Tıp

Tıp

Son dakika tıp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tıp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tıp haber sayfamızda...

Tıp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120.376 tıp haberi bulunmuştur.
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı!
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı! Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü E.D.’nin (26) kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı (25) hayatını kaybetti, sürücüler yaralandı.
18.04.2024 Haberler
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir”
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir” Tokat'ta meydana gelen 4.7 büyüklükteki depremi değerlendiren Deprem Uzmanı Serkan İçelli, 4 bin yıldır faaliyete geçmemiş fayın üzerinde ufak bir atılımın olduğunu ifade ederek, Kuzey Anadolu fayının ise 6 ve 6.5 büyüklüğünde bir deprem üretebileceğini söyledi.
18.04.2024 Haberler
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı!
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı! Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü E.D.’nin (26) kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı (25) hayatını kaybetti, sürücüler yaralandı.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı Adana’da elektrikli bisikletten düşüp otobüsün altında can veren 9 aylık hamile kadın ölürken, bebeği sezaryen ile alınarak hayata tutundu.
18.04.2024 Gündem
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş (21), tedavi gördüğü hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Melek Karakuş’un organları birçok hastaya umut olacak.
18.04.2024 Gündem
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri (37), tartıştığı eşi Emine Boynueğri’yi (34) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
17.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
3 gün önce başına darbe almıştı! Pansiyon odasında şoke eden ölüm
3 gün önce başına darbe almıştı! Pansiyon odasında şoke eden ölüm Antalya’da Muharrem Toy (59), kaldığı pansiyondaki odasında ölü bulundu. Toy'un 3 gün önce bir kişiyle kavga ettiği ve aldığı darbe nedeniyle kafasını çarpıp bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
17.04.2024 Gündem
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Haberler
Çatalca'da dehşet: Eşini başından vurarak öldürdü
Çatalca'da dehşet: Eşini başından vurarak öldürdü İstanbul Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu.
17.04.2024 Gündem
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu
Feci olay! Yediği elma 14 yaşındaki çocuğun sonu oldu Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, yediği elmanın nefes borusunu tıkadığı Mahmut İçim (14) hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk olurken; Suphiye Orancı'nın fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı.
18.04.2024 Cadde
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
TBMM’de aritmetik değişti
TBMM’de aritmetik değişti Meclis, yaklaşık 1.5 aylık aranın ardından dün yasama mesaisine yeniden başladı.
17.04.2024 Gündem
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vefatını duyurduğu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusu Prof. Sezer Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2024 Gündem
Eskişehir'de tramvay kazası! Polis memuru ağır yaralandı
Eskişehir'de tramvay kazası! Polis memuru ağır yaralandı Eskişehir’de tramvayın çarptığı polis memuru L.K. (50), ağır yaralandı, vatman gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
16.04.2024 Gündem
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu.
16.04.2024 Gündem
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayıp durumu anlatması üzerine ortaya çıktığı öğrenilirken, 2 gün önce namaza gittiği caminin imanına eşini İngiltere’ye gönderdiğini söylediği bildirildi.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tıp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.