Siyaset 'Tepetaklak olacaklar sandığa gömülecekler'

'Tepetaklak olacaklar sandığa gömülecekler'

22.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP, HDP ve İP’in (İyi Parti) aynı çuvala girdiklerini ve Kandil huzurunda esas duruşa geçtiklerini öne süren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı ve HDP’nin ikinci tur hayalinin hüsranla sonuçlanacağını savundu...

Tepetaklak olacaklar sandığa gömülecekler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanı’ndaki “Büyük Çukurova” adlı Adana mitinginde coşkulu kalabalığa seslendi. Bahçeli özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

- KISKANANLAR ÇATLASIN: Allah nazardan saklasın, kem gözlerden korusun. Adanalılar bugün bu meydana mührünü vurmuş, imzasını atmış, özlemlerini taşımıştır. Kıskananlar çatlasın diyorum. Çekemeyenler ıslah olsun istiyorum. Allah’a şükürler olsun ki, sizler yeni bir destan yazmak için iddialısınız, inançlısınız, iştahlısınız.

- BU SEÇİMLER BAŞKA: Bu defaki seçimler başkadır. Bu seferki seçimler ya geleceğin sis perdesini aralayacak ya da zifiri karanlığın hakim olmasına yol açacaktır. Milli birlik ve beraberliğimize hasım odaklar boş durmuyorlar. Türkiye’nin büyümesinden endişe edenler vazgeçmiyorlar. İstikrardan korkanlar son şanslarını deniyorlar, son kozlarını oynuyorlar. Huzur ve refahı milletimize çok görenler pusudadır. Bekamızı tehdit edenler sıraya girmişlerdir. Geleceğimizi kundaklamak isteyenler iftiralara sarılmışlardır. Lider Ülke Türkiye ülkümüzü yok sayanlar kapı kapı fitne taşıyorlar. Hepsini görüyor, hepsini biliyor, alayını tanıyorsunuz. Çok şükür karanlık çevrelerin tekerine çomak sokuyor, iç ve dış fesat odaklarının ezberini bozuyor, uykularını kaçırıyorsunuz. Kaos tüccarlarını zelzele gibi sallıyor, kriz havarilerini şaşkına çeviriyorsunuz.

Haberin Devamı

- KOMAYA GİRDİLER: Bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenler komaya girdi. Buna rağmen emperyalizm, terör örgütleriyle çevremizi kuşatmak istiyor. Şiddet ve cinayet ortakları, Suriye’de terör örgütlerine tırlar dolusu silah ve mühimmat verdiler. Irak’ın Kuzeyinde kaçak, korsan, kanunsuz sözde bir devlet kurdurmayı amaçladılar. Terör faaliyetlerine acımasızca devam ettiler. Ekonomik baskı araçlarını kullandılar. Kara propagandaya soyundular.

- İKİ SEÇENEK: Şimdi bizim karşımızda iki seçenek vardır. Ya hep birlikte olacağız, ya da hep birlikte yok olacağız.

- MAHALLENİN GIRANLARI: Kimliksizler, köksüzler yıllardır partimizin çöküşünü görmek için el ovuşturdular. Türk düşmanlarının 24 Haziran’da da aynı acıyı tadacaklarından şüphem yoktur. Bunlar, Adana’nın tabiriyle söylersek, mahallenin gıranlarıdır.

- KANDİL’E ESAS DURUŞ: Şu işe bakar mısınız, Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci tura kalması için plan ve propaganda yapıyorlar. Kafaları almıyor, zekaları çalışmıyor, milleti anlamıyorlar. Birinci turda ümitleri olmayanların ikinci tur söylemleri çaresizliklerinin en bariz ispatıdır. Bunlar istikbalini Pensilvanya’ya bağlamış, iradelerini Türkiye hasımlarına ipotek ettirmişlerdir. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile aynı kulvarda buluşmuşlar, Kandil’in huzurunda esas duruşa geçmişlerdir. Ancak Kandil’e Türk bayrağı dikildiğinde de perişanlık yaşayacaklardır.

Haberin Devamı

- TEPETAKLAK OLACAKLAR: Bu beş benzemezi bir araya getiren nedir? Bunları FETÖ, PKK kuyruğuna takan; birbiriyle kucaklaşmalarını sağlayan asıl sebep nelerden ibarettir? Türkiye’nin mahvına hizmet edenlerin bu denli sıkı fıkı olmaları tesadüfi değildir. Adana’dan açık açık söylüyorum: Bunların ikinci tur rüyaları hüsranla sonuçlanacak, 24 Haziran akşamı tepe taklak olacaklardır. 24 Haziran 2018’de zillet dağılacak, illet sönecektir. 24 Haziran 2018’de küresel saldırı ve tahakküme cevap verilecektir. 24 Haziran 2018’de kiralık ve proje terör örgütlerine milli irade hadlerini bildirecektir. Türk ve Türkiye düşmanları sandığa gömülecektir. Bundan kaçış yoktur.”

Haberin Devamı

‘Kandil’e hançer gibi saplanacak’

“Türkiye Afrin’dedir, Menbiç’tedir, Allah’ın izniyle Kandil’e hançer gibi saplanacaktır. Bu maksatla 24 Haziran’dan sonra terörizmin kökünü kazımak, zalimlerle hesaplaşmak için TBMM’de MHP, yürütmenin başında da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmalıdır.”

‘Attıkları iftiranın altında kalacaklar’

“24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kazanacaktır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı zafere ulaşacaktır. MHP Cumhur İttifakı’nın başarması amacıyla imkanları nispetinde çalışmakta, demokratik tutumunu ve milli duruşunu Türkiye’nin her seçim çevresine samimiyetle taşımaktadır. 24 Haziran’da MHP muhteşem bir neticeyle TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilme hakkına kavuşacaktır. Partimizin sırtından kurban kesmeye çalışan MHP hasımları ise bir kez daha hezimete uğrayacaklardır. Ektikleri rüzgârı fırtına olarak biçeceklerdir. Attıkları iftiraların altında kalacaklardır. Algı oyunlarının, alçak siyaset operasyonlarının acı sonuçlarına katlanacaklardır.”

Haberin Devamı

‘Aynı çuvala girdiler’

CHP’nin adayı İnce’nin mitingleri HDP flamalarıyla dolup taşıyor. CHP’li sözcüler, İnce’nin seçilmesi halinde PKK’lı Demirtaş’ın başkan yardımcısı olabileceğini ifade ediyorlar. İP’in adayı seçimler ikinci tura kalırsa ön şartsız Erdoğan’ın karşısındaki adaya destek vereceğini beyan ediyor. HDP Sözcüsü, Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci tura kalması halinde İP’in adayını destekleyebileceklerini söylüyor. CHP, İP, HDP aynı çuvala giriyor, aynı çukura düşüyor. HDP, İP hayranı kesilmiş. Vaziyete bakılırsa HDP’nin hayranlığı İP’te de karşılık bulmuş. İP, HDP’ye karşı sempatik ve müspettir. CHP, HDP’yi kanatları altına almış, PKK’yla verkaça girmiştir. Hepsi bir araya gelip terörist Demirtaş’ı himaye etmeye kalkmışlardır. Edirne cezaevine yaptıkları ziyaretler bunu göstermektedir. PKK’lı Demirtaş’ın serbest bırakılması için yanıp tutuşmaları bu yüzdendir.

‘MHP göreve hazırdır’

TBMM’nin denge ve denetim fonksiyonunu en yüksek şekilde icra etmesi için MHP göreve taliptir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle Türkiye’nin yeni baştan inşa edilmesi, bu yeni sistemin kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için MHP sorumluluk almaya, gereğini yapmaya hazırdır.