Tite

Tite

Son dakika tite haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tite gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tite haber sayfamızda...

Tite

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 204 tite haberi bulunmuştur.
Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi
Al Hilal'de Jorge Jesus depremi! Neymar kovulmasını istedi Al Hilal'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Suudi ekibinin son olarak ligde Damac ile 1-1 berabere kalması bardağı taşıran son damla oldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre Neymar, Jesus'un görevden alınmasını talep etti. Neymar'ın Jesus yerine istediği isim de belli oldu.
22.09.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'un ismi anılıyordu! Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı
Jorge Jesus'un ismi anılıyordu! Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörünü canlı yayında açıkladı 2022 Dünya Kupası'ndan sonra Tite ile yollarını ayıran Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak ediliyordu. Brezilyalı gazeteci canlı yayında sambacıların yeni teknik direktörünü ve göreve başlayacağı tarihi açıkladı.
18.06.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus için kritik tarih! Ednaldo Rodrigues kararını açıkladı
Jorge Jesus için kritik tarih! Ednaldo Rodrigues kararını açıkladı Brezilya Futbol Federasyonu (CBF) Başkanı Ednaldo Rodrigues, Brezilya basınına yaptığı açıklamada bu ayın sonuna kadar Carlo Ancelotti ile müzakerelerin sonlandırılmasını hedeflediğini söyledi. Brezilya Milli Takımı için alternatif isimler de belirlendi.
14.06.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus anlaşmayı iptal etti! Portekizli teknik adam kararını değiştirdi
Jorge Jesus anlaşmayı iptal etti! Portekizli teknik adam kararını değiştirdi Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi dün resmen sona erdi. Portekizli teknik adamın sözleşmesi yenilenmedi. Fenerbahçe sonrası kariyerinin nasıl şekilleneceği merak edilen Jesus çok konuşulacak bir karar değişikliğine giderek anlaşmayı iptal etti.
13.06.2023 Fenerbahçe
Müthiş iddia: Fenerbahçe, kupa canavarı teknik direktörle görüşmelere başladı! Ünlü yıldızla gelebilir
Müthiş iddia: Fenerbahçe, kupa canavarı teknik direktörle görüşmelere başladı! Ünlü yıldızla gelebilir Fenerbahçe'nin yeni sezonda takımın başına getirmek istediği tecrübeli teknik adamla ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği iddia edildi. Yönetim, kariyeri kupalarla dolu 62 yaşındaki teknik adam ile anlaşması halinde ünlü yıldız da sarı-lacivertli formayı giyebilir.
29.05.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un yeni adresi! Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör belli oldu
Jorge Jesus'un yeni adresi! Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör belli oldu Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Jorge Jesus konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekizli teknik direktörün sarı-lacivertliler sonrası milli takım deneyimi yaşayabileceği belirtildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin görüştüğü teknik direktör de netlik kazandı.
29.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sezonun kırılma maçı! Gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde olacak
Fenerbahçe'de sezonun kırılma maçı! Gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde olacak Sarı-lacivertli takım ligde sezonun en kritik virajına bu akşam Sivasspor deplasmanında çıkacak. Beşiktaş-Galatasaray derbisinin olduğu haftada puan kaybına tahammülü olmayan Jorge Jesus ve ekibi sadece galibiyet hesapları yapacak.
29.04.2023 Fenerbahçe
Efsane isimden Jorge Jesus iddialarına yanıt! Gündeme bomba gibi düşmüştü
Efsane isimden Jorge Jesus iddialarına yanıt! Gündeme bomba gibi düşmüştü Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus, bu sezon sarı-lacivertli takım ile aldığı başarılar ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda ismi sık sık Brezilya Milli Takımı ile geçen Jesus için flaş bir gelişme yaşandı.
27.03.2023 Fenerbahçe
Real Madrid'in yıldızı Rodrygo'dan Ancelotti iddialarına cevap: Her şakada bir gerçeklik vardır
Real Madrid'in yıldızı Rodrygo'dan Ancelotti iddialarına cevap: Her şakada bir gerçeklik vardır Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Rodrygo, Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olacağı söylenen Ancelotti hakkında konuştu.
24.03.2023 Dünyadan Futbol
Ederson Brezilya milli takımının yeni hocasını açıkladı
Ederson Brezilya milli takımının yeni hocasını açıkladı Brezilya Milli Takımı'nda yeni teknik direktörün km olacağı merak edilirken Kaleci Ederson konuyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.
23.03.2023 Futbol
Jorge Jesus'un hayallerini yıkan karar! Teklife sıcak bakıyor
Jorge Jesus'un hayallerini yıkan karar! Teklife sıcak bakıyor Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına yaptığı açıklamada sözleşmesinin Mayıs ayında biteceğini ifade ederek Brezilya'ya geri dönüşe yeşil ışık yakmıştı. Jorge Jesus'un hayallerini yıkan haberi Almanlar duyurdu.
15.03.2023 Dünyadan Futbol
Brezilya'dan bomba iddia! Jorge Jesus'tan Flamengo sorusuna yanıt
