Tükenmişlik Sendromu

Tükenmişlik Sendromu

Son dakika tükenmişlik sendromu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tükenmişlik sendromu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tükenmişlik sendromu haber sayfamızda...

Tükenmişlik Sendromu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 270 tükenmişlik sendromu haberi bulunmuştur.
'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar!
'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar! Ekrana yıllar önce veda eden ‘Muhteşem Yüzyıl' dizisinde oynayan Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Üç oyuncunun fotoğrafını Nur Fettahoğlu paylaştı.
28.11.2023 Cadde
Ali Atay 'dağılma sendromu' yaşıyor! 'Benim bir hayatım ve çocuklarım var'
Ali Atay 'dağılma sendromu' yaşıyor! 'Benim bir hayatım ve çocuklarım var' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay, önceki gün Şişli'de düzenlenen bir etkinlikte sinema seyircisi ile bir araya geldi. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim, yaşadığı rahatsızlığı ilk kez açıklarken, oyunculuk kariyerine ve aile hayatına dair dikkat çeken sözler sarf etti.
6.10.2023 Cadde
'Artık yaş kemale erdi!' Merve Boluğur anne olmak istiyor
'Artık yaş kemale erdi!' Merve Boluğur anne olmak istiyor Bir dönem ekranların aranan isimlerinden olan, uzun yıllardır dizi ya da film projesinde yer almayan Merve Boluğur, "Ekranda olmadığınız dönemde tükenmişlik sendromu mu yaşadınız?" sorusunu yanıtladı. Oyuncu, özel hayatı, çocuk özlemi ve sosyal medyada çok konuşulan paylaşımıyla ilgili de konuştu.
20.04.2023 Cadde
Survivor Yusuf Güney: Ölen arkadaşımın vasiyetini yerine getirdim!
Survivor Yusuf Güney: Ölen arkadaşımın vasiyetini yerine getirdim! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2023'ün üçüncü haftasında zorlu ada koşullarına dayanamayıp, ayrılık kararı alan Yusuf Güney, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Kısa sürede bir hayli kilo verdiği gözlenen ünlü şarkıcı, fenomen yarışmaya katılma sebebini açıkladı. Yusuf Güney, Tükenmişlik Sendromu itirafıyla da dikkat çekti.
3.02.2023 Cadde
Göztepe’den şah mat
Göztepe’den şah mat Cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak çıktığı maçta Manisa FK’yı Tijanic’in golüyle 1-0 yenen Göztepe, rahat nefes aldı. Sarı kırmızılıları değerlendiren usta kalemlerimiz, “Bir hafta öncesinin görünümünden soyutlanmak isteği futbolcuların sağlam adımlarında gözleniyordu. İzlediğimiz seyircisiz oyunun tutkulu, coşkulu sürdüğünü vurgulamalıyız. Devamının gelmesini dileriz” dedi.
13.12.2022 Ege
'Tükenmişlik sendromundayım' demişti! Esra Dermancıoğlu yaşadıklarını anlattı
'Tükenmişlik sendromundayım' demişti! Esra Dermancıoğlu yaşadıklarını anlattı 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 'Doksanlar' ve 'Kırgın Çiçekler' gibi yapımlarda yer alan Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum" paylaşımıyla gündem olmuştu. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu, muhabirlerin yaşadığı sorunları sorması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.12.2022 Cadde
Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz tabii ki, insanız!
Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz tabii ki, insanız! 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 'Doksanlar' ve 'Kırgın Çiçekler' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı; 'Tükenmişlik sendromu yaşıyorum' paylaşımıyla gündem olmuştu. Son olarak Etiler'de kameralara yansıyan Dermancıoğlu, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına yanıt vererek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.11.2022 Cadde
Esra Dermancıoğlu: Tükenmişlik sendromu yaşıyorum
Esra Dermancıoğlu: Tükenmişlik sendromu yaşıyorum Son dönemde açıklamaları kadar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da konuşulan Esra Dermancıoğlu 'tükenmişlik sendromu' yaşadığını itiraf etti. Ünlü oyuncu, "Psikiyatrlardan yardım istiyorum" dedi.
