Tff Başkanı

Tff Başkanı

Son dakika tff başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tff başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tff başkanı haber sayfamızda...

Tff Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.644 tff başkanı haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'nda Avusturya mesaisi devam etti!
A Milli Futbol Takımı'nda Avusturya mesaisi devam etti! A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.
24.03.2024 Milli Takım
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi Puskas Arena'da oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi; Macaristan Başbakanı Viktor Orbán, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sándor Csányi ile birlikte izledi.
23.03.2024 Milli Takım
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim'
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim' TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen FK'yı çalıştıran Yılmaz Vural, suskunluğunu bozdu. Süper Lig'deki gündemi değerlendiren Yılmaz Vural, şampiyonluk yarışındaki dev kulüple ilgili sert ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem'
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem' Manchester United'ın yıldızlarından Christian Eriksen, Premier Lig devinde mutsuz olduğunu dile getirdi. Danimarkalı orta sahanın Galatasaray ile anıldığı dönemde yaptığı açıklamalar ses getirdi.
21.03.2024 Galatasaray
Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy tepkisi! 'Neden milli takıma çağırdınız?'
Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy tepkisi! 'Neden milli takıma çağırdınız?' Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesi hakkında konuştu.
21.03.2024 Beşiktaş
Macaristan Milli Takımı kalecisi Peter Gulacsi: Türkiye maçı bambaşka olacak
Macaristan Milli Takımı kalecisi Peter Gulacsi: Türkiye maçı bambaşka olacak Macaristan Milli Takımı kalecisi Peter Gulacsi, Türkiye ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Milli Takım
Nijerya Futbol Federasyonu'ndan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin
Nijerya Futbol Federasyonu'ndan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarda Osayi-Samuel gündem olmuştu. Nijerya Futbol Federasyonu'ndan 26 yaşındaki oyuncuyla ilgili bir açıklama geldi.
21.03.2024 Fenerbahçe
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Futbol
PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu
PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun her hafta salı günleri yaptığı sevkler bu hafta açıklanmazken sebebi ortaya çıktı.
21.03.2024 Fenerbahçe
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Trabzonspor - Fenerbahçe açıklaması!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Trabzonspor - Fenerbahçe açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig, 1'inci Lig, TFF 2'nci ve TFF 3'üncü Lig kulüp başkan ve yöneticileri ile iftarda buluştu. Büyükekşi, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.
21.03.2024 Futbol
Ali Koç ve Dursun Özbek bir araya geliyor! İftar kararı
Ali Koç ve Dursun Özbek bir araya geliyor! İftar kararı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin düzenleyeceği iftar yemeğine katılma kararı aldı.
20.03.2024 Süper Lig
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe maçını izledi!
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe maçını izledi! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise ile karşı karşıya geldiği maçı tribünden takip etti.
14.03.2024 Fenerbahçe
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi'
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi' Championship ekiplerinden Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
14.03.2024 Fenerbahçe
Rus fenomen şaşırttı! Arda Güler tahmini hayrete düşürdü
Rus fenomen şaşırttı! Arda Güler tahmini hayrete düşürdü Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'i yakından takip eden Rus fenomen Svetlana Alekseeva'nın Celta Vigo maçı öncesi yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Svetlana Alekseeva'nın tahmini sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.
14.03.2024 İspanya La Liga
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret!
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret! UEFA Başkanı Aleksander Čeferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
14.03.2024 Futbol
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken sözler
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken sözler Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. Talebelerine uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam, Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasını örnek gösterdi.
26.02.2024 Galatasaray
Fernando Santos: Doğruları yaparsak kazanırız!
Fernando Santos: Doğruları yaparsak kazanırız! Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos, İstanbulspor karşısında ilk dakikadan son düdüğe kadar etkili futbol istedi, “Maça iyi başlayalım ve mutlu bitirelim. Doğruları yaparsak kazanırız” dedi.
25.02.2024 Beşiktaş
Bodrum FK'da Ali Şafak Öztürk'ten isyan bayrağı!
Bodrum FK'da Ali Şafak Öztürk'ten isyan bayrağı! Bodrum FK'nın hissedarlarından Ali Şafak Öztürk, Çorum FK maçındaki hakem kararlarına tepki gösterdi.
24.02.2024 Futbol
Galatasaray'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye istifa çağrısı!
Galatasaray'dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye istifa çağrısı! Galatasaray Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kurullarını istifaya davet etti.
24.02.2024 Galatasaray
Eski TFF Başkanı Erdoğan Ünver'in acı günü!
Eski TFF Başkanı Erdoğan Ünver'in acı günü! Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Erdoğan Ünver'in oğlu Bora Ünver vefat etti.
23.02.2024 Diğer
Bakan Bolat'ın acı günü
Bakan Bolat'ın acı günü Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat, Zeytinburnu Merkez Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye katılımın yoğun olduğu görüldü.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tff Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.