Brezilya'dan bomba iddia! Jorge Jesus'tan Flamengo sorusuna yanıt Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda emin adımlarla yoluna devam eden Jorge Jesus'un gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmazken Brezilya basınından bomba bir iddia ortaya atıldı.
6.03.2023 Fenerbahçe
Rivaldo, Jorge Jesus ile İstanbul'da görüşmüştü! 'Kesinlikle kabul eder'
Rivaldo, Jorge Jesus ile İstanbul'da görüşmüştü! 'Kesinlikle kabul eder' Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus'un geleceği merak ediliyor.Sarı-lacivertli kulüp ile 1 yıllık sözleşme imzlayan ve sezon sonunda anlaşması bitecek Jesus için efsane futbolcu Rivaldo açıklamalarda bulundu.
18.02.2023 Fenerbahçe
Brezilya'dan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz
Brezilya'dan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz Brezilya basını Jorge Jesus hakkında gündem yaratacak bir iddia ortaya attı. Jesus'un Brezilya Milli Takımı için "Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz" dediği bilgisine yer verildi.
26.01.2023 Fenerbahçe
Brezilya Milli Takımı için son aday Luis Enrique!
Brezilya Milli Takımı için son aday Luis Enrique! 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan'a elenen Brezilya, teknik direktör Tite ile yollarını ayırmıştı. Milli takım için Luis Enrique'nin düşünüldüğü belirtildi.
21.01.2023 Milli Takım
Zinedine Zidane'dan bir milli takıma daha ret!
Zinedine Zidane'dan bir milli takıma daha ret! Brezilya ve Portekiz milli takımlarının teklifini reddettiği iddia edilen Zinedine Zidane'ın bir milli takımına daha ret ettiği öğrenildi.
8.01.2023 Milli Takım
Brezilya Milli Takımı için son aday Mourinho
Brezilya Milli Takımı için son aday Mourinho 2022 Dünya Kupası'nın ardından Tite ile yollarını ayıran Brezilya'da federasyon, takımın başına Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.
24.12.2022 Dünya Kupası
Galatasaray'da Okay ve Samet'in transferi için gereken parayı açıkladı! İşte Buruk'un planı
Galatasaray'da Okay ve Samet'in transferi için gereken parayı açıkladı! İşte Buruk'un planı Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada oynadığı özel maçlarda aldığı skorlarla taraftarları hoşnut edemese bile genç oyuncular gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılıların kamp dönemini ve genç yeteneklerin performanslarını Milliyet Gazetesi yazarlarından Osman Şenher değerlendirdi.
16.12.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Ömer Faruk Beyaz iddiası ve Ferdi Kadıoğlu kararı: Şaşırmayın
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Ömer Faruk Beyaz iddiası ve Ferdi Kadıoğlu kararı: Şaşırmayın Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Senad Ok, Jorge Jesus'un Ferdi Kadıoğlu ile ilgili aldığı kararı açıkladı. Ok, Ömer Faruk Beyaz için çarpıcı ifadeler kullandı.
15.12.2022 Fenerbahçe
Eski yöneticiden Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takım iddialarına cevap!
Eski yöneticiden Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takım iddialarına cevap! Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gelişinde önemli rol oynayan eski yönetici Emre Can, Jesus'a Brezilya Milli Takımı'ndan teklif geldiğine dair iddiaları cevapladı.
14.12.2022 Fenerbahçe
Brezilya'da gündem Jorge Jesus! 3 aday listede
Brezilya'da gündem Jorge Jesus! 3 aday listede 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finalde elenen ve teknik direktör Tite ile yollarını ayıran Brezilya Milli Takımı'nda hocalık için 3 aday öne çıkıyor.
13.12.2022 Dünya Kupası
Neymar'dan Tite'ye duygusal veda! 'Teşekkürler profesör'
Neymar'dan Tite'ye duygusal veda! 'Teşekkürler profesör' Neymar, Brezilya Milli Takımı'ndan ayrılan Tite için, "Antrenör olarak iyi biri olduğunu biliyorum ama insan olarak harikasın. Bize öğrettiğin her şey için teşekkürler profesör. Birlikte çalıştığım en iyi antrenörlerden biri olacaksın." dedi.
13.12.2022 Dünya Kupası
Fenerbahçe transfer için devrede! Ali Koç, Ronaldo'dan istedi
Fenerbahçe transfer için devrede! Ali Koç, Ronaldo'dan istedi Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Ronaldo Nazario'nun kulübü Real Valladolid'de forma giyen tecrübeli savunmacı için harekete geçti. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Ronaldo'dan o ismi istedi. İşte detaylar...
13.12.2022 Dünya Kupası
Brezilya'da Jesus, Ancelotti ve Guardiola gündemde! Resmi teklif yapıldı, yeşil ışık yaktı
Brezilya'da Jesus, Ancelotti ve Guardiola gündemde! Resmi teklif yapıldı, yeşil ışık yaktı Dünya Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaratak çeyrek final aşamasında turnuvaya veda eden Brezilya'da Tite'nin ayrılığı sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Brezilya Futbol Federasyonu Jorge Jesus, Guardiola ve Carlo Ancelotti'nin de aralarında yer aldığı listeyi belirledi. Resmi teklifin yapıldığı duyuruldu.
12.12.2022 Dünya Kupası
Brezilya'dan Jorge Jesus iddiası: Kabul edip ayrılacak!
Brezilya'dan Jorge Jesus iddiası: Kabul edip ayrılacak! Brezilya'nın Dünya Kupası'nda şoke eden bir şekilde Hırvatistan'a elenmesi ülke futbolunu derinden sarstı. Teknik direktör Tite ile yollar ayrıldı. Brezilya Futbol Federasyonu, Tite'nin yerine adayları belirlemeye başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
12.12.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Tite ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.