takım!
Carlo Ancelotti: Barcelona çok dinamik bir takım! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 İspanya La Liga
Xavi Hernandez: Önemli olan ben değilim!
Xavi Hernandez: Önemli olan ben değilim! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Real Madrid maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 İspanya La Liga
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1
Bandırmaspor, Tuzlaspor'la yenişemedi: 1-1 Trendyol 1. Lig'de. 31. haftasında Bandırmaspor konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.
20.04.2024 1.Lig
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Sivasspor
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final rövanşında Olympiakos'a seri penaltı atışları sonrası 3-2 yenilmiş, organizasyona havlu atmıştı. Kariyerinde hem Fenerbahçe'de hem de Olympiakos'ta forma giyen Mathieu Valbuena, Fanatik'ten Emre Günayı'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti Galatasaray dün 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp mukavelesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Okan Buruk'a da imza attıracak. Deneyimli teknik adamın sözleşme detayı belli oldu.
20.04.2024 Galatasaray
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.
20.04.2024 Beşiktaş
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var'
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var' Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Zorlu maçın tartışmalı pozisyonunu eski hakemler değerlendirdi.
20.04.2024 Beşiktaş
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi' Spor yorumcuları, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Serdar Topraktepe ile ilgili yorumları dikkat çekti.
20.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti F.Bahçe’de sezon başından itibaren verdiği hatalı kararlarla eleştirilen İsmail Kartal, Olympiakos karşısında bunlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının değişikliklerine oyuncular da isyan ederken, yarı final bileti uçtu gitti.
20.04.2024 Fenerbahçe
Nice, Lorient engelini 3 golle geçti!
Nice, Lorient engelini 3 golle geçti! Ligue 1'in 30'uncu haftasında Nice, Lorient'i 3-0 mağlup etti.
19.04.2024 Fransa Ligue 1
Juventus, Cagliari deplasmanında takıldı!
Juventus, Cagliari deplasmanında takıldı! Serie A'nın 33'üncü haftasında Cagliari ile Juventus puanları paylaştı.
19.04.2024 İtalya Serie A
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç aylar sonra geri döndü!
Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç aylar sonra geri döndü! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç, 3 ay sonra formasına kavuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Jackson Muleka 5 ay sonra golle tanıştı!
Beşiktaş'ta Jackson Muleka 5 ay sonra golle tanıştı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Jackson Muleka, 5 ay sonra rakip fileleri havalandırdı.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi!
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi! Beşiktaş, teknik direktör değişimi yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçın tamamını kazandı.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'taki 5 maçlık hasret sona erdi!
Beşiktaş'taki 5 maçlık hasret sona erdi! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0'la geçen Beşiktaş'ın 5 maçlık kazanamama serisi sona erdi.
19.04.2024 Beşiktaş
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi!
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Napoli'nin radarına girdiği aktarıldı.
19.04.2024 Milli Takım
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası!
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası! Brezilya temsilcisi Sao Paulo'nun Rafael Benitez'i takımın başına getirmek istediği iddia edildi.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı!
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek Samsunspor'da hazırlıklar sona erdi.
19.04.2024 Samsunspor
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı!
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı! Thomas Tuchel ile vedalaşmaya hazırlanan Bayern Münih'in Zinedine Zidane ile anlaşmaya yakın olduğu iddialar yalanlandı.
19.04.2024 Almanya Bundesliga
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı!
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı! Almanya Futbol Milli Takımı, Teknik Direktör Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini 2026 FIFA Dünya Kupası sonuna kadar uzattı.
19.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Teknik Direktör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.