Teknosa

Teknosa

Son dakika teknosa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teknosa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teknosa haber sayfamızda...

Teknosa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 826 teknosa haberi bulunmuştur.
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive
Milliyet Executive’den girişimcilere hızlı yol haritası
Milliyet Executive’den girişimcilere hızlı yol haritası Milliyet Executive, 6 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak sayısında yeni girişimcilere hızlı büyüme tavsiyelerinden, dünya devi olma yolunda ilerleyen markaların ilham uyandıran hikayelerine uzanan bir seçki sunuyor.
6.12.2023 Milliyet Executive
Yeni çağın adı: 'Yapay zeka'
Yeni çağın adı: 'Yapay zeka' DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2023 gerçekleştirildi. 'Resilience Reset’ temasıyla düzenlenen zirvede, iş dünyasının liderleri ve CMO’ları (pazarlama yöneticileri) bir araya geldi. Zirvede pazarlamanın bugünü ve geleceği ele alınırken, pazarlama alanında yapay zekanın önemine vurgu yapıldı. Zirvede, ‘En Etkin 50 CMO’ ödül töreni de gerçekleştirildi.
10.11.2023 Milliyet Executive
Gençler ve kadınlar için yatırım zamanı!
Gençler ve kadınlar için yatırım zamanı! Sabancı Hatay Kuluçka Merkezi’nin açılışı, Sabancı Cumhuriyet Seferberliği etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. Bu yıl Sabancı Cumhuriyet Seferberliği’nin ana odağı da ‘eğitim ve kalkınma’ oldu.
27.10.2023 Ekonomi
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Yeni çağın adı: ‘Yapay zeka’
Yeni çağın adı: ‘Yapay zeka’ DataExpert ve Milliyet Executive iş birliği ile BMI organizasyonuyla CMO Summit 2023 düzenlendi. Zirvede pazarlamanın bugünü ve geleceği ele alınırken, pazarlama alanında yapay zekanın önemine vurgu yapıldı.
12.10.2023 Ekonomi
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun
NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarda yapay zeka ile çalışın, oyun oynayın, yaratıcılığınızı ortaya koyun Olağanüstü performans ve taşınabilirlikle bir araya gelen güçlü yapay zeka araçları, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarları sağlam birer yatırım haline getiriyor.
27.09.2023 Advertorial
'Büyüme şirketleri' için yatırım dönemi
'Büyüme şirketleri' için yatırım dönemi Seçimlerin sonuçlanmasıyla gözler ekonomiye döndü. İlk gelen veri büyümeyle ilgili. Deprem felaketinin de yaşandığı yılın ilk çeyreğinde Türkiye yüzde 4 büyüdü. 'Büyüme şirketleri', yatırımcılar için bir alternatif.
9.06.2023 Milliyet Executive
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Max Speur- Sabancı Holding / Dijital Grup Başkanı Küresel büyüme stratejisinde ‘yeni ekonomi’yi odağına alan Sabancı Holding, organizasyon yapısında da bu yönde bir değişikliğe gitti...
9.04.2023 Milliyet Executive
Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı’na atama
Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı’na atama Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı görevine Max Speur atandı.
9.03.2023 Ekonomi
Yeni tüketici dünyası için işte yol haritası
Yeni tüketici dünyası için işte yol haritası DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla eylülde düzenlenen “CMO Summit 2022” kapsamında CMO’lar eş zamanlı olarak CSuite oturumlarında bir araya geldi. Liderler, tüketicilerin değişen davranışlarına ilişkin görüşlerini “Yeniden şekillenen tüketici dünyasına hazır mıyız?” başlıklı oturumlarda paylaştı.
9.11.2022 Milliyet Executive
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su Dünya baş döndürücü bir hızla dijitalleşiyor, tüketici alışkanlıkları anbean değişiyor. Pandemi geride kalırken şirketler büyük değişime ayak uydurmak için daha kapsayıcı stratejilere ihtiyaç duyuyor. Bu süreçte CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) oynadıkları kilit rol her zamankinden önemli hale geliyor. Milliyet Executive’in bu sayısında sizleri sergiledikleri performansla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’suyla tanıştırıyoruz.
7.09.2022 Milliyet Executive
