Tunay

Tunay

Son dakika tunay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tunay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tunay haber sayfamızda...

Tunay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.219 tunay haberi bulunmuştur.
Samsunspor'a sakatlık şoku! Sezonu kapadı
Samsunspor'a sakatlık şoku! Sezonu kapadı Samsunspor’un başarılı savunmacısı Lubo Satka, yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı.
28.03.2024 Samsunspor
Samsunspor'da Lubomir Satka operasyon geçirdi!
Samsunspor'da Lubomir Satka operasyon geçirdi! Samsunspor'un tecrübeli savunmacısı Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle operasyon geçirdi.
27.03.2024 Samsunspor
Resimin kadın kahramanları
Resimin kadın kahramanları Galeri Diani, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sekiz kadın sanatçının yapıtlarının yer aldığı; ‘karşı, öteki, kahraman’ kelimelerinin güçlü vurgusu ile alt yapısını oluşturduğu “K.Ö.K. II” sergisi ile kutluyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Kız bebek bekleyen anne ve baba adaylarının yaşadığı en eğlenceli süreçlerden birisi de isimler. Aile üyelerine yeni katılacak olan bireyin heyecanını yaşayan aileler kız bebeklerine verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kızlarının haya boyu taşıyacağı ismi seçerken aileler özellikle anlamlarına da dikkat ediyor. Bu konuda yakınlarından fikir alan aileler internet ortamında da derin bir araştırma içerisine giriyor. Popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik isimler ve modern çağa uygun isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. T harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kibariye'den istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı!
Kibariye'den istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı! Kibariye, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatn sanatçı, 13 yaşındayken cacığına uyku ilacı atıldığını ve istismar edilirken bir kadın tarafından kurtarıldığını itiraf etti.
3.01.2024 Cadde
Tunay İsminin Anlamı Nedir? Tunay Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Tunay İsminin Anlamı Nedir? Tunay Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Renk sembolü mavi olan Tunay adı, erkek bebekler için ideal olan isimlerden biridir. Bu sebeple dünyaya bir erkek bebek getiren anne ve babalar için Tunay ismi en güzel seçenekler arasında yerini alıyor. Bebeğine Tunay adını koymak isteyenler için Tunay isminin anlamı nedir? Tunay ne demek, ne anlama gelir sorularının cevaplarını derledik.
25.09.2023 Eğitim
Doğanay Güzelgün'e ailesi tepkili! Kaçan sürücü 4 gündür yakalanamadı
Doğanay Güzelgün'e ailesi tepkili! Kaçan sürücü 4 gündür yakalanamadı Kadıköy Bostancı'da polis noktasından kaçarak bisikletli Doğanay Güzelgün'ün ölümüne neden olan Temel Ünlü 4 gündür yakalanamadı. Doğanay Güzelgün'ün ablası ve yeğeni Tunay Erol açıklamalarda bulundu.
21.07.2023 Gündem
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Sözde Şike Davası’nın 12’nci yılında “3 Temmuz’un Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı paneli düzenledi.
3.07.2023 Fenerbahçe
Yer: Tekirdağ! Kebapçıda hesabı fazla bulan müşteriler dehşet saçtı
Yer: Tekirdağ! Kebapçıda hesabı fazla bulan müşteriler dehşet saçtı Tekirdağ'da kebapçıda yüksek hesap yüzünden çıkan tartışmanın ardından ortalık karıştı.
20.05.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu: Birlikte, birleşe birleşe kazanacağız
Kemal Kılıçdaroğlu: Birlikte, birleşe birleşe kazanacağız CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Oyumuzun birini bile çaldırmayacağız. Her sandıkta görevlimiz var. Her sandıkta çalışıyoruz. Asla ve asla adaletsizliğe izin vermeyeceğiz. Biz de sabaha kadar bekleyeceğiz. Siz de bekleyin. Mücadele edeceğiz. Çalışacağız, kazanacağız" dedi.
10.05.2023 Gündem
Don Kişot Balesi AKM'de sahnelendi
Don Kişot Balesi AKM'de sahnelendi İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Miguel de Cervantes'in en önemli eserlerinden biri olan Don Kişot balesini dün akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sanatseverlerle buluşturdu.
20.04.2023 Kültür Sanat
Kasımpaşa - Ümraniyespor maçında kazanan çıkmadı
Kasımpaşa - Ümraniyespor maçında kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Kasımpaşa kendi evinde Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
18.03.2023 Kasımpaşa
Survivor'da ilk açık artırma ödülü! En çok ve en az kilo veren isimler belli oldu
Survivor'da ilk açık artırma ödülü! En çok ve en az kilo veren isimler belli oldu Survivor 2023 yarışmasında sezonun ilk açık artırma ödülü için dün akşam mücadele gerçekleşti. Gerilimin hat safhada olduğu dokunulmazlık oyunların ardından ünlüler ve gönüllüler karşılıklı olarak açık artırmaya çıktı. Verdikleri kilolara göre yarışmacıların yemek yeme hakkı elde ettiği gecede parayı kazananlar belli oldu.
