Tüp Bebek Tedavisi

Tüp Bebek Tedavisi

Son dakika tüp bebek tedavisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tüp bebek tedavisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tüp bebek tedavisi haber sayfamızda...

Tüp Bebek Tedavisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 983 tüp bebek tedavisi haberi bulunmuştur.
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir Tüp bebek tedavisinde başarıyı veya başarısızlığı etkileyen pek çok sebep vardır. Anne yaşı, yumurta ve sperm kalitesi; embriyo kalitesini belirleyen en önemli faktörlerin başında gelir.
16.03.2024 Pazar
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar Doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftler için tüp bebek uygulamaları günümüzde tercih ediliyor. Tüp bebek tedavisi konusunda kulaktan dolma bilgiler ise çiftleri olumsuz etkiliyor.
9.03.2024 Pazar
Yeni yöntem: Piezo tüp bebek
Yeni yöntem: Piezo tüp bebek Anne ve baba olmak isteyenler için yeni bir yöntem olan Piezo ile tüp bebek tedavisinde sperme ve yumurtaya elektrik verilerek daha kaliteli bir embriyo oluşumu sağlanıyor.
24.02.2024 Pazar
Endometriozis (Çikolata Kisti)
Endometriozis (Çikolata Kisti) İsmi ile tatