Tiyatro

Tiyatro

Son dakika tiyatro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tiyatro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tiyatro haber sayfamızda...

Tiyatro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.341 tiyatro haberi bulunmuştur.
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
‘Devlet Ana’ sözünü Macaristan’da söylüyor
‘Devlet Ana’ sözünü Macaristan’da söylüyor 2024 Türkiye-Macaristan Kültür Yılı kapsamında Ankara Devlet Tiyatrosu, Budapeşte’de düzenlenen 11. Madach Uluslararası Tiyatro Buluşması’na “Devlet Ana” oyunuyla katılacak.
16.04.2024 Kültür Sanat
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
İki öğrencinin barış çağrısı
İki öğrencinin barış çağrısı Tiyatro D22, 2004’te Rusya’nın Beslan şehrinde bin 148 kişinin rehin alındığı, 334 kişinin hayatını kaybettiği trajik olayı konu alan “Bu Taraftan Daha Güzelim” oyununu tiyatroda hatırlatıyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Bayramda Türk Telekom’dan ‘Erişilebilir Tiyatro’ geldi
Bayramda Türk Telekom’dan ‘Erişilebilir Tiyatro’ geldi Türk Telekom kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bayram tatilinde de hayata geçirmeye devam etti.
15.04.2024 Ekonomi
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil Ünlü sunucu Cem Davran'dan Çarkıfelek yarışmasında Hande Erçel'le beraber oynadığı diziye dair itirafta bulundu. Davran, "Onunla oynadığım her saniyede çok heyecanlandım' dedi.
13.04.2024 Cadde
‘1923 Müzikali’, 23 Nisan için sahnede!
‘1923 Müzikali’, 23 Nisan için sahnede! Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına hazırlanan ve büyük beğeni toplayan “1923 Müzikali”, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ‘matine ve suare’ gösterimleriyle izleyicilerle buluşuyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem
Yasemin Allen sevgilisi Erdal Kaya ile kavuştu! 'Sonunda'
Yasemin Allen sevgilisi Erdal Kaya ile kavuştu! 'Sonunda' FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, sevgilisine New York'ta kavuştuğu anları yayınladı. Oyuncu, sevgilisini görünce koşarak kucağına atladı.
9.04.2024 Cadde
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Çocuk
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım!
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım! Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı. Dasdas Sahne'de yer aldığı 'Bir İhtimal Daha Var' tiyatro oyunu için erken saatlerde provaya katılan Ermiş, tarzıyla dikkat çekti.
7.04.2024 Cadde
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
‘Oynadığım rollerle kendimi keşfettim’
‘Oynadığım rollerle kendimi keşfettim’ 20 yıldır hayat verdiği karakterlerle oyunculukta yeni bir hikâye yazan Gökçe Bahadır ile oyunculuk üstüne konuştuk. Bahadır, “Oynadığım rollerle kendimi tanıdım, bu rollerle kendimi keşfettim. Yargısız bir yerde kalmanın önemi çok büyük” diyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’ Sezen Aksu, Nilüfer, Levent Yüksel ve Sertab Erener’e vokalistlik yaptığı 1990’lı yıllardan tanıdığım Emre Altuğ, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan şov dünyasının nadir insanlarından biri.
6.04.2024 Pazar
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti!  Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti
Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti! Arkadaşları Fırat Tanış'ın imdadına yetişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Cadde
‘Savaş ve Barış’ Macaristan’da
‘Savaş ve Barış’ Macaristan’da İBB Şehir Tiyatroları’nın “Savaş ve Barış” adlı oyunu 11. Madach Uluslararası Tiyatro Buluşması kapsamında 18 Nisan’da Budapeşte’de Ulusal Tiyatro’da sahnelenecek.
6.04.2024 Kültür Sanat
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?'
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?' 'Süper Baba', 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Aşk-ı Memnu' gibi çok izlenen projelerde kamera karşısına geçen Selçuk Yöntem, beş yıldır 'Amadeus' oyunu ile tiyatro sahnesinde alkış alıyor. Usta sanatçı, şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay ile 1976-1979 yılları arasındaki evliliğine dair dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
5.04.2024 Cadde
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 19-25 Nisan arasında düzenlenecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde 16 ülkeden çocuklar buluşuyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, Milliyet Youtube kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Beste Sırapınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” programına konuk oldu
4.04.2024 Gündem
İstanbul’un tiyatro haritası
İstanbul’un tiyatro haritası  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı’nın Kültür Politikaları Birimi tarafından, tiyatroların görünürlüğünü ve erişilebilirliğini artırmak amacıyla İstanbul Tiyatro Haritası tasarlandı.
4.04.2024 Kültür Sanat
Savaş Dinçel Ödülleri verildi
Savaş Dinçel Ödülleri verildi Usta sanatçının her yıl doğum gününde verilen Savaş Dinçel Tiyatro Ödülleri 15. kez sahiplerini buldu.
4.04.2024 Kültür Sanat
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş'
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş' Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazanan ama konservatuvarı tercih eden Nurseli İdiz, "Büyük meblağlarda paralar kaybettim" dedi. Usta oyuncu, yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan ve 252 yıla kadar hapsi istenen banka müdürü Seçil Erzan'a esprili bir göndermede bulundu.
2.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tiyatro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.