Timur Savcı

Timur Savcı

Türk sinema ve dizi film yapımcısı.   1975 yılında Adana'da dünyaya geldi. Üniversitede öğrenim gördüğü yıllarda yapım asistanı olarak işe başladı ve hukuk fakültesinde süren eğitim hayatına son verdi. Tims Productions adlı yapım şirketininde sahibi olan Savcı, Türk televizyon kanallarında gösterime giren popüler birçok yerli dizinin yapımcılığını üstlendi. Aynı zamanda çeşitli sinema filmlerine de imza attı.     Filmografisi Yapımcı Televizyon dizisi Çalıkuşu (2013)  Suskunlar (2012) Annem Uyurken (2012) Muhteşem Yüzyıl (2011-günümüz) Mazi Kalbimde Yaradır (2011) Kolej Günlüğü (2011) Çakıl Taşları (2010) Mükemmel Çift (2010) Küçük Sırlar (2010-2011) Es Es (2009-2010) Bir Bulut Olsam (2009) Melekler Korusun (2008-2009) Derdest (2008) Senden Başka (2007) Kavak Yelleri (2007-2010) Sağır Oda (2006) Sinema filmi Mutlu Aile Defteri (2012) Aşk Geliyorum Demez (2009) Acı Aşk (2009) Aşk Tutulması (2008) İlk Aşk (2006) Keloğlan Karaprens'e Karşı (2005) Mustafa Hakkında Herşey (2003) Kısa Film Re (2006) Yürütücü yapımcı Asmalı Konak: Hayat (2003) Yapım koordinatörü Asmalı Konak (2002) Prodüksiyon amiri Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak (2002) İkinci Bahar (1998)

