Temmuz

Temmuz

Son dakika temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan temmuz haber sayfamızda...

Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123.716 temmuz haberi bulunmuştur.
Denemek için karabuğday ektiler! Talep yağıyor
Denemek için karabuğday ektiler! Talep yağıyor Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde 3 yıl önce denemek amacı ile karabuğday eken çiftçi aile, çölyak hastalarının taleplerine yetişemez hale geldi. Yoğun talebe yetişmeye çalışan çiftçiler, tarlalarını karabuğdayla buluşturdu.
18.05.2024 Ekonomi
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Düğün salonundaki dekor 4 yaşındaki Deniz'in sonu olmuştu! İstenen ceza belli oldu
Düğün salonundaki dekor 4 yaşındaki Deniz'in sonu olmuştu! İstenen ceza belli oldu İzmir'in Torbalı ilçesinde, düğün salonunda dekor amaçlı kullanılan duvarın altında kalan Deniz Efe Çelebi'nin (4) öldüğü, 2 çocuğun da yaralandığı olayla ilgili hazırlanan iddianamede iş yeri mesul müdürü tutuklu sanık Salih Deniz Şenman (41) ve işletme sahibi tutuksuz sanık Süleyman Tüner (74) için 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istendi.
18.05.2024 Gündem
Giriş yasaklandı: Bu sahillere gece girişin cezası 387 bin TL
Giriş yasaklandı: Bu sahillere gece girişin cezası 387 bin TL Nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklandı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 387 bin 141 TL.
18.05.2024 Ekonomi
Bu sahillere gece girenlere 387 bin TL ceza var! Bölge kameralarla izleniyor
Bu sahillere gece girenlere 387 bin TL ceza var! Bölge kameralarla izleniyor Bazı kumsallara saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklanırken detaylar da belli oldu.
18.05.2024 Gündem
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aştı! Şansını denemek isteyenler soluğu bayide aldı
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aştı! Şansını denemek isteyenler soluğu bayide aldı Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. Şanslarını denemek isteyen vatandaşlar ise bayilere akın etti.
18.05.2024 Haberler
Mahsun Kırmızıgül: Ben diğer sanatçılara benzemem!
Mahsun Kırmızıgül: Ben diğer sanatçılara benzemem! Bakü Kongre Merkezi’nde vereceği konserler için önceki gün Azerbaycan'a giden Mahsun Kırmızıgül, yoğun ilgiyle karşılandı. "Bakü harika bir şehir olmuş" diyen sanatçı, yıllar sonra müziğe dönmesi hakkında konuştu ve konservatuvarda şan dersi aldığını vurguladı.
18.05.2024 Cadde
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aştı!  Şansını denemek isteyenler soluğu bayide aldı
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aştı! Şansını denemek isteyenler soluğu bayide aldı Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. Şanslarını denemek isteyen vatandaşlar ise bayilere akın etti.
18.05.2024 Gündem
MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvuru duyurusunu yayımlandı. Atama başvurularında tarihler belli oldu.
18.05.2024 Haberler
Evrenin sorunlarına Anadolu’dan bakış
Evrenin sorunlarına Anadolu’dan bakış Anadolu uygarlıklarının enerjisiyle yola çıkıp, yaşadığı coğrafyanın ve evrenin sorunlarını ele alarak özgün bir anlayışla eserler üreten Muzaffer Akyol’un yeni sergisi 5 Haziran’da açılıyor.
18.05.2024 Kültür Sanat
Two Weeks için kitle fonlama
Two Weeks için kitle fonlama Kitle fonlama platformu Basefunder, elektrikli otomobiller için şarj istasyonu işletmeciliğine çözüm sunan Two Weeks’i fonlamaya açtı.
18.05.2024 Ekonomi
2024 MEMUR MAAŞI HABERLERİ 📌 Memur zam oranı 2024 Temmuz ne kadar? Memur zammı hesaplaması yüzde kaç çıktı?
2024 MEMUR MAAŞI HABERLERİ 📌 Memur zam oranı 2024 Temmuz ne kadar? Memur zammı hesaplaması yüzde kaç çıktı? Memurlar, 2024 Temmuz'da alacakları zam hakkında bilgi araştırıyor. 4 Aylık enflasyon farkına göre memur zammı şu an için hesaplandı. Mayıs ve Haziran aylarının enflasyonu eklendikten sonra netleşecek olan memur zammı hesaplaması şu an kaç çıkıyor? Memurlar, Memur zam oranı 2024 Temmuz ne kadar? öğrenmek istiyor.
17.05.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Son dakika: MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvuru duyurusunu yayımlandı. Atama başvurularında tarihler belli oldu.
18.05.2024 Gündem
Peri masalı bitiyor mu? 'Bu evliliğin devam etmesine imkan yoktu'
Peri masalı bitiyor mu? 'Bu evliliğin devam etmesine imkan yoktu' 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen eski aşıklar Ben Affleck ile Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin boşanmanın eşiğinde olduğu ve Affleck'in Lopez ile yaşadığı evden ayrıldığı iddia edildi. İşte detaylar...
18.05.2024 Cadde
'Haziranda faiz indirimi uygun olabilir'
