Tören

Tören

Son dakika tören haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tören gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tören haber sayfamızda...

Tören

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.398 tören haberi bulunmuştur.
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı Türk Hava Yolları(THY), uzun süre önce ara verdiği Libya uçuşlarına yeniden başladı. THY’nin Libya’nın Trablus kentine başlattığı seferle Afrika kıtasında 62 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.
29.03.2024 Ekonomi
Bingöl'de 2 feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
Bingöl'de 2 feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı Bingöl- Elazığ kara yolunda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Genç Caddesi’nde de hafif ticari araçla otomobilin çarpışmasıyla 4 kişi yaralandı. Kazada ölen uzman çavuş için tören düzenlendi.
28.03.2024 Gündem
Adıyaman Üniversitesi TSE belgesi aldı
Adıyaman Üniversitesi TSE belgesi aldı Türk Standartları Enstitüsü tarafından 19-21 Aralık 2023 tarihleri arasında yürütülen belgelendirme tetkik sürecini başarıyla tamamlayan Adıyaman Üniversitesi, TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.
27.03.2024 Eğitim
Anne ve kız kardeşini öldüren katilin tabutuna sırtlarını döndüler
Anne ve kız kardeşini öldüren katilin tabutuna sırtlarını döndüler Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.
26.03.2024 Haberler
Annesini kardeşinin katledip camide intihar etmişti! Katilin tabutuna sırtlarını döndüler
Annesini kardeşinin katledip camide intihar etmişti! Katilin tabutuna sırtlarını döndüler Bahçelievler’de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü. Cenazeler defnedilmek üzere Batman'a götürüldü.
26.03.2024 Gündem
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı Manisa'nın Salihli ilçesinde, hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Yonis Akkaplan (71), düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
24.03.2024 Gündem
Şehit Polis Furkan Bor için tören düzenlendi
Şehit Polis Furkan Bor için tören düzenlendi Şişli’de göreve giderken kullandığı motosikletle kaza geçirip şehit olan polis memuru Furkan Bor için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde tören düzenlendi.
23.03.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da temaslarda bulundu. Bakan Tekin ""Proje bedeli 1 milyar 754 milyon TL olan 24 proje inşallah Burdur’a hayırlı olur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Ersin Tatar’a 'Fahri Doktora' ünvanı! 'Kıbrıs meselesinde tüm Türkiye bize destek verdi'
Ersin Tatar’a 'Fahri Doktora' ünvanı! 'Kıbrıs meselesinde tüm Türkiye bize destek verdi' Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi tarafından 'Fahri Doktora' ünvanı verildi. Ersin Tatar, "Acımasız dünyada büyük haksızlıklara karşı mücadelemizi verdik, veriyoruz" dedi.
21.03.2024 Haberler
Ersin Tatar’a 'Fahri Doktora' ünvanı! 'Kıbrıs meselesinde tüm Türkiye bize destek verdi'
Ersin Tatar’a 'Fahri Doktora' ünvanı! 'Kıbrıs meselesinde tüm Türkiye bize destek verdi' Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Çukurova Üniversitesi tarafından 'Fahri Doktora' ünvanı verildi. Ersin Tatar, "Acımasız dünyada büyük haksızlıklara karşı mücadelemizi verdik, veriyoruz" dedi.
21.03.2024 Gündem
KİK ile Türkiye arasındaki müzakereler 13 yıl aradan sonra yeniden başladı
KİK ile Türkiye arasındaki müzakereler 13 yıl aradan sonra yeniden başladı Türkiye ile Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (KİK) arasında Serbest Ticaret Anlaşması (STA), imzalanan ‘Ortak Bildiri' ile 13 yıl aradan sonra tekrar başlatıldı. İmza törenin ardından konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Uzun bir aradan sonra Ortak Bildiri ile ülkelerimiz arasındaki STA müzakerelerinin yeniden başladığını ilan ediyoruz” dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Görev başında hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi
Görev başında hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde nöbette fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Bekir Gültekin (50) için tören düzenlendi. Törenin ardından Gültekin'in cenazesi memleketi Hatay'a gönderildi.
21.03.2024 Gündem
Slovenya’ya Türk imzası
Slovenya’ya Türk imzası Akdeniz, Balkanlar ve Orta Avrupa’yı bağlayan Karavanke Tüneli’nde ışık göründü. Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Cengiz, inşa ettikleri bu tünelle Slovenya’da ilk kez bir Türk müteahhitin altyapı projesi üstlendiğini söyledi.
21.03.2024 Ekonomi
Gökçe Bahadır'ın lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Törpü' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı villası, magazin gündemine konu oldu. Bahadır'ın evine ödediği kiranın fiyatı dudak uçuklattı.
21.03.2024 Cadde
‘Diplomasi masasını ihmal etmedik’
‘Diplomasi masasını ihmal etmedik’ TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM Tören Salonu’nda büyükelçilerle iftar programında bir araya geldi.
20.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyükelçiler ile iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur" dedi.
19.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.03.2024 Gündem
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Töreni’nde “Yedi düvel üzerimize gelse yıkılmayacağımızın ispatı olan Çanakkale ruhu, yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” dedi.
19.03.2024 Gündem
Şehitliklere akın ettik
Şehitliklere akın ettik 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehitliklerde duygusal anlar yaşanırken yurt genelindeki tören ve etkinlikler vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.
19.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'ye karşı hain pusular kuran, hain emeller taşıyanlar olduğunu belirterek, Türkiye’yi durdurmak için teröre alet olanlara karşı milletin evlatlarının direndiğini belirtti. Numan Kurtulmuş, "Bugünde nizam-ı âlem davasına sahip olan bir millet olarak Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var
Donanmadan zafer geçişi! Erdoğan: Çanakkale'den alacağımız dersler var Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
‘Kahraman ordumuz destanlar yazıyor’
‘Kahraman ordumuz destanlar yazıyor’ Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle şehit ailelerinin katılımıyla tören düzenledi.
18.03.2024 Gündem
‘İki günde yaptıklarımız beş yılda yaptıklarından fazla’
‘İki günde yaptıklarımız beş yılda yaptıklarından fazla’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, dün Ümraniye Topağacı Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm temel atma törenine katıldı.
18.03.2024 Gündem
25 Nisan’ı anmak tarihsel hata
25 Nisan’ı anmak tarihsel hata Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Barış Borlat ‘Çanakkale’nin tarihi anlamda en önemli 3 günü 18 Mart, 10 Ağustos ve 9 Ocak. 25 Nisan’ı anmak hatalı’ diyor.
18.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’u, her geçen gün özlediği o güzel günlere bir adım daha yaklaştırıyoruz. Taşdelen-Yenidoğan-Alemdağ Kavşağı ile Çekmeköy trafik çilesinden kurtulacak. Yine Ekşioğlu, Alemdağ, Çatalmeşe, Nişantepe, Taşdelen, Sultançiftliği ve Güngören mahallelerimize girişleri çok daha kolaylaştıracak” açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tören ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.