Toyota araçlarını geri çağırıyor!
Toyota araçlarını geri çağırıyor! Toyota yaşanan hata yüzünden yüzbinlerce aracını geri çağırıyor. Toyota’nın hibrit araçlarındaki hata beklenmedik zamanlarda güç kaybetme ve durma olasılığı bulunan araçların amaçlanan şekilde güvenli sürüş moduna giremediğini belirtiyor.
1.07.2020 Otomobil
Toyota 1 milyon hibrit aracını geri çağırıyor
Toyota 1 milyon hibrit aracını geri çağırıyor Reuters'ın haberine göre Toyota, Japonya, Kuzey Amerika, Avrupa ve diğer bölgelerdeki toplam 1.03 milyon adet Prius ve C-HR modellerini yanma riskinden dolayı geri çağırıyor.
5.09.2018 Otomobil
Leonardo DiCaprio'nun servetini harcadığı 20 şey
Leonardo DiCaprio'nun servetini harcadığı 20 şey Bir çocuk olarak filmlerde görünmeye başladığından beri Leonardo DiCaprio, bütün dünyanın odak noktası. Oyunculuk yeteneğinden kuşkumuz yok. Sinema endüstrisinde en tepeye tırmanmak sanki en başından beri kaderinde vardı. Ve o kaderi adım adım yaşadı. Leonardo DiCaprio bugün dünyanın en başarılı aktörlerinden biri. Başarı ve övgü, beraberinde zenginliği de getiriyor tabii. Peki parasını nasıl harcıyor sizce? Aşağıdaki listenin bazı maddeleri sizi şaşırtacak ve hiç bilmediğiniz Leo ile tanıştıracak.
8.03.2018 Ünlüler
Boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanılacak
Boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanılacak Toyota'nın çevreci hibrit otomobili Prius, İstanbul Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü tarafından boğaz köprülerinin devriye ve korumasında kullanılacak.
29.08.2014 Otomobil