Timur Savcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 timur savcı haberi bulunmuştur.
Hüzünlü veda...
Hüzünlü veda... Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan Türker İnanoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yapımcının cenazesine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum!
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum! Sinemada gösterildiği dönem büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2'nin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni ve senaristi Ali Atay, eşi ve iki çocuğunun annesi Hazal Kaya ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk'
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk' Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay; 'Limonata', 'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü'nün ardından yönetmen koltuğunda oturduğu dördüncü film ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. 'Ölümlü Dünya 2'nin galası, dikkat çeken olaylara sahne oldu. Başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit'in açıklaması ise dikkat çekti.
30.11.2023 Cadde
'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar!
'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar! Ekrana yıllar önce veda eden ‘Muhteşem Yüzyıl' dizisinde oynayan Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Üç oyuncunun fotoğrafını Nur Fettahoğlu paylaştı.
28.11.2023 Cadde
‘Eğitimle aşacağız’
‘Eğitimle aşacağız’ Atlas Sağlık Eğitim Vakfı’nın düzenlediği 5. Atlas Geleceği Konuşuyor etkinliğinde, eğitimin önemine bir kez daha vurgu yapıldı.
28.02.2023 Ege
Serenay Sarıkaya: Mert'i size yedirmeyeceğim!
Serenay Sarıkaya: Mert'i size yedirmeyeceğim! Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcıoğlu çiftinin dört yıllık ilişkilerine nokta koyması sonrası gözlerin çevrildiği 'Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, haftalardır magazin gündeminden düşmüyor. Üç oyuncu da ihanet dedikodusunu yalanlarken, 'Şahmaran' dizisindeki rol arkadaşı hakkında bir açıklama da Serenay Sarıkaya'dan geldi.
21.01.2023 Cadde
Doğum günü pozları gündem oldu! 'Sondaki fotoğraf Hürrem Sultan havası veriyor'
Doğum günü pozları gündem oldu! 'Sondaki fotoğraf Hürrem Sultan havası veriyor' Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, geçtiğimiz gün kızı Lily Koi'nin 2'inci yaşını kutlamak için kamera karşısına geçti. Yayınladığı fotoğraflardaki tarzıyla takipçilerinden büyük ilgi gören oyuncu, Hürrem Sultan karakterine benzetildi.
10.01.2023 Cadde
Meryem Uzerli'den kızları Lara Jemine ve Lily Koi'yle Noel pozu
Meryem Uzerli'den kızları Lara Jemine ve Lily Koi'yle Noel pozu 'Hürrem Sultan' rolüyle şöhreti yakalayan ve tüm Türkiye'nin tandığı bir isim haline gelen 39 yaşındaki Alman oyuncu Meryem Uzerli, kızları Lily Koi ve Lara ile birlikte çekilen yılbaşı pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken iki çocuk annesi Meryem Uzerli'nin karelerine beğeni yağdı.
25.12.2022 Cadde
Deniz Baysal: Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür!
Deniz Baysal: Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür! Oyuncu Deniz Baysal, 2019 yılında dünyaevine girdiği Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. 'Zehra' karakterini canlandırdığı ‘Teşkilat’ dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu, "Etrafımda beni kötü etkileyen, düşüren insanları tutmamaya özen gösteriyorum" derken, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusunu yanıtladı.
11.09.2022 Cadde
Meryem Uzerli'den yeni pozlar!
Meryem Uzerli'den yeni pozlar! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
8.08.2022 Cadde
'Dizi süreleri Türk oyuncuları yurt dışında vazgeçilmez kılar'
'Dizi süreleri Türk oyuncuları yurt dışında vazgeçilmez kılar' Selim Bayraktar, sevgilisi Emel Karaköse ile alışverişe çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı. Uzun dizi sürelerinin oyunculara ayrı motivasyon getirdiğini ve bu durmun yurt dışında avantaj sağlayabileceğini vurgulayan Selim Bayraktar, 'evlilik' sorusu üzerine de dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
22.06.2022 Cadde
Meryem Uzerli: Dizi ve filmlerde kadınlar sürekli aldatılıyor!
Meryem Uzerli: Dizi ve filmlerde kadınlar sürekli aldatılıyor! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olarak katıldı. Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Uzerli, dizilerin aldatılmayı normalleştirdiğini ve buna üzüldüğünü söyledi.
13.06.2022 Cadde
Meryem Uzerli'den 'evlilik' sorusuna yanıt!
Meryem Uzerli'den 'evlilik' sorusuna yanıt! Bir döneme damgasını vuran 'Muhteşem Yüzyıl' adlı dizide canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını duyuran oyuncu Meryem Uzerli, yüzü olduğu mücevher firmasının Çırağan Sarayı'ndaki davetinde objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, evlilik ile ilgili düşüncelerini de açıkladı.
27.05.2022 Cadde
Beyin kanaması geçirmişti! İşte Mesut Akusta'nın sağlık durumu...
Beyin kanaması geçirmişti! İşte Mesut Akusta'nın sağlık durumu... Mesut Akusta, Ağustos 2021'de Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve acil ameliyata alınmıştı. Sevenlerini korkutan usta oyuncu, son olarak Bebek Parkı'nda kızı ve eşi ile görüntülendi. Akusta, geçirdiği sıkıntılı süreci anlattı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
11.05.2022 Cadde
Selim Bayraktar: Annemi çok özledim
Selim Bayraktar: Annemi çok özledim 'Destan’ adlı dizide Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar, önceki gece Cihangir'de görüntülendi. Annesini çok özlediğini belirten ünlü oyuncu, "Bayramda annemin elini öpüp ziyaret edeceğim" açıklamasında bulundu.
1.05.2022 Cadde
'Teşikilat'ta ekip, Yıldırım'ı ele geçirdi!
'Teşikilat'ta ekip, Yıldırım'ı ele geçirdi! Yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’, 24 Nisan Pazar akşamı 44'üncü bölümüyle ekranlara geldi.
25.04.2022 Cadde
Mesut Akusta'dan 'Teşkilat' dizisine veda
Mesut Akusta'dan 'Teşkilat' dizisine veda TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Teşkilat' dizisi dün akşam 40'ıncı bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Mete Başkan, şehit oldu. Böylece Mesut Akusta da yapımdan ayrıldı. Usta oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ekip arkadaşlarına veda etti.
29.03.2022 Cadde
Meryem Uzerli İstanbul'da! Yeni pozlarını paylaştı
Meryem Uzerli İstanbul'da! Yeni pozlarını paylaştı 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını duyuran oyuncu Meryem Uzerli, İstanbul'a geldi. Yeni pozlarını takipçileriyle paylaşan Uzerli'ye, adeta beğeni ve yorum yağdı.
28.03.2022 Cadde
'Teşkilat' dizisinde bu hafta neler olacak?
'Teşkilat' dizisinde bu hafta neler olacak? Sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve prodüksiyonu ile adından söz ettiren TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’, 20 Mart Pazar akşamı ikinci sezon 39'uncu bölümüyle ekrana gelecek.
17.03.2022 Cadde
Cinayet Süsü oyuncuları kim, konusu nedir? Cinayet Süsü filmi nerede çekildi?
Cinayet Süsü oyuncuları kim, konusu nedir? Cinayet Süsü filmi nerede çekildi? Cinayet Süsü filmi 2019 yılında beyazperdeki yerini aldı. Filmde gerçekleştirilen bir cinayet vakasını çözmeye çalışan bir ekibin maceralarını anlatıyor. Cinayet Süsü filmi başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt ve Feyyaz Yiğit gibi isimler yer alıyor. İŞte, Cinayet Süsü konusu ve oyuncu kadrosu...
7.03.2022 Cadde
Teşkilat oyuncuları tümü ve rolleri! Teşkilat dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi kanalda?
Teşkilat oyuncuları tümü ve rolleri! Teşkilat dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi kanalda? Teşkilat dizisi her hafta pazar akşamı ekrandaki yerini alıyor. Dizide, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçen bir ekibin ruhu anlatılıyor. Teşkilat dizisi başrollerinde ise Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu ve Mesut Akusta yer alıyor. TRT1 ekranlarında yayımlanan Teşkilat dizisi saat kaçta, nerede çekiliyor?
6.02.2022 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova Gülten öldü mü, neden yok? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden neden ayrıldı? Selin Genç hayatı...
Bir Zamanlar Çukurova Gülten öldü mü, neden yok? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden neden ayrıldı? Selin Genç hayatı... Gülten öldü mü, diziden neden ayrıldı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten rolünü canlandıran Selin Genç, yayımlanan 120. bölümde trafik kazası ardından hayatını kaybederek diziden ayrıldı. İzleyenler ise Gülten diziden neden ayrıldı sorusuna yanıt arıyor.
3.02.2022 Cadde
Bir Zaman Çukurova Gülten öldü mü? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?
Bir Zaman Çukurova Gülten öldü mü? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Gülten ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakterini canlandıran güzel oyuncu Selin Genç'in dizideki akıbeti yeni bölüm fragmanı ile araştırma konusu olmuştu, oyuncudan açıklama geldi. Dizi takipçileri, 'Gülten neden öldü, diziden neden ayrıldı?' sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Timur Savcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.