Dünya ‘TIME’ el değiştiriyor

‘TIME’ el değiştiriyor

18.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

ABD’de yayımlanan dünyaca ünlü TIME dergisi bir kez daha el değiştirecek. Yaklaşık 8 ay önce Meredith Corporation’a satılan derginin bu seferki alıcısının “Salesforce.com” şirketinin kurucularından milyarder iş adamı Marc Benioff olduğu açıklandı. Benioff ve eşine 190 milyon dolara satılacağı konuşulan derginin, çift tarafından kişisel olarak satın alındığı ve satışın Salesforce.com ile bir bağlantısı olmadığı belirtildi.

‘TIME’ el değiştiriyor

Marc Benioff Twitter’dan yaptığı açıklamada “TIME dergisinin gücü her zaman hepimizi etkileyen ve birbirimize bağlayan konuları ve insanların hikayelerini özgün şekilde anlatmasındaydı. Kültür ve tarihimizin bir hazinesi. Bu kuruma derin saygımız var ve bu ikonik markanın yöneticileri olmaktan onur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Benioff’un başkanlık seçiminde Hillary Clinton’a destek verdiği biliniyor. Olayın ardından Forbes dergisi, 6.7 milyar dolarlık servete sahip Marc Benioff’un, TIME’ı alarak basılı medya kuruluşlarını satın alan diğer ABD’li milyarderler arasına katıldığını yazdı.