PAZARLAMANIN ‘GÜCÜ’ ADINA
PAZARLAMANIN ‘GÜCÜ’ ADINA Dünya değişiyor, yeni trendleri doğru okuyan CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) gücü ve katkısı artıyor. Dijitalleşmenin katkısıyla CMO’ların yaratıcılık ve tanıtım rollerinin yanında veri ve analitik boyutu ağırlık kazanıyor. Pazarlama departmanlarının bir strateji merkezi kimliğine bürünmesinin sinyalleri alınıyor.
4.08.2022 Milliyet Executive
Elektronik eşyada geri  dönüşüm harekatı
Elektronik eşyada geri dönüşüm harekatı Elektronik eşya satıcıları, sattıkları ürünün muadili olan eski cihazı, tüketicinin adresinden ücretsiz teslim alacak. Elektronik üreticileri de sosyal medya kampanyasıyla eski ürünleri toplayacak.
28.07.2022 Ekonomi
Euronics yönetiminin ilk kadın üyesi Türk
Euronics yönetiminin ilk kadın üyesi Türk Teknosa’nın Genel Müdürü Sitare Sezgin, dünyanın en büyük elektronik satın alma grubu Euronics’in yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Sezgin, 32 yıllık geçmişe sahip grubun ilk ve tek kadın yönetim kurulu üyesi oldu.
1.07.2022 Ekonomi
‘Türkiye’nin en itibarlı markaları’ ödüllendirildi
‘Türkiye’nin en itibarlı markaları’ ödüllendirildi Beykoz Üniversitesi ile İtibar Akademisi tarafından gıdadan akaryakıta bankacılıktan elektronik eşyaya kadar 40 kategoride Türkiye’nin en itibarlı şirketlerinin belirlendiği Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Beykoz Üniversitesi ev sahipliğinde önceki gün düzenlenen törenle kazanan markalara ödülleri takdim edildi.
29.04.2022 Eğitim
İklimlendirme sektöründe ilk kez GES alanında hizmet verilmeye başlandı
İklimlendirme sektöründe ilk kez GES alanında hizmet verilmeye başlandı İklimsa, Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) alanında faaliyete başladı.
31.03.2022 Vitrin
Sanalda yeni pazar yeri modeli başlattı
Sanalda yeni pazar yeri modeli başlattı Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, 169 milyon TL’lik yatırım planı açıklarken, internet sitesi üzerinde farklı satıcıların yer aldığı pazaryeri modelini de duyurdu. Şirket, 3 yıl içinde e-ticaret hacmini 5 katına çıkarmayı hedefliyor.
18.03.2022 Ekonomi
7.5 milyar TL ciro yaptı yatırıma devam edecek
7.5 milyar TL ciro yaptı yatırıma devam edecek Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, 2021 yılında 7.5 milyar TL ciroya ve 131.5 milyon TL net kâra ulaştığını duyurdu. Teknosa, bu yıl 169 milyon TL’lik yatırım da planlıyor. Firma, 2021 yılında e-ticarette de 1.1 milyar TL seviyesinde ciro elde ettiğini açıklarken, online satışların perakende cirosu içindeki payı da yüzde 15.3 olarak gerçekleşti.
18.02.2022 Ekonomi
Teknosa’dan 2022’de 169 milyon TL’lik yatırım hedefi
Teknosa’dan 2022’de 169 milyon TL’lik yatırım hedefi Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, 2021 yılında 7,5 milyar TL ciroya ve 131,5 milyon TL net kâra ulaştığını açıkladı. Teknosa, bu yıl 169 milyon TL’lik yatırımı hayata geçireceğini duyurdu.
17.02.2022 Uzmanpara
Dijital çeklerle yılbaşı hediyesi
Dijital çeklerle yılbaşı hediyesi Sodexo’nun geliştirdiği dijital hediye platformu ‘FlexoGift’ uygulaması ile çalışanlar, işverenleri tarafından yüklenen hediye bakiyelerini mobil uygulama üzerinden dijital çeke dönüştürerek gıdadan giyime, elektronikten ev dekorasyonuna, akaryakıttan e - ticarete kadar çeşitli kategorilerde yeni yıl hediyesini kendileri seçebiliyor.
23.11.2021 Ekonomi
Perakende sektörünün hasılatı arttı
Perakende sektörünün hasılatı arttı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi altında işlem gören perakende şirketlerinin net karı 9 ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 94,5 artarak neredeyse iki katına çıkarken, toplam hasılatı yüzde 26,6 artış kaydetti.
15.11.2021 Uzmanpara
Teknosa'dan 9 ayda 27 milyon TL net kar
Teknosa'dan 9 ayda 27 milyon TL net kar Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, bu yılın 9 ayında net karını yüzde 68 artırarak 27 milyon TL'ye çıkardı.
2.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teknosa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.