Trabzonspor Trabzonspor kritik sınavda

Trabzonspor kritik sınavda

22.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de üst üste iki yenilgi alan Karadeniz ekibi, Göztepe deplasmanından 3 puanla dönerek kara bulutları dağıtmak istiyor.

Trabzonspor kritik sınavda

Trabzonspor bugün Göztepe deplasmanında çok kritik bir sınav verecek. Galatasaray ve Alanyaspor yenilgileriyle hedeflerinden bir hayli uzaklaşan bordo-mavili takım, İzmir’den galibiyetle dönerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinde zorlu müsabaka öncesi Abdülkadir Ömür, Onazi, Pereira ve Ibanez’in sakatlıkları sürüyor. Bordo-mavili takım dün İzmir’e giderek kampa girerken, Teknik Direktör Ünal Karaman ağrıları geçmeyen Abdülkadir Ömür’ü kadroya almadı. Karaman, genç yıldızın yokluğunda orta sahada Abdülkadir Parmak’a görev verecek. Sakatlığı düzelen Novak da sol bekteki yerini alabilecek.

Karadeniz ekibinde tedavisi tamamlanan Uğurcan Çakır da İzmir kafilesinde yer aldı. Genç eldiven Arda Akbulut’un performansından memnun olan Ünal Karaman’ın, Göztepe önünde Uğurcan’ı yedek soyundurması bekleniyor.

Bu arada Trabzonspor kafilesi, Göztepe maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası’nda 26 Şubat Salı günü Ümraniyespor ile oynanacak rövanş karşılaşması için doğrudan İstanbul’a geçecek.

Haberin Devamı

Trabzonspor kritik sınavda

Yazarlar