Siyaset 'Terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz'

'Terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz'

18.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya’daki o şarlatana; Kandil’deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz” dedi.

Terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz

Afyonkarahisar’da Toplu Açılış Töreni’ne katılan Erdoğan, şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

BURADAN YOLA ÇIKTIK: Partimizi burada kurduk. 17 yıl tek başımıza iktidar olduk. Şimdi Türkiye 31 Mart’ta hayati bir seçim yaşayacak. Sandıkta belediye başkanları ile istikbal ve istiklal oylanacak. Kritik bir karar vereceksiniz. Türkiye’nin bekası, evlatlarımızın geleceği için 31 Mart seçimlerinden AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bir zaferle çıkmak istiyoruz. Oylarımızla ülkemize kurulmaya çalışan tuzağı bozmamız gerekiyor.

DÖRTLÜ ÇETE: CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya’daki o şarlatana; Kandil’deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz. Bay Kemal hiçbir zaman vatansever bir tutum göstermemiştir. Kandil’dekiler ona talimat veriyorlar. HDP’ye ne diyorlar, “CHP ile seçime gireceksiniz.” “AK Partiyi, Cumhur ittifakını çökertmek için yapacaksınız” diyorlar. Bay Kemal de yapıyor mu, yapıyor. Yanında bir de adı İYİ olan bir parti var. Bir de yanlarında Saadet olan particik var. Bunlar dörtlü çete. Kime karşı birleşiyor? Cumhur ittifakına. Cumhur ittifakı, vatansever... Bunlara Osmanlı tokadı atmaya var mıyız?

Haberin Devamı

UTANÇ VERİCİ: CHP’nin ve ortağının tavırlarından cesaret alan Kandil’deki terör baronları artık doğrudan AK Parti’yi ve Cumhur İttifakını hedef göstermeye başladı. Önceki gün bir tanesi çıkmış, “AK Parti’nin karşısında kim varsa onunla birlikte olun” diye emir veriyor. Oradan talimatı alan bu örgütün Meclis’teki temsilcileri de çıkıyor “Şuralarda kazanacağız. Batıda AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz” diyor. Millet yerine bölücü örgütün desteği ve Pensilvanya’nın icazetiyle seçim kazanma hayali kurmak Türk siyaseti adına gerçekten utanç vericidir. Bugün CHP, milletimizi PKK ile tehdit edenlerin desteğine bel bağlamış bir zihniyetin işgali altındadır. CHP, ülkemizin gördüğü en alçak ihanet çetesi olan FETÖ’nün desteğiyle seçim kazanma hesabı yapan bir ekibin tasallutu altındadır. 31 Mart sonuçları inşallah ülkemizin CHP ve zillet ittifakı kamburundan kurtuluşunun başlangıcı olacaktır.

‘Keyif çayı’

Erdoğan açılışın ardından meydandaki vatandaşlara 200 gramlık çay ve bez torba da dağıttı. Erdoğan, “Keyif çayını hanımlarımıza veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul-Afyon 3.5 saat

Erdoğan, Ankara-Afyon-İzmir YHT ile Afyon ile Ankara arasının 2.5 saat, İstanbul ile ise 3.5 saat olacağını söyledi. Erdoğan, “Nasıl, iyi bir müjde değil mi? Bu millete yakışır. Eskişehir Afyon-Antalya YHT proje çalışmaları sürüyor” dedi.

Terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz