Tırnak

Tırnak

Son dakika tırnak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tırnak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tırnak haber sayfamızda...

Tırnak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.916 tırnak haberi bulunmuştur.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de ‘Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması’ programında önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
CHP-DEM’in değirmenine su taşıyorlar
CHP-DEM’in değirmenine su taşıyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ve DEM’in gizli iş birliği halinde olduğunu belirterek “Bu iki partinin kurduğu sinsi oyuna katılan başka aktörler de var. Bu figüranların tek görevi, Cumhur İttifakı’nın gücünü zayıflatarak, CHP-DEM ittifakının değirmenine su taşımaktır” dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki Konya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönelik başlatılan 'para sayma' soruşturmasıyla ilgili "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Şunların haline bak... Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki Konya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönelik başlatılan 'para sayma' soruşturmasıyla ilgili "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Şunların haline bak... Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Gündem
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir Vitaminlerin sağlıklı bir beden için takviye olarak alındığı düşünülür. Ancak yaygın olarak kabul gören bu düşüncenin aksine vitaminler sağlıklı bir bedenin ana maddesidir. Bu nedenle eksikliğinin de fazlalığının da dikkate alınması gerektiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, göz ardı edilen büyük tehlikeyi anlattı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Manikürde es geçilen büyük hata! Enfeksiyon kaynağıymış, tek yönde törpüleyin
Manikürde es geçilen büyük hata! Enfeksiyon kaynağıymış, tek yönde törpüleyin Manikürün sadece tırnaklarınızı törpülemek ve en sevdiğiniz ojeyi sürmekle ilgili olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak mükemmel şekilde yapılmış bir manikür, ellerinizi nemlendirmekten doğru şekilde törpülemeye kadar pek çok şey gerektirir. Tırnaklarınızın gerçekten çarpıcı görünmesini istiyorsanız, bu manikür hatalarına dikkat edin.
13.03.2024 El ve Ayak Bakımı
Tırnak yemek orucu bozar mı? Oruçluyken dişle tırnak koparmak orucu etkiler mi? Diyanet yanıtladı
Tırnak yemek orucu bozar mı? Oruçluyken dişle tırnak koparmak orucu etkiler mi? Diyanet yanıtladı Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında merak konusu olan sorular peş peşe araştırılmaya başladı. Oruç tutan vatandaşların gün içerisinde öğrenmek istediği bilgiler oluyor. Orucunun kabul olacağından emin olmak isteyen vatandaşlar, oruç bozan unsurları araştırıyor. Peki Tırnak yemek orucu bozar mı? Oruçluyken dişle tırnak koparmak orucu bozar mı?
11.03.2024 Dini Bilgiler
Oruçluyken tırnak kesilir mi? Tırnak kesmek orucu bozar mı? Diyanet açıkladı
Oruçluyken tırnak kesilir mi? Tırnak kesmek orucu bozar mı? Diyanet açıkladı Ramazan ayı içerisinde en fazla merak edilen konu başlıkları arasında orucu bozan şeyler geliyor. Oruç ibadetini yerine getiren binlerce müslüman tuttukları orucun hayır ve sevabını eksiltmesini ya da bozulmasını istemedikleri için tırnak kesmenin orucu bozup bozmadığı sorusuna da yanıt arıyor. Peki Tırnak kesmek orucu bozar mı? İşte Diyanet tarafından verilen yanıt...
11.03.2024 Ramazan
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi?
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi? 11 ayın sultanı Ramazan ayına az bir zaman kaldı. Ramazan ayında araştırma konusu olan haberler arasında orucu bozan şeyler nelerdir sorusu geliyor. Özellikle kadınların bu süreçte merak ettiği soruların başında oruçluyken oje, ruj ve rimel sürmek orucu bozar mı sorusu geliyor. Peki Oruç tutarken oje, ruj ve rimel sürmek orucun bozulmasına neden olur mu?
11.03.2024 Ramazan
Bakan Tekin Konya'da okul açılışlarına katıldı
Bakan Tekin Konya'da okul açılışlarına katıldı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'da Sille İlkokulu açılışına katıldı. Bakan Tekin, “Konya'daki yerel yönetimler Milli Eğitim Bakanlığı ile paydaş, hatta bizimle yarışacak düzeyde yatırımlar yapıyorlar. Allah razı olsun ama onlara bir tavsiyem var sadece. Bize illerinde problem çıkartan, okul yaptırmamak, yapılan okulların yaşamaması için yapılan okulların istediğimiz şekilde eğitim vermemesi için elinden geleni yapan belediye başkanlarına da ders vermeniz lazım; Yerel yönetimler dersi” dedi.
5.03.2024 Gündem
Sarı, beyaz, kırılgan tırnak! Hangi hastalıklara işaret ediyor?
Sarı, beyaz, kırılgan tırnak! Hangi hastalıklara işaret ediyor? Tırnaklarımız parmak uçlarına destek vererek dokunma ve taşımayı sağlayan önemli yapılar olduğu gibi kozmetik açıdan da hayatımızın merkezinde yer alıyorlar. Bakımlı olmanın en önemli göstergelerinden tırnaklarımız aynı zamanda pek çok ciddi hastalığın işareti de olabiliyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Şenay Ağırgöl, tırnaklarda meydana gelen değişimlerin işaret edebileceği hastalıkları sıraladı.
4.03.2024 Genel Sağlık
Kasapoğlu: 31 Mart akşamı İzmirli artık yeter dur diyecek
Kasapoğlu: 31 Mart akşamı İzmirli artık yeter dur diyecek Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, İzmir’in Bayraklı ilçesi Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar’ın proje tanıtım toplantısında konuştu. Mehmet Kasapoğlu "İnanıyoruz ki 31 Mart 2024, İzmir'in kayıp yıllarını artık geride bırakma yılı olacak" dedi.
3.03.2024 Gündem
Ojelerinizi sakın soymayın! 10 günde sağlıklı tırnaklara kavuşmanın sırrı
Ojelerinizi sakın soymayın! 10 günde sağlıklı tırnaklara kavuşmanın sırrı Herkes güzel görünen tırnaklar ister. Ancak tıpkı vücudunuzun ve cildinizin arada bir detoksa ihtiyacı olduğu gibi tırnağınızın da ihtiyacı var. Tırnaklarınız soyulmuş veya eşit olmayan boyutlarda görünüyorsa, biraz bakıma ihtiyaçları var demektir.
Bu hatayı yaparak tırnaklarınızdan olmayın! Yeşil yapraklı sebzeler güçlendiriyor
Bu hatayı yaparak tırnaklarınızdan olmayın! Yeşil yapraklı sebzeler güçlendiriyor Vücudunuzun diğer bölgelerine olduğu kadar tırnaklarınıza da dikkat etmeniz önemlidir. İyi bir manikürün anahtarı sağlıklı tırnaklardır. Ancak farkında olmadan tırnaklarınıza zarar veriyor olabilirsiniz. İşte onlardan bazıları.
29.02.2024 El ve Ayak Bakımı
36 saat uyumadı, beyni sıfırlandı! Dünyayı şaşkına çeviren 'depresyon' deneyi
36 saat uyumadı, beyni sıfırlandı! Dünyayı şaşkına çeviren 'depresyon' deneyi Uzun yıllardır depresyonla boğuşan Jaimey Gunton, gönüllü olarak katıldığı bir deneyde adeta hayata döndü. Olayın detayları ise dünya medyasında geniş çaplı yankı uyandırdı.
27.02.2024 Dünya
Danionella: Tırnak büyüklüğündeki balık, buldozerle aynı ses gücüne sahip
Danionella: Tırnak büyüklüğündeki balık, buldozerle aynı ses gücüne sahip Bilim insanları, küçük, şeffaf bir balığın bir kaya matkabı kadar yüksek ses çıkardığını keşfetti.
27.02.2024 Dünya
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor
Bir damlası saç derisinde mucizeler yaratıyor! Egzama, kepek ve kaşıntıyı geçiriyor Saç derisinde kepek, kaşıntı ve egzama gibi rahatsız edici problemler hemen hemen birçok insanın yaşadığı saç sağlığı problemleri arasında yer alıyor. Son derece rahatsızlık veren bu problemlerin önlemini ise doğal yöntemlerle almak mümkün. Egzama, kepek ve kaşıntıyı tek damlada bitiriyor.
23.02.2024 Püf Noktası
Tırnak batması kabusunuz olmasın! Tek bir malzeme batmayı düzeltiyor
Tırnak batması kabusunuz olmasın! Tek bir malzeme batmayı düzeltiyor Tırnak batması, oldukça rahatsız edici bir durum olabilir ve günlük yaşamı olumsuz etkileyebilir. Ancak, tırnak batması sorunuyla başa çıkmak için bazı etkili yöntemler bulunmaktadır. İşte tırnak batmasına iyi gelen yöntemler...
22.02.2024 Püf Noktası
Tırnak yiyen çocuğu vazgeçirmenin yolu ne? En kesin çözüm için yöntemler
Tırnak yiyen çocuğu vazgeçirmenin yolu ne? En kesin çözüm için yöntemler Onikofaji yani tırnak yeme aslında çözümü kolay olan ancak ailelerin yaptığı yanlışlar yüzünden kronikleşip çözümü uzayabilen bir problemdir. Özellikle 3-4 yaşında başlayan bu alışkanlıkta tırnaklar neden yenir? Tırnak yiyen çocuğa nasıl davranılır? Tırnak yemekten vazgeçiren yöntemleri nelerdir? İşte cevabı.
19.02.2024 Ebeveyn
İBB başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız
İBB başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Uluslararası Vuslat Platformu toplantısında konuştu. Murat Kurum, "Vuslat Platformu’nun entelektüel birikimiyle, irfanıyla bu şehirdeki tahribatı durduracak, İstanbul’umuzu gerçek kimliğine yeniden kavuşturacağız" dedi.
18.02.2024 Haberler
İBB başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız
İBB başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Uluslararası Vuslat Platformu toplantısında konuştu. Murat Kurum, "Vuslat Platformu’nun entelektüel birikimiyle, irfanıyla bu şehirdeki tahribatı durduracak, İstanbul’umuzu gerçek kimliğine yeniden kavuşturacağız" dedi.
18.02.2024 Ekonomi
Ayaklarımız sinyal verir
Ayaklarımız sinyal verir Ayak parmaklarının birçok hastalığın habercisi olduğu bildirildi.
18.02.2024 Gündem
150 yıldır tek ailenin yönettiği ilçe: İlk belediye başkanı benim babamın dedesiydi
150 yıldır tek ailenin yönettiği ilçe: İlk belediye başkanı benim babamın dedesiydi 1874 yılında kurulan ilçe belediyesinin ilk başkanı olan Sarıalizade Ömer Lütfü Bey bu görevi 52 yıl sürdürmesiyle başlayan gelenek 150 yıldır devam ediyor. 44 bin 527 nüfuslu ilçede belediye başkanı isimleri değişse de belediye başkanlarının soyadları hep aynı kaldı.
15.02.2024 Gündem
Tırnak makaslarındaki çıkıntı bu işe yarıyormuş! En iyi ayarı yapabilirsiniz
Tırnak makaslarındaki çıkıntı bu işe yarıyormuş! En iyi ayarı yapabilirsiniz Tırnak makaslarında bulunan çıkıntılar, tesadüf eseri değil bir amaç için yapılmış. Birçok kişi bu çıkıntıların ne işe yaradığını merak ediyor. İşte tırnak makasının daha kullanışlı olmasını sağlayan kullanışlı kısım.
14.02.2024 Püf Noktası
Kocasını öldürmüştü! Oğlu her şeyi anlattı: Önce annemi sonra bizi döverdi
Kocasını öldürmüştü! Oğlu her şeyi anlattı: Önce annemi sonra bizi döverdi Burdur'da eşini av tüfeği ile öldüren Ayşe Işık'ın davası sürüyor. Duruşmada konuşan 9 yaşındaki oğlu "İşten geldiğinde önce annemi sonra bizi döverdi" dedi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tırnak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.