Teminat

Teminat

Son dakika teminat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teminat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teminat haber sayfamızda...

Teminat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.300 teminat haberi bulunmuştur.
Tefeciler kadının kabusu oldu! 1 milyon 100 bin verip 35 milyon istediler
Tefeciler kadının kabusu oldu! 1 milyon 100 bin verip 35 milyon istediler İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu.
29.03.2024 Gündem
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında cezası Temyiz Mahkemesi tarafından indirildi. İşte detaylar...
25.03.2024 Dünya
Scooter sürücüsü için özel sigorta
Scooter sürücüsü için özel sigorta Finansal teknoloji şirketi Papara, “Scooter Sürüş Sigortası” satışına başladı.
23.03.2024 Sigorta
Yerli güneş paneli üreticisine koruma
Yerli güneş paneli üreticisine koruma Çin’in ardından Vietnam, Malezya, Tayland, Hırvatistan ve Ürdün menşeli güneş paneli ithalatına da damping önlemi geldi. Karara göre, söz konusu 5 ülkeden güneş paneli ithalatında metrekare başına 25 dolar teminat alınacak.
20.03.2024 Ekonomi
Madende tazminat 1 milyon lira oldu
Madende tazminat 1 milyon lira oldu İliç’de yaşanan facia maden kazalarını yeniden gündeme getirirken, maden çalışanlarına yapılan zorunlu sigorta kapsamındaki parasal sınırlar artırıldı. Yeni düzenlemeyle maden kazalarında ödenen sakatlanma ve ölüm teminatı 150 bin TL’den 1 milyon TL’ye, kişi başına net prim ise 700 TL’den 4 bin 675 TL’ye yükseltildi.
20.03.2024 Ekonomi
Trump parayı bulamadı!
Trump parayı bulamadı! Eski ABD başkanı ve iş adamı Donald Trump’ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadığı bildirildi.
20.03.2024 Dünya
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda Donald Trump, 'dolandırıcılık davasında' hüküm giydiği 454 milyon dolarlık cezayı ödemek veya mülklerine el konulmasını önlemek için teminat bulma çabalarında henüz başarılı olamadı. Avukatları, dört ayrı broker aracılığıyla 30 şirkete başvurup netice alamazken haczin kapıda olduğu belirtiliyor.
19.03.2024 Dünya
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı Eski ABD Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadı.
19.03.2024 Dünya
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve sonrasında Mısır’a kaçan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok’un hangi ülkede oldukları belli oldu. Bakan Tunç, konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu.
7.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçmıştı! Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçmıştı! Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Eyüpsultan'da 17 yaşındaki T.C.'nin kullandığı lüks cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın avukatı Hacı Orhan, İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yaptı. Olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
7.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teminat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.