Beşiktaş Tolgay Arslan'a kötü haber! Maaş...

Tolgay Arslan'a kötü haber! Maaş...

17.11.2018 - 11:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta kadro dışı konumda bulunan Tolgay Arslan’ın, ara transfer döneminde satış listesine konulması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar’la yıllığı 2.5 milyon Euro’dan (15 milyon TL) 2022’ye kadar kontratı bulunan deneyimli ön libero, bu seviyede maaş önerebilecek kulüp arayacak.

Tolgay Arslana kötü haber Maaş...

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli ön liberosu Tolgay Arslan, kulüpteki ödemelerini alamaması sebebiyle Beşiktaş’ı TFF’ye şikayet etmişti. Bu gelişmenin ardından kadro dışı bırakılan deneyimli futbolcu için kararını veren yönetimin, 28 yaşındaki ismi Ocak ayında transfer listesine ekleyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kara Kartal’dan yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 15 milyon TL) kazanan deneyimli oyuncuyla Süper Lig’den birkaç takıma ek olarak Almanya Bundesliga kulüplerinin ilgisinin bulunduğu belirtildi.

450 bin Euro kazanıyordu!

Kadro dışı olması sebebiyle Beşiktaş’ın Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde çalışmalarını bireysel olarak sürdüren deneyimli futbolcuya, başka kulüplerin ilgisinin bulunmasına rağmen şu anki maaşının önerilmesi beklenmiyor.

Son dönemde dövizde yaşanan dalgalanma sebebiyle Süper Lig’deki kulüplerin küçülmeye gitmesi nedeniyle Türkiye’den bir takımın 2.5 milyon Euro seviyesinde bir öneride bulunması ihtimali az. Ek olarak Hamburg’ta oynadığı dönemde 450 bin Euro (2.7 milyon TL) maaş alan Tolgay’a, Almanya’ya geri gitmesi halinde yüksek bir maaş teklifi gelmesi zor gözüküyor. (Fanatik)

Haberin Devamı