Tff

Tff

Son dakika tff haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tff gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tff haber sayfamızda...

Tff

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.454 tff haberi bulunmuştur.
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı!
Iğdır FK'da Ali Ülgen ve Enes Keskin kararı! TFF 2. Lig ekiplerinden Iğdır FK'da Enes Keskin ile Ali Ülgen süresiz kadro dışı bırakıldı.
17.04.2024 2.Lig
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Süper Lig'de 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Süper Lig'de 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivaspor, Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor, Corendon Alanyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük; PFDK'ye sevk edildi.
16.04.2024 Süper Lig
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi!
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda müzikserverlerle buluştu. Sahne performansından önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, rock müzikle ilgili çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
17.04.2024 Cadde
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi belli oldu! Galatasaray maçında görev yapmıştı
Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi belli oldu! Galatasaray maçında görev yapmıştı Süper Lig'in 32. haftasında bugün Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadelede görev yapacak olan VAR hakemi belli oldu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Süper Lig'in ilk yabancı VAR hakemi açıklandı!
Süper Lig'in ilk yabancı VAR hakemi açıklandı! TFF'nin kritik maçlarda yabancı VAR hakemlerinin yer alacağını açıklamasının ardından Süper Lig'de görev yapacak ilk yabancı VAR hakemi resmen açıklandı.
13.04.2024 Süper Lig
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı!
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı! Trendyol Süper Lig’de yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) dönemi başlıyor. TFF bu hafta oynanacak Ankaragücü-Gaziantep FK, Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağını resmen açıkladı.
13.04.2024 Süper Lig
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı!
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF’nin yabancı VAR hakemi kararına olumlu baktıklarını bildirdi, “Bunun benzeri bu sezon Alman hakemlerle Hırvatistan’da denendi ve çok başarılı sonuçlar verdi. Bu tartışmaların bitmesi lazım. Halk bundan sıkıldı” dedi.
13.04.2024 Beşiktaş
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun kritik maçlarda yabancı VAR hakemlerinin görev alacağını açıklamasının ardından Portekiz'den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev alacak yabancı VAR hakemleri belli oldu.
12.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Oosterwolde sezonu kapadı
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Oosterwolde sezonu kapadı UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı ile sarsılmıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.
12.04.2024 Fenerbahçe
Üsküdar'da kaçak midye operasyonu!
Üsküdar'da kaçak midye operasyonu! Üsküdar'da deniz polisi tarafından bu sabah düzenlenen operasyonda 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi.
12.04.2024 Gündem
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun ismi transfer iddialarında yer alırken dünyaca ünlü gazeteci, Aston Villa'nın Ferdi Kadıoğlu yanıtını duyurdu.
12.04.2024 Fenerbahçe
15 tane fare çalışmayan elektrikli süpürgeden çıktı
15 tane fare çalışmayan elektrikli süpürgeden çıktı Kendisine gelen arızalı süpürge makinesini tamir eden elektrikçi makineyi çalıştırınca neye uğradığını şaşırdı.
12.04.2024 Gündem
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz Manisa'da polis lojmanında, tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın annesi Aysun Akbaş, "Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz. İnşallah sanık en ağır cezayı alacak" dedi.
12.04.2024 Gündem
SON DAKİKA | TFF resmen açıkladı! Yabancı VAR uygulaması başlıyor
SON DAKİKA | TFF resmen açıkladı! Yabancı VAR uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 32. haftasından itibaren kritik maçlarda yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının başlayacağını resmen açıkladı.
12.04.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | PFDK, Süper Kupa kararlarını açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin cezası
SON DAKİKA | PFDK, Süper Kupa kararlarını açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Kupa kararlarını resmen açıkladı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen cezalar...
11.04.2024 Fenerbahçe
Bekir İrtegün istifa etti
Bekir İrtegün istifa etti TFF 1'inci Lig temsilcisi Tuzlaspor'u çalıştıran Bekir İrtegün, görevini bıraktığını açıkladı.
11.04.2024 1.Lig
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı Süper Kupa'da 7 Nisan'daki derbide Fenerbahçe’nin U19 takımı sahadan çekilirken, Arjantinli golcü kenara giderek alkışlamıştı. Deneyimli oyuncu merak edilen bu davranışına açıklık getirdi.
11.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş'
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a tepki! 'Maç öncesi konuşmuş' Şanlıurfa'da Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sonuçlanan Süper Kupa finalinin yankıları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarına tepki gösterdi.
10.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tff ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.