Tiyatro

Tiyatro

Son dakika tiyatro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tiyatro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tiyatro haber sayfamızda...

Tiyatro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.307 tiyatro haberi bulunmuştur.
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen oyuncu, muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtsız bırakmadı.
29.03.2024 Cadde
Nejat İşler: Futbola küskünüm!
Nejat İşler: Futbola küskünüm! Son olarak 'Zaferin Rengi' adlı sinema filminde kamera karşısına geçen Nejat İşler, Dünya Tiyatro Günü için gittiği Tophane Bitiyatro'da gazetecilerle bir araya geldi. "Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki olaylara siz neler söylemek istersiniz?" sorusu karşısında futbola olan küskünlüğünü dile getiren İşler, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
29.03.2024 Cadde
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül!
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül! 41'inci İsmail Dümbüllü Ödülü'nün bu seneki sahibi Nevra Serezli oldu. Sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla ödüle layık görülen usta sanatçı, ödülü alırken gözyaşlarına hakim olamadı.
28.03.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim!
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim! Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu (36), son dönemde fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'la (28) yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla magazin gündeminde yer alıyor. Melis İşiten'den beş yıl önce boşanan bir çocuk babası oyuncudan, özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
28.03.2024 Cadde
Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 🎭 Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri, resimleri
Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 🎭 Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri, resimleri Bugün Dünya Tiyatro Günü kutlanıyor. Sanat severler günün anlam ve önemine yönelik Dünya Tiyatro Günü mesajları 2024 araştırması yapıyor. Bu özel gün, tiyatronun insanların yaşamlarını zenginleştiren, eğlendiren ve düşündüren önemli bir sanat formu olduğunu vurgulamak amacıyla dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İşte Dünya Tiyatro Günü kutlama sözleri
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Ayla Algan'ın adı ölümsüzleşti! 'Görseydi o da çok mutlu olurdu'
Ayla Algan'ın adı ölümsüzleşti! 'Görseydi o da çok mutlu olurdu' Tiyatro sanatçısı, yönetmen ve şarkıcı Ayla Algan, geçtiğimiz ocak ayında 86 yaşında hayatını kaybetmişti. Algan'ın ismi, Nişantaşı'nda oturduğu evin sokağına verilecek. Haberi alan usta sanatçının kızı Sevi Algan, duygusal anlar yaşadı.
27.03.2024 Cadde
İki dost yeniden bir arada
İki dost yeniden bir arada Işıl Yücesoy “İzninle” oyunu ile tiyatro sahnesine dönüyor.
27.03.2024 Kültür Sanat
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’
Dünya Tiyatro Gününüz kutlu olsun: ‘Sanat barıştır’ Türkiye’de ve dünyada coşkuyla kutlanan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nün bu yılki bildirisini Nobel’in son sahibi İsveçli yazar Jon Fosse kaleme aldı. Bildiri, Doç. Dr. Esla Dicle tarafından Türkçeye çevrildi.
27.03.2024 Kültür Sanat
‘Kay göbek adım’
‘Kay göbek adım’ Yasemin Kay Allen, ismiyle ilgili bir itirafta bulundu.
27.03.2024 Cadde
Yasemin Kay Allen: Soyadım değil, göbek adım Kay!
Yasemin Kay Allen: Soyadım değil, göbek adım Kay! İngiliz Dudley Allen ile İngiliz asıllı Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun (Sonja Eady) kızı olarak Londra'da dünyaya gelen Yasemin Kay Allen, ilk kez ismiyle ilgili detay verdi.
26.03.2024 Cadde
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Maximum Uniq, nisan ayında tiyatro oyunlarından konserlere, çocuk oyunlarından talk-show’lara kadar farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak ve yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
26.03.2024 Cadde
Uyan artık bitti bu rüya
Uyan artık bitti bu rüya Özlem Zeynep Dinsel’e Afife Tiyatro Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü getiren “Kızlar ve Oğlanlar”, 28 Mart saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda.
25.03.2024 Kültür Sanat
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz!
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz! Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Cadde
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Haberler
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Gündem
‘Mükemmellik’ hâlinin içindeki devasa zavallılık
‘Mükemmellik’ hâlinin içindeki devasa zavallılık “Override”da insanların hayallerindeki kendilerine ulaşmayı istedikleri ve bunu teknoloji ile becermeye çalıştıkları bir gelecek işleniyor.
24.03.2024 Kültür Sanat
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
'Bu yüzyılı, emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız'
'Bu yüzyılı, emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız' Bakan Işıkhan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu yüzyılı, emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız inşallah. Ülkemizin gücü büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor. Kalkınma yerelden başlar hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak genel icraatlarımızın da o derece güçlü olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
23.03.2024 Ekonomi
Asırlık tiyatro hayata döndü
Asırlık tiyatro hayata döndü Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan ve Anadolu’nun ayakta kalan en görkemli Roma eserlerinden olan İznik Roma Tiyatrosu, 1800 yıllık bir uykudan uyandı.
23.03.2024 Kültür Sanat
AKM’ye en iyi mekân ödülü
AKM’ye en iyi mekân ödülü Atatürk Kültür Merkezi, uluslararası prestije sahip Rusya BraVo Ödülleri’nde “En İyi Konser/Tiyatro Mekânı” ödülüne layık görüldü.
22.03.2024 Kültür Sanat
Reşat Nuri Sahnesi yenileniyor
Reşat Nuri Sahnesi yenileniyor Muhsin Ertuğrul’un tiyatroyu geniş kitlelere ulaştırmak için Fatih’te 1961’de Fatih Tiyatrosu adıyla açtığı ve daha sonra Reşat Nuri Sahnesi olarak adlandırılan tiyatro geçen yaz yıkılmıştı.
22.03.2024 Kültür Sanat
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
27 Mart’ta oyunlar ücretsiz
27 Mart’ta oyunlar ücretsiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü ücretsiz sahneleyeceği sekiz oyunla kutluyor.
20.03.2024 Kültür Sanat
Beyrut’a açılan kapı
Beyrut’a açılan kapı Lübnanlı sanatçı, aktivist Hanane Hajj Ali, “Jogging” ile DasDas tarafından düzenlenen, geçen yıl "La Reprise" ve "Gılgamış" ile açılışı yapılan İO Uluslararası Tiyatro Festivali’ne konuk oluyor.
20.03.2024 Kültür Sanat
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tiyatro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.