Toz

Toz

Son dakika toz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toz haber sayfamızda...

Toz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.556 toz haberi bulunmuştur.
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardu. İşte detaylar...
28.03.2024 Haberler
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardı. İşte detaylar...
28.03.2024 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı Karadeniz’de şiddetli rüzgarın sebep olduğu dalgalar Rize'nin Pazar ilçesi sahilinde kayalıkları ve dalga kıranları aşarak hasara yol açtı.
27.03.2024 Gündem
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Kırmızı çamur yağabilir! Kuzey Afrika'dan çöl tozu geliyor
Kırmızı çamur yağabilir! Kuzey Afrika'dan çöl tozu geliyor Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Yurdun batısında toz taşınımı görülebilir. Peki, bu ne anlama geliyor? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen değerlendirdi.
27.03.2024 Haberler
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
Nijerya'da haftalar önce kaçırılan 130'dan fazla öğrenci kurtarıldı
Nijerya'da haftalar önce kaçırılan 130'dan fazla öğrenci kurtarıldı Kaduna eyaletindeki bir okuldan kaçırılan 130'dan fazla çocuk ve okul çalışanı için yüz binlerce dolar fidye isteniyordu.
26.03.2024 Dünya
‘Dünyalılardan Ay’ı kurtarın’
‘Dünyalılardan Ay’ı kurtarın’ Başta ABD olmak üzere birçok ülke, Ay’ı parsellemek için uzay aracı yolluyor.
26.03.2024 Dünya
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'dan güçlü bir gençlik ateşi daha yakalım
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'dan güçlü bir gençlik ateşi daha yakalım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile'de düzenlenen halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, "İsterse Ankara'dan 17 değil, 27 bakanla gelsin. Bir de yetmedi, aday var. Yetmedi, üstüne seçilmiş, herkesin cumhurbaşkanı olması gereken Cumhurbaşkanı var. E hoş geldi, sefa geldi. Ne yapacağız? Güzel bir misafirperverlik yapacağız. Ne zaman? 31 Mart'ta" dedi.
25.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyundan vazgeçemiyor
650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyundan vazgeçemiyor Antalya'da evindeki 650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyunu içerek büyüyen 80 yaşındaki Emine Gülay Çakın, yaşlı bakım merkezinde de yağmur suyundan kopamıyor. Çocuklarının zaman zaman getirdiği sarnıçtaki suyu överek anlatan Çakın, "O suya alışkınım. Çok farklı tadı var. Tarif edilemeyecek kadar güzel. Çayı güzel, kahvesi köpüklü olur" dedi.
24.03.2024 Haberler
Tam 650 yıllık: Tadı tarif edilemeyecek kadar güzel
Tam 650 yıllık: Tadı tarif edilemeyecek kadar güzel Antalya'da evindeki 650 yıllık sarnıçta biriken yağmur suyunu içerek büyüyen 80 yaşındaki Emine Gülay Çakın, yaşlı bakım merkezinde de yağmur suyundan kopamıyor. Çocuklarının zaman zaman getirdiği sarnıçtaki suyu överek anlatan Çakın, "O suya alışkınım. Çok farklı tadı var. Tarif edilemeyecek kadar güzel. Çayı güzel, kahvesi köpüklü olur" dedi.
24.03.2024 Gündem
Tek toz akarı dahi kalmıyor! Nevresim yıkamanın sırrı, en doğru su sıcaklığı buymuş
Tek toz akarı dahi kalmıyor! Nevresim yıkamanın sırrı, en doğru su sıcaklığı buymuş Nevresimlerde, çarşaflarda ve yastık kılıflarında oluşan bakteri ve toz akarları sağlığı olumsuz yönde etkiliyor. Ortadan kaldırmak için ise yapılması gereken şey maksimum sıcaklıkta yıkamak. Ancak bu, çamaşırlara zarar verebilir. İşte toz akarlarını yok etmenin yolu.
23.03.2024 Püf Noktası
Uyarı geldi! Maskeleri hazırlayın! Pazartesi-Salı geliyor
Uyarı geldi! Maskeleri hazırlayın! Pazartesi-Salı geliyor Prof. Dr. Doğan Yaşar'dan vatandaşlara uyarı! Herkes maskesini hazırlasın diyen Prof. Yaşar "Pazartesi ve salıdan itibaren çok yoğun bir döneme giriyoruz" dedi.
22.03.2024 Gündem
Maskeleri hazırlayın! Pazartesi ve salı günü itibarıyla başlıyor
Maskeleri hazırlayın! Pazartesi ve salı günü itibarıyla başlıyor İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Doğan Yaşar, Sahra Çölü'nden Türkiye'ye yoğun toz taşınımı beklendiğini belirtti. Prof. Dr. Yaşar, "Bu dönem 'bahar alerjisi' dediğimiz kuru öksürük ve hapşırık gibi semptomlar görülür. Akciğer rahatsızlıkları bulunanlar, mutlaka 3 hafta boyunca bulabiliyorlarsa; partikül tutucu maske takmalı" dedi.
22.03.2024 Gündem
‘Toz’da üçüncü dalya
‘Toz’da üçüncü dalya Zerrin Tekindor’un tek kişilik oyunu ‘Toz’, önceki akşam 300’üncü kez sahnelendi.
22.03.2024 Cadde
Para verip almaya son! Yapması çok basit, hiç bozulmayan toz sarımsağın sırrı
Para verip almaya son! Yapması çok basit, hiç bozulmayan toz sarımsağın sırrı Mutfakta birçok yemeğe lezzet katması için sarımsak tozu veya farklı baharatlar kullanılır. Sarımsak tozu içindeki lezzetli malzemelerle özellikle sos yapımında sıklıkla kullanılır. Bu baharatı hazırlamanın pratik bir tarifi mevcut.
20.03.2024 Yemek
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi!  Mart bitmeden kar geliyor
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi! Mart bitmeden kar geliyor Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Mart ayı bitmeden kar yağışı yeniden yüzünü gösterecek. Bugün birçok kentte sağanak ve kar yağışı görülecek. Yarın 10 kent için alarm verildi. Çarşamba günü ise İstanbul dahil tüm yurt için yeni alarm geldi. Sıcaklıklar 2 gün sonra yeniden düşecek.  İşte kar, sağanak, toz taşımı ve fırtına beklenen iller…
17.03.2024 Gündem
2 ay sonra düğünü olacaktı! Aci ailesi yıkan ikinci ölümde şoke eden karar
2 ay sonra düğünü olacaktı! Aci ailesi yıkan ikinci ölümde şoke eden karar Eyüpsultan'daki orman yolunda yaşanan kazanın ardından annesiyle ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci benzer bir kazaya kurban gitmişti. Anıl Aci'ye çarparak ölümüne neden olan Sait İ., kullandığı kamyonu rüzgarın savurduğunu öne sürdü, adli kontrol uygulanarak serbest kaldı.
17.03.2024 Gündem
2 ay sonra düğünü olacaktı! Aci ailesi yıkan ikinci ölümde şoke eden karar
2 ay sonra düğünü olacaktı! Aci ailesi yıkan ikinci ölümde şoke eden karar Eyüpsultan'daki orman yolunda yaşanan kazanın ardından annesiyle ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anıl Aci benzer bir kazaya kurban gitmişti. Anıl Aci'ye çarparak ölümüne neden olan Sait İ., kullandığı kamyonu rüzgarın savurduğunu öne sürdü, adli kontrol uygulanarak serbest kaldı.
17.03.2024 Haberler
Son dakika: Meteoroloji yeni haritasını yayımlandı! Perşembe gününe dikkat
Son dakika: Meteoroloji yeni haritasını yayımlandı! Perşembe gününe dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük yeni raporunu yayımladı. Buna göre Çarşamba günü yurt geneli yağışlı havanın etkisinde olacak. Perşembe günü ise birçok şehirde kar yağışı bekleniyor. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
Meteoroloji son haritayı paylaştı! İşte saat saat yağışlı geçmesi beklenen yerler...
Meteoroloji son haritayı paylaştı! İşte saat saat yağışlı geçmesi beklenen yerler... Ülke genelinde hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken bazı bölgelerde yağışların etkisini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İşte haritalı, il il beklenen tahminler...
16.03.2024 Gündem
Aci ailesini yıkan ikinci kazada şok detay! '3 saat boyunca beni ikna etmeye çalıştı'
Aci ailesini yıkan ikinci kazada şok detay! '3 saat boyunca beni ikna etmeye çalıştı' Eyüpsultan'da ATV aracı arızası ile uğraşırken Eylem Tok’un oğlunun ehliyetsiz şekilde kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin kuzeni Anıl Aci kuzenin ölümünden 10 gün sonra Silivri TEM’de emniyet şeridinde arızalanan otomobiline bakarken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay sonrası kamyon sürücüsü serbest bırakılırken aile adalet istediğini söyledi.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.