Teminat

Teminat

Son dakika teminat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teminat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teminat haber sayfamızda...

Teminat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.316 teminat haberi bulunmuştur.
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar Kayseri Adliyesi'nde bir mahkeme kalemine verilen yaklaşık 1 milyon TL teminat ödemelerini zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanan zabıt katibi Alpaslan Teke (36) hakkında 'zimmet' suçundan hazırlanan iddianame, ağır ceza mahkemesine sunuldu.
17.04.2024 Gündem
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak BNP Paribas SA, Fosun International'ın Belçikalı sigorta şirketi Ageas'taki %9 hissesini yaklaşık 730 milyon euro karşılığında satın almak için anlaştı.
15.04.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
İhaleye çıkıyor
İhaleye çıkıyor Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilecek.
7.04.2024 Ekonomi
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Milletimizden bir kredi aldık. Bu kredi bir tüketici kredisi değildir. Öyle görürsek harcar bitirir ve kaybederiz. Bu kredi bir yatırım kredisidir. Seçmen bize '5 yıl iyi yönetin, 4 yıl sonunda karar vereceğim. Eğer belediyeleri iyi yönetir, kavga etmezseniz, size Türkiye'yi yönetmeniz için daha büyük kredi vereceğim' demiştir. Seçmenin bu kredisini doğru değerlendirmek, bu 4 yıl en iyi hizmeti yapmak, örgüt olarak çok çalışmak durumundayız" dedi.
4.04.2024 Gündem
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
Trump 175 milyon dolarlık teminatı buldu, mal varlığının haczedilmesini önledi
Trump 175 milyon dolarlık teminatı buldu, mal varlığının haczedilmesini önledi ABD'de mal varlıklarına el konulması, bir kişinin mahkeme cezasını ödeyecek parası olmadığında başvurulan yaygın bir yasal seçenek.
2.04.2024 Dünya
Tefeciler kadının kabusu oldu! 1 milyon 100 bin verip 35 milyon istediler
Tefeciler kadının kabusu oldu! 1 milyon 100 bin verip 35 milyon istediler İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu.
29.03.2024 Gündem
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında cezası Temyiz Mahkemesi tarafından indirildi. İşte detaylar...
25.03.2024 Dünya
Scooter sürücüsü için özel sigorta
Scooter sürücüsü için özel sigorta Finansal teknoloji şirketi Papara, “Scooter Sürüş Sigortası” satışına başladı.
23.03.2024 Sigorta

Benzer Haber Etiketleri

Teminat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.