15.11.2022 Cadde
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde hayat verdiği 'Hürrem Sultan’ karakteriyle şöhreti yakalayan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Son olatak 2019 yapımı 'Kovan' filminde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
8.11.2022 Cadde
Stefan Kuntz'a sert eleştiri: Yanında çanta gibi taşıyor, bu takımda banko oynar!
Stefan Kuntz'a sert eleştiri: Yanında çanta gibi taşıyor, bu takımda banko oynar! A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi'nin son maçında Faroe Adaları'na konuk oldu. Stefan Kuntz'un öğrencileri "en iyi grup lideri" olma hedefiyle çıktığı maçta zayıf rakibi karşısında şok bir yenilgi aldı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları beklenmedik mağlubiyeti değerlendirirken, Alman teknik adama yüklendi.
26.09.2022 Milli Takım
Meryem Uzerli'den babasına doğum günü kutlaması! 'Seni seviyoruz'
Meryem Uzerli'den babasına doğum günü kutlaması! 'Seni seviyoruz' 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle şöhreti yakalayan Meryem Uzerli, yaşamını Almanya'da sürdürüyor. İki çocuk annesi güzel oyuncu, hayatından kesitleri takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü isim, son olarak Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla babası Hüseyin Uzerli'nin doğum gününü kuladı. İşte o kareler...
20.09.2022 Cadde
Beşiktaş, Dele Alli'yi bitiyor! Teklifi kabul etti
Beşiktaş, Dele Alli'yi bitiyor! Teklifi kabul etti Beşiktaş, Everton’dan sonra 26 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz oyuncuyla da kiralık transferi için anlaştı. Siyah-beyazlılar bonuslarla birlikte 3 milyon euro ödenecek Dele Alli’yi pazar gününe kadar İstanbul’a getirip, Karagümrük maçını tribünden izletmeyi planlıyor.
18.08.2022 Beşiktaş
Meryem Uzerli'den milyon dolarlık kareler!
Meryem Uzerli'den milyon dolarlık kareler! Bir döneme damga vuran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden 'tükenmişlik sendromu' gerkçesiyle ayrılan Meryem Uzerli, son olarak 2019 yapımı 'Kovan' filminde rol almıştı. Geçtiğimiz aylarda bir Rus kozmetik firmasının yüzü olan oyuncu oyuncu, reklam çekimi için Dubai'de kamera karşısına geçti. Uzerli'nin reklam anlaşması karşılığında dudak uçuklatan bir ücret aldığı iddia edildi.
10.08.2022 Cadde
Meryem Uzerli'den yeni pozlar!
Meryem Uzerli'den yeni pozlar! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
8.08.2022 Cadde
Burn Out Ne Demek, Türkçesi Nedir? Burn Out Sendromu Neden Olur?
Burn Out Ne Demek, Türkçesi Nedir? Burn Out Sendromu Neden Olur? Burn out, kelime anlamı olarak yanmak anlamına gelir ve İngilizce bir kelimedir. Burn out sendromu ise dilimizde tükenmişlik sendromu olarak bilinir. Günümüz şartlarında her şeyi zorlaşması ile beraber tükenmişlik sendromu da oldukça yaygınlaşmıştır. Burn out ne demektir ve sendromu neden olur sizler için derledik.
25.07.2022 Eğitim
Oblomovluk Nedir, Neden Olur? Oblomovluk Tedavisi Nasıl Yapılır?
