Tim Cahill

Tim Cahill

Son dakika Tim Cahill haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tim Cahill gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tim Cahill haber sayfamızda...

Tim Cahill

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 tim cahill haberi bulunmuştur.
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Galatasaray'da Juan Mata FIFA kursuna başlıyor!
Galatasaray'da Juan Mata FIFA kursuna başlıyor! Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata kariyeriyle ilgili önemli bir adım attı.
4.10.2022 Galatasaray
2021 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu
2021 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu 2021 FIFA En İyiler Ödülleri'ne aday gösterilen isimler belli oldu.
22.11.2021 Futbol
Tim Cahill emekli oldu
Tim Cahill emekli oldu Hindistan ekibi Jamshedpur'da forma giyen Avustralyalı futbolcu Tim Cahill, yeşil sahalara veda etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Cahill milli takımda son maçına çıktı
Cahill milli takımda son maçına çıktı Avustralya tarihinin en golcü futbolcusu Tim Cahill, forma giydiği Lübnan maçıyla milli takım kariyerini noktaladı.
1.07.2020 Futbol
Tim Cahill milli takımdan emekliye ayrıldı
Tim Cahill milli takımdan emekliye ayrıldı Avustralyalı futbolcu Tim Cahill, milli takımdan emekliye ayrıldığını açıkladı
1.07.2020 Dünya Kupası
Aziz Eraltay: "Gruptan çıkmak için her şeyi yapacağız"
Aziz Eraltay: "Gruptan çıkmak için her şeyi yapacağız" Avustralya Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu Aziz Eraltay, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Avustralya sürpriz kovalayacak
Avustralya sürpriz kovalayacak Rusya'nın 14 Haziran-15 Temmuz'da ev sahipliği yapacağı 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Avustralya Milli Takımı, 4'ü üst üste olmak üzere 5. kez dünya futbolunun milli takımlar düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda yer alacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
Aziz Behich, Avustralya Milli Takımı kadrosunda!
Aziz Behich, Avustralya Milli Takımı kadrosunda! Avustralya Milli Takımı'nın 23 kişilik nihai kadrosuna Bursaspor'dan Aziz Behich de dahil edildi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Tim Cahill, 14 yıl sonra Millwall'a geri döndü
Tim Cahill, 14 yıl sonra Millwall'a geri döndü İngiltere Championship takımlarından Millwall, Avustralya futbolunun yıldız ismi Tim Cahill'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Cahill, Melbourne City'den ayrıldı
Cahill, Melbourne City'den ayrıldı Avustralya Birinci Futbol Ligi ekibi Melbourne City'nin emektar futbolcusu Tim Cahill, takımından ayrıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Suriye 109. dakikada yıkıldı
Suriye 109. dakikada yıkıldı Suriye, 2018 Dünya Kupası Elemeleri play-off turunda Avustralya'ya dramatik biçimde elendi. 1-1'in rövanşında deplasmanda 1-0 öne geçen Suriye, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada, 109'da Cahill'in golüne engel olamadı ve havlu attı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Tim Cahill'e şok hareket!
Tim Cahill'e şok hareket! Melbourne City'nin futbolcusu Tim Cahill atığı golden sonra sevinmek için gittiği korner bayrağının top toplayıcı çocuk tarafından önünden çekilip alınmasıyla şok oldu. Hiç birşey olmamış gibi sevinmeye devam eden futbolcu alay konusu oldu.
1.01.2017 Futbol
Martının sakatlığı maçı durdurdu
Martının sakatlığı maçı durdurdu Avustralya'da oynanan FFA Kupası final mücadelesine saha üzerinde uçan bir martı gelen top darbesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi maçı durdurunca, Sdyney kalecisi Vukovic yaralı martıyı saha kenarına taşıdı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Melbourne derbisinde Tim Cahill rüzgarı!
Melbourne derbisinde Tim Cahill rüzgarı! Avustralya'da Melbourne derbisinde deplasmanda Melbourne Victory'i 4-1 mağlup eden Melbourne City'de Tim Cahill attığı harika gol ile derbiye damga vuran isim oldu.
16.10.2016 Futbol
Marek Hamsik'in veliahtı
Marek Hamsik'in veliahtı Trabzonspor’un yeni transferi Matus Bero’yu Slovak gazeteci Lukas Vrablik, Milliyet için değerlendirdi.
30.06.2020 Trabzonspor
Tim Cahill'in sözleşmesi feshedildi
Tim Cahill'in sözleşmesi feshedildi Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Shenhua, Avustralyalı milli futbolcu Tim Cahill'in sözleşmesini feshetti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Değirmenin suyu buradan geliyor!
Değirmenin suyu buradan geliyor! Ara transfer döneminde Avrupa'dan birçok futbolcuyu transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Çin, kısa süre içersinde yeşil sahaların en çok takip edilen ligleri arasında yer almayı hedefliyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Çin malı futbol! Çığır açtılar...
Çin malı futbol! Çığır açtılar... 1.5 milyara yaklaşan nüfusu ile dünyanın en kalabalık ülkesi olan ve 10,3 trilyon dolara yakın GSYH büyüklüğü ile ABD'den sonra dünyanın en büyük ikinci ekonomisi konumunda yer alan Çin, futbolda da büyümeye, gelişmeye ve adını duyurmaya devam ediyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Çin ekibi Shanghai Shenhua F.Bahçeli yıldıza talip oldu
Çin ekibi Shanghai Shenhua F.Bahçeli yıldıza talip oldu Eski Beşiktaşlı Demba Ba'nın formasını giydiği Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'nün idarecileri, Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Türk Telekom Arena'da yer alırken, basında da birbirinden farklı transfer iddialar ortaya atıldı Kadrosunda yabancı olarak Demba Ba'nın yanı sıra Giovanni Moreno, Mohamed Sissoko, Tim Cahill ve Avraam Papadopoulos'u bulunduran Çin temsilcisi için bir iddia da Ümit Karan'dan geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Prandelli, Demba Ba'nın hocası oluyor!
Prandelli, Demba Ba'nın hocası oluyor! Çin ekibi Shanghai Shenhua'nın, teknik adamlık koltuğu için Cesare Prandelli ile görüşmelere başladığı bildirildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Futbolun yükselen yıldızı ABD
Futbolun yükselen yıldızı ABD Avrupa'nın en önemli 5 ligi arasındaki İspanya'da Villarreal forması giyen 26 yaşındaki Giovani dos Santos, ABD'nin cazibesine kapılan son isim oldu. Yıllarca İngiltere Milli Takımı'nın orta sahasında mücadele eden Gerrard ve Lampard'dan sonra İtalyan 'maestro' Pirlo da ABD'yi seçti
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Demba Ba, Çin'deki ilk golünü attı
Demba Ba, Çin'deki ilk golünü attı Beşiktaş'tan Çin'in Shanghai Shenhua takımına giden Senegalli futbolcu Demba Ba, ikinci maçında golle tanıştı.
30.06.2020 Beşiktaş
Futbolda rüya  made in China
Futbolda rüya made in China Demba Ba’yı 14 milyon euro gibi flaş bir rakamla transfer eden Shanghai Shenhua, tüm dikkatleri bir anda Çin Halk Cumhuriyeti’ne çekti. Son 5 yılda büyük yıldızları dünyanın bir ucuna getirmeye ikna eden bu ülke bir ‘futbol devrimi’ hazırlığında
4.07.2015 Ekonomi
Demba Ba için 14 milyon euro!
Demba Ba için 14 milyon euro! G.Saray’a gelmeden önce Drogba’nın da formasını giydiği Çin ekibi, kapıyı 10 milyon Euro’dan açarken Beşiktaş teklifi 4 milyon Euro daha artırdı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Tim Cahill ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.