Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tuba Büyüküstün Bade İşçil'i kıskandı mı?

Oyuncu Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Umut Evirgen, Sıla'nın, 14 Temmuz'da Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitmişti.

|

Umut Evirgen protokolde oturan 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinin başrol oyuncusu Bade İşçil ile sohbet etti. Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve 2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında yer alan habere göre; Tuba Büyüküstün, sevgilisi ile Bade İşçil arasındaki yakınlıktan rahatsız oldu. Konser arasında yerlerinden kalkıp bir köşede hararetli şekilde tartıştılar. Umut Evirgen gecenin sonunda Bade İşçil'e "İyi akşamlar" bile diyemedi.


Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen arasında geçen kış Defne Samyeli yüzünden kriz çıkmıştı. Tuba Büyüküstün, sevgilisinin gece kulübü 'La Boucherie'de sahneye çıkan Defne Samyeli ile Umut Evirgen arasındaki arkadaşlığı kıskanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.