16.03.2023 Cadde
Survivor'da dokunulmazlık oyunu! Eleme adayı belli oldu
Survivor'da dokunulmazlık oyunu! Eleme adayı belli oldu Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde haftanın birinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kazanmak için ünlüler ve gönüllüler parkurda mücadele etti. Yarışmada dün akşam birinci eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada birleşme partisinin tarihini de verdi.
13.03.2023 Cadde
Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Birsel Vardarlı sürprizi
Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Birsel Vardarlı sürprizi Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın eski kaptanı Birsel Vardarlı'nın katılımıyla kutlandı.
8.03.2023 Fenerbahçe
Kaybolan fidanlar! Tek üniversiteden 127 can
Kaybolan fidanlar! Tek üniversiteden 127 can Türkiye’de büyük yıkıma neden olan ve 11 ili etkileyen depremlerde, 50 bine yakın insan yaşamını yitirdi. Depremlerde Adıyaman Üniversitesi’nde eğitim gören 127 öğrenci hayatını kaybetti.
8.03.2023 Gündem
Adıyaman'da Cansen Yeni'yi duygulandıran olay! 'Ona da oyuncak verin'
Adıyaman'da Cansen Yeni'yi duygulandıran olay! 'Ona da oyuncak verin' Afet bölgesinde yardım çalışmalarına katılan şarkıcı Burak Kut'un doktor eşi Cansen Yeni, depremzedelerle yakından ilgileniyor. Cansen Yeni, Adıyaman'da 3-4 yaşlarında bir çocukla yaşadığı olayı takipçileriyle paylaştı.
7.03.2023 Cadde
Aşkım Burçe Tunay depremde sevgilisini kaybetmişti: Tam 1 ay geçmiş
Aşkım Burçe Tunay depremde sevgilisini kaybetmişti: Tam 1 ay geçmiş Survivor'un eski yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay'ın sevgilisi Yiğit Can Datlı, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Aşkım Burçe Tunay, depremde yaşamını yitiren sevgilisine olan özlemini dile getirdi. Büyük bir acı yaşayan Burçe Tunay, "Sanırım hiçbir zaman tam anlamıyla kabullenemeyeceğim" dedi.
8.03.2023 Cadde
Sevgilisi depremde hayatını kaybetti! 'Zaman geçtikçe daha kötü oluyorum'
Sevgilisi depremde hayatını kaybetti! 'Zaman geçtikçe daha kötü oluyorum' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye, kayıplarının yasını tutarken; 'Survivor' yarışması ile tanınan Aşkım Burçe Tunay da depremde vefat eden sevgilisi Yiğit Can Datlı için peş peşe paylaşımlar yaparak özlemini dile getirdi.
4.03.2023 Cadde
Depremde sevgilisini kaybetmişti! 'Yine olsa, yine sana gelirdim'
Depremde sevgilisini kaybetmişti! 'Yine olsa, yine sana gelirdim' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye, kayıplarının yasını tutarken; 'Survivor' yarışması ile tanınan Aşkım Burçe Tunay da depremde vefat eden sevgilisi Yiğit Can Datlı'yı andı. Datlı'yı toprağa vermesinin üzerinden iki hafta geçen ünlü isim, sevgilisi için yazdığı mesajla görenleri duygulandırdı.
25.02.2023 Cadde
Depremde sevgilisini kaybetmişti! 'Bir gün kavuşacağız, o güne kadar bekle beni'
Depremde sevgilisini kaybetmişti! 'Bir gün kavuşacağız, o güne kadar bekle beni' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye, kayıplarının yasını tutarken; 'Survivor' yarışması ile tanınan Aşkım Burçe Tunay da depremde vefat eden sevgilisi Yiğit Can Datlı'yı andı. Datlı'yı toprağa vermesinin üzerinden bir hafta geçen ünlü isim, paylaştığı fotoğraflara yazdığı notta "Bir gün kavuşacağız" diyerek sevgilisine seslendi.
18.02.2023 Cadde
Aşkım Burçe Tunay'ı yıkan haber: Yarım kalmadık biz, mahşere kaldık
Aşkım Burçe Tunay'ı yıkan haber: Yarım kalmadık biz, mahşere kaldık Kahramanmaraş'ta ve 10 ilimizde yaşanan yıkıcı deprem sonrası 30 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Survivor yarışmasıyla tanınan Aşkım Burçe Tunay da erkek arkadaşı Yiğit Can Datlı'nın ölümüyle yıkıldı. Tunay, sosyal medya paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.
14.02.2023 Cadde
Hatayspor, Kasımpaşa'yı son dakika golüyle mağlup etti!
Hatayspor, Kasımpaşa'yı son dakika golüyle mağlup etti! Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Hatayspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi Hatayspor, Atsu'nun 90+7. dakikada attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.
5.02.2023 Hatayspor
3 puanın sahibi Kasımpaşa! Gol yağmurunda Giresunspor farklı mağlup
3 puanın sahibi Kasımpaşa! Gol yağmurunda Giresunspor farklı mağlup Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı ev sahibi Kasımpaşa 5-1'lik skorla kazandı.
1.02.2023 Kasımpaşa
Evlilik sinyali
Evlilik sinyali Nihan Akın ve nişanlısı Enis Tunay, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de objektiflere takıldı.
1.02.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tunay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.