'Haziranda faiz indirimi uygun olabilir' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Schnabel, ECB'nin Haziran ayındaki politika toplantısında faiz oranlarını düşürmeye başlamasının uygun olabileceğini söyledi.
17.05.2024 Uzmanpara
Erkan Kolçak Köstendil ve oğlunun keyifli anları! 'Takılıyoruz biz birlikte'
Erkan Kolçak Köstendil ve oğlunun keyifli anları! 'Takılıyoruz biz birlikte' Başarılı oyunculuk kariyeriyle adından sık sık söz ettiren Erkan Kolçak Köstendil, önceki gece Etiler'de bulunan bir restauranttan oğlu Marsel ile birlikte çıkarken görüntülendi. Çıkışta önce oğlu Marsel'i aracına bırakan ünlü oyuncu, ardından gazeteciler ile sohbet etti.
17.05.2024 Cadde
Kirada yüzde 25 zam sınırı bitti mi, devam edecek mi? Yüzde 25 sınırı kaldırılacak mı? Kira artış oranı
Kirada yüzde 25 zam sınırı bitti mi, devam edecek mi? Yüzde 25 sınırı kaldırılacak mı? Kira artış oranı Kirada yüzde 25 sınırı ile ilgili son dakika gelişmeler. 2 yıl önce fahiş kira artışları nedeniyle kiracıların korunmasına adına kira artışının evlerde yüzde 25'in üzerinde olamayacağına dair Borçlar Kanunu'na geçici madde eklenmişti. 1 Temmuz 2023 tarihinde sona eren madde bir yıl daha uzatılmıştı. 2024 Temmuz ayında süresi dolacak olan yüzde 25 sınırının süresi uzatılacak mı? Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi?
17.05.2024 Bilgi Rehberi
Filenin Sultanları dev ekranda, taraftarlar parkta
Filenin Sultanları dev ekranda, taraftarlar parkta Yaz boyunca gerçekleşecek önemli spor müsabakaları, Trendyol sponsorluğunda Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda kurulan dev ekranda ücretsiz olarak izlenebilecek. 15 Mayıs’ta başlayan etkinlik serisinde, yüzlerce taraftar A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Voleybol Milletler Ligi’nde (VNL) Japonya’yla karşı karşıya geldiği maçı, parkın muhteşem atmosferinde izleme fırsatı buldu.
16.05.2024 Voleybol
Suyun dibinden çıktı! Düzce'de heyecanlandıran görüntü, koruma altına alındı
Suyun dibinden çıktı! Düzce'de heyecanlandıran görüntü, koruma altına alındı Doğa Koruma ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğü tarafından yapılan envanter çalışmaları sırasında ‘benekli kaplumbağa’ adı verilen emys orbicularis’e rastlandı. Nesli tükenme tehlikesi altında olan kaplumbağa koruma altına alındı.
16.05.2024 Gündem
TEMMUZ ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM 2024: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Gözler Temmuz 2024 asgari ücret zammında
TEMMUZ ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM 2024: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Gözler Temmuz 2024 asgari ücret zammında Asgari ücret ile çalışan milyonlarca kişi Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı merak ediyor. Son olarak Ocak 2024'te yapılan zam ile 17 bin liraya yükselen asgari ücrette yeni zam beklentisi sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı canlı yayında asgari ücret ara zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte asgari ücret ara zammı için son gelişmeler.
16.05.2024 Bilgi Rehberi
Almanya’nın EURO 2024 aday kadrosu açıklandı! İlkay Gündoğan kararı
Almanya’nın EURO 2024 aday kadrosu açıklandı! İlkay Gündoğan kararı Almanya Milli Futbol Takımı’nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için 27 kişilik aday kadrosu açıklandı.
16.05.2024 Almanya Haberleri
OECD bölgesinde işsizlik oranı değişmedi
OECD bölgesinde işsizlik oranı değişmedi Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) bölgesinde işsizlik oranı Mart ayında değişmedi ve üst üste 19'uncu ayda da %5,0'ın altında kalmaya devam etti.
16.05.2024 Uzmanpara
Önemli iş kapısı haline geldi: Asgari ücretin 4 katını kazanıyor
Önemli iş kapısı haline geldi: Asgari ücretin 4 katını kazanıyor Türkiye'nin en fazla enginar üretiminin yapıldığı yerlerden biri olan Aydın'ın Efeler ilçesi Gölhisar Mahallesi'ne 600 kilometre uzaklıktan özel olarak gelen ekip, her gün makine gibi çalışıp saniyeler içerisinde özel kabiliyetleri ile enginarları soyarak yaklaşık asgari ücretin 4 katı tutarında aylık kazanç elde ediyor.
16.05.2024 Ekonomi
18 yaşındaki Zehra'yı öldürüp havuza attılar! Son yazışma ortaya çıktı... İndirimsiz ağırlaştırılmış müebbet
18 yaşındaki Zehra'yı öldürüp havuza attılar! Son yazışma ortaya çıktı... İndirimsiz ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Milas ilçesinde çalıştığı eğlence mekanında öldürülüp, cesedi bahçedeki havuza atılan Zehra Bayır (18) cinayetiyle ilgili karar verildi.
16.05.2024 Gündem
ING'ye göre BoJ temmuzda harekete geçecek
ING'ye göre BoJ temmuzda harekete geçecek ING, Japonya Merkez Bankası'nın temmuz ayında harekete geçmeye hazır olduğuna inanıyor.
16.05.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.