SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Terazi burçları için dekorasyon önerileri

Hava grubu burçlarından olan terazi Burcu ev dekorasyonunda desen ve renkte kontras arar. Rekabet ve kazanma hırsı onlara göre değildir. Peki bu özellikleri taşıyan Terazi burçları evlerini nasıl dekore edebilir?

|

Hava grubu burçlarından olan Terazi burcu, İkizler ve Kova burçları gibi entelektüel olarak birikimli ve yoğun burçlardır. Ancak Terazi burcunda bilgiyi eleştiri ve yorumlama özelliği çok daha fazladır. Adalet ve tarafsızlık duyguları çok kuvvetlidir. Terazi Burcu ev dekorasyonunda desen ve renkte kontras arar. Abartılı dekorasyon objeleri, fırfırlı perdeler ve fazla gösterişli aydınlatma ürünleri asla ona göre değildir.

Teraziler zamansız mobilyalar ve modayı yansıtan aksesuarları bir araya getirerek mükemmel bir dekorasyon tarzına sahiptir. Peki, tüm bu özelliklere sahip olan Terazi burçları evlerini nasıl dekore etmelidir? İşte Terazi burçları için dekorasyon önerileri...

Teraziler genellikle uçuk yeşil, mavi ve sarının tonlarını tercih ederler.

Salon ve oturma odası dekorasyonu

Terazi burçları salon dekorasyonunda kendileri için hayatta en önemli unsur olan dengeye herşeyden fazla önem verirler. Salon ve oturma alanlarında ise mutlaka bakır objelere yer verirler. Terazi burcu insanının dekorasyon prensipleri uyum, denge, sosyallik ve entelektüel uğraşlar çevresinde şekillenir. Terazi burçlarının evlerinde her şey uyum içinde olmalıdır ve bu uyum basit bir renk uyumundan çok daha fazlasıdır. Oturma odasındaki mobilyalar, salondaki aksesuarlarla uyum içinde olmalıdır. Birbirlerine zıt ve kontrast yaratan tasarım unsurları Terazi burçlarına uygun değildir.

Yatak Odası dekorasyonu

Terazi burçları huzuru aradıkları yatak odalarına çok önem verirler ve onları dinlendiren renk ve desenleri ön plana çıkarmaktan hoşlanırlar. Teraziler, incelik, zarafet konusunda oldukça ustadırlar ve renk seçiminde pastel renklere ağırlık verirler. Uyumlu renklere sahip ve eklektik dokunuşlarla zenginleştirilmiş konforlu bir yatak odası Terazi burçları için ideal yatak odası dekorasyonlarını oluşturur.

Geniş kütüphaneleri severler

Tıpkı İkizler burcu gibi Terazi de okumayı çok sever ve her türlü bilgiyi öğrenmek ve yorumlamak ister. Bunun için Terazi burçlarının evlerinin olmazsa olmazlarından biri de kütüphanedir.

Mutfak dekorasyonu

Terazi burçları mutfakta her zaman yeni tatlar denemek isterler. Bu yüzden Terazi mutfaklarında yabancı kültürlerin yemek kitaplarına rastlamak mümkün. Dekorasyon açısından da pratik, sıcak ve modern bir atmosfer tercih ederler. Evin geri kalanı gibi mutfak da evin geri kalanı gibi estetik ve ahenge uyumlu olmalıdır. Her ne kadar misafirlerin çoğunu salonda ağırlasa da mutfak da Terazi burcu için misafir ağırlama ve misafirlerini özel hissettirme yerlerinden biri. Açık ve koyu renklerin kontrast oyunlarını kullanarak döşediği mutfağında evini kutsallaştırır.

Banyo dekorasyonu

Terazi burcunun banyosu aynı onun gibi feminen ve göze hitab eden bir banyo olmalı. Özel kokular, mumlar ve bakım ürünleri. Terazi burcu her ne kadar tek bir odak noktası sevse de banyoda bu tar tersi olabilir çünkü Terazi burcu göstermeyi ve gösterişi de bir yandan çok sever bu nedenle sahip olduğu güzel şeyleri sergileyeceği bir alanı mutlaka olmalı, tabii düzenli olmak şartıyla.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.