Tottenham

Tottenham

Son dakika tottenham haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tottenham gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tottenham haber sayfamızda...

Tottenham

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.162 tottenham haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen için Galatasaray'ın harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig devinde yönetimin transferde kararlı olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım Galatasaray'ınm eski futbolcularından Luyindama, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Jose Mourinho için sürpriz iddia! Yeni adresini duyurdular
Jose Mourinho için sürpriz iddia! Yeni adresini duyurdular Roma'dan ayrıldığından bu yana boşta olan Jose Mourinho'nun West Ham United'ın teknik direktör listesinde olduğu öne sürüldü.
Tottenham'ın transferdeki hedefi Nico Williams!
Tottenham'ın transferdeki hedefi Nico Williams! Tottenham'ın Athletic Bilbao forması giyen Nico Williams'ı transfer etmek istediği öğrenildi.
Napoli'de Antonio Conte operasyonu başladı!
Napoli'de Antonio Conte operasyonu başladı! Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in gelecek sezon için takımın başına Antonio Conte'yi getirmek istediği öğrenildi.
10.04.2024 İtalya Serie A
Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti
Trabzonspor'a Arjantinli maestro! Yönetim harekete geçti Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların yıldız futbolcuya kanca attığı öğrenildi. Bordo-mavililerde kurmayların transferi hızlıca sonuçlandırmak istediği aktarıldı.
8.04.2024 Trabzonspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
7.04.2024 Diğer
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler!
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler! Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak Luka Modric'i transfer etmek için MARCA gazetesine ilan verdi. Kulüp resmi sosyal medya hesabından da gazetenin ilanını paylaştı.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Tottenham'dan Galatasaray'a Ndombele teklifi! İşte yeni bonservis bedeli
Tottenham'dan Galatasaray'a Ndombele teklifi! İşte yeni bonservis bedeli Tanguy Ndeombele'nin 15 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmak istemeyen Galatasaray'a Tottenham, '5 milyon Euro verin, alın' önerisini sundu.
6.04.2024 Galatasaray
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.04.2024 Futbol
Cardiff City, Coventry City deplasmanında galip!
Cardiff City, Coventry City deplasmanında galip! Championship'in 40'ıncı haftasında Cardiff City, Coventry City'i 2-1 mağlup etti.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Tottenham'da Timo Werner kararı belli olmadı!
Tottenham'da Timo Werner kararı belli olmadı! Tottenham'ın kiralık olarak renklerine bağladığı Timo Werner ile kararını hala veremediği öğrenildi.
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis
Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti! Dev bonservis Mikel Arteta'nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan İngiltere Premier Lig devi Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu için harekete geçti.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
31.03.2024 Yeni Malatyaspor
Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı
Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'na Arsenal'ın ilgisinin gittikçe büyüdüğü belirtildi. Mikel Arteta'nın tecrübeli futbolcunun performansından hayran kaldığı aktarıldı.
31.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu!
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu! Tottenham'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu. Başarılı futbolcuyla ilgili Galatasaray'ın kararının netlik kazandığı aktarıldı.
31.03.2024 Galatasaray
Chelsea'de 2 yıldız satış listesine konuldu!
Chelsea'de 2 yıldız satış listesine konuldu! Chelsea'nin sezon sonunda takım kaptanı Reece James ve Conor Gallegher'ı satmaya hazırlandığı öğrenildi. Premier Lig devinin, 2 futbolcudan 100 milyon euroluk bir gelir hedeflediği belirtildi.
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti!
Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni 92-76 mağlup etti.
Tottenham, Luton Town karşısında geri döndü!
Tottenham, Luton Town karşısında geri döndü! Premier Lig'in 30'uncu haftasında Tottenham, Luton Town'ı 2-1 mağlup etti.
Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde
Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Süper Lig'in eski yıldızı için harekete geçeceği belirtildi.
30.03.2024 Galatasaray
Tottenham'da Pierre-Emile Hojbjerg'e veda hazırlığı!
Tottenham'da Pierre-Emile Hojbjerg'e veda hazırlığı! Tottenham'da forma giyen Danimarkalı futbolcu Pierre-Emile Hojbjerg'in sezon sonunda takımdan ayrılabileceği öğrenildi.
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip!
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında 88-86 kazandı.
Newcastle United'dan unutulmaz geri dönüş!
Newcastle United'dan unutulmaz geri dönüş! Premier Lig'n 30'uncu haftasında Newcastle United, West Ham United'ı 4-3 mağlup etti.
Tottenham'dan Mısırlı forvet operasyonu! İlk teklif dudak uçuklatacak
Tottenham'dan Mısırlı forvet operasyonu! İlk teklif dudak uçuklatacak Harry Kane ile vedalaştıktan sonra forvet hattında umduğunu bulamayan Tottenham'ın Mısırlı santrforun peşine düştüğü öne sürüldü. Premier Lig devinin, yıldız futbolcu için sunacağı ilk teklif dudak uçuklattı.
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel…
İddaacılar Misli’de buluşuyor, maçların keyfi “Canlı Sohbet”te çıkıyor! Misli’ye özel… Milli ara sonrasında özlenen ligler, bugün birbirinden heyecanlı maçlarla geri dönüyor. Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere birçok ligdeki maçlar “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla Misli’de yer alıyor. Yüzlerce maç Misli’ye sadece üye olunarak ücretsiz canlı izlenebiliyor.
30.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tottenham ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.