YouTube ve Amazon'un çabalarına rağmen Tide Pod yiyenlerin sayısı hala artıyor
YouTube ve Amazon'un çabalarına rağmen Tide Pod yiyenlerin sayısı hala artıyor Sosyal medyada sürekli yeni bir akım çıkıyor. Şimdi trend olan şey ise çamaşır deterjanı kapsülü yemek. Genç kullanıcılar, çamaşır deterjanı kapsülü yerken videoları çekip sosyal medyaya yüklüyor. Facebook ve YouTube, #TidePodChallenge etiketiyle yüklenen içerikleri kaldırmaya başladı. YouTube, Amazon gibi teknoloji şirketlerin çabalarına rağmen bunları yiyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.
26.01.2018 Teknoloji
Facebook ve YouTube deterjan yeme videolarını kaldırmaya başladı
Facebook ve YouTube deterjan yeme videolarını kaldırmaya başladı Sosyal medyada sürekli yeni bir akım çıkıyor. Şimdi trend olan şey ise çamaşır deterjanı kapsülü yemek. Genç kullanıcılar, çamaşır deterjanı kapsülü yerken videoları çekip sosyal medyaya yüklüyor. Facebook ve YouTube, #TidePodChallenge etiketiyle yükelenen içerikleri kaldırmaya başladı.
19.01.2018 Teknoloji
Gençleri ölüme sürükleyen akım
Gençleri ölüme sürükleyen akım Sosyal medya ilginç bir akım daha ortaya çıktı. 'Tide Pod Challenge' adıyla paylaşılan gençlerin çamaşır deterjanı kapsülünü ısırırken çekilen videoları tartışmaları beraberinde getirdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Aileler tablet deterjan yeme trendine dikkat!
Aileler tablet deterjan yeme trendine dikkat! Sosyal medyada gençler arasında her gün yeni bir trendle karşılaşıyoruz. Ancak son günlerin tehlikeli trendi yüzünden ölüm haberleri peş peşe gelmeye başlayınca otoriteler gençleri ve aileleri uyardı.
17.01.2018 Ebeveyn