Oblomovluk Nedir, Neden Olur? Oblomovluk Tedavisi Nasıl Yapılır? Toplumumuzda farklı isimler ile belirtilen pek çok hastalık bulunmaktadır. Bunlardan birisi de oblomovluk olmaktadır. Son yıllarda sıklıkla araştırılan oblomovluk rahatsızlığı birçok kişide de görülmektedir. Peki, oblomovluk nedir, neden olur? Oblomovluk tedavisi nasıl yapılır? Oblomovluk hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
5.07.2022 Sağlık
'Dizi süreleri Türk oyuncuları yurt dışında vazgeçilmez kılar'
'Dizi süreleri Türk oyuncuları yurt dışında vazgeçilmez kılar' Selim Bayraktar, sevgilisi Emel Karaköse ile alışverişe çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı. Uzun dizi sürelerinin oyunculara ayrı motivasyon getirdiğini ve bu durmun yurt dışında avantaj sağlayabileceğini vurgulayan Selim Bayraktar, 'evlilik' sorusu üzerine de dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
22.06.2022 Cadde
Meryem Uzerli: Dizi ve filmlerde kadınlar sürekli aldatılıyor!
Meryem Uzerli: Dizi ve filmlerde kadınlar sürekli aldatılıyor! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olarak katıldı. Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Uzerli, dizilerin aldatılmayı normalleştirdiğini ve buna üzüldüğünü söyledi.
13.06.2022 Cadde
Meryem Uzerli'den kızlarıyla yeni poz
Meryem Uzerli'den kızlarıyla yeni poz 2011-2014 yılları arasında ekranlara gelen 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz haftalarda yüzü olduğu mücevher firmasının daveti için Türkiye'ye gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Berlin'e dönen güzel oyuncu, kızlarına kavuştu. Güzel oyuncu, kızlarıyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
4.06.2022 Cadde
‘Renkler ele veriyor’
‘Renkler ele veriyor’ Aylar sonra halkın karşısına çıkan Monako Prensesi Charlene’in giydiği kıyafetlerde seçtiği renklerin mutsuz ruh halini yansıttığı öne sürüldü
11.05.2022 Dünya
Son dakika haberi: Liverpool'un eski yıldızı Adana'da tükenmişlik sendromuna yakalandı! Sadece 2 maçta kadroya alındı
Son dakika haberi: Liverpool'un eski yıldızı Adana'da tükenmişlik sendromuna yakalandı! Sadece 2 maçta kadroya alındı Spor Toto 1. Lig'de devre arası transfer döneminde Adanaspor'un kadrosuna kattığı Jordon Ibe, turuncu-beyazlılarda formayı unuttu. Tecrübeli oyuncunun tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.05.2022 1.Lig
Selim Bayraktar: Annemi çok özledim
Selim Bayraktar: Annemi çok özledim 'Destan’ adlı dizide Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar, önceki gece Cihangir'de görüntülendi. Annesini çok özlediğini belirten ünlü oyuncu, "Bayramda annemin elini öpüp ziyaret edeceğim" açıklamasında bulundu.
1.05.2022 Cadde
Çalışmak için yaşamak mı?
Çalışmak için yaşamak mı? ÇAĞDAŞ ERTUNA 2 000’lerde hayat çalışma üzerine kuruluydu...
7.04.2022 Milliyet Executive
Geçmişe hasretle bakıyoruz!
Geçmişe hasretle bakıyoruz! Süper Lig tarihindeki en kötü serilerden birini yaşayan Göztepe, her geçen hafta küme düşmeye bir adım daha yaklaşıyor. Sarı kırmızılıları değerlendiren yazarlarımız, “Bu forma altında her zaman şanlı bir mücadele vermiş isimlerden sonra böyle bir tablo görmek elbette insanın içini acıtıyor” dedi.
5.04.2022 Ege
İş hayatında 7/24 ulaşılır olmak
İş hayatında 7/24 ulaşılır olmak Her şey aslında pandemiyle değil, Blackberry’lerle başladı. Kabul etmek lazım, her an her yerde rahat rahat e-postalarımızı cevaplayabilmek başta çok hoşumuza gitti. Kendimizi özgürleşmiş hissettik, ofiste masa başında durmamız gerekmeyecek diye. Blackberry’lerin ömrü yetmedi, ama pandemi ile biz ofislerden evlere döndük.
3.02.2022 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Tükenmişlik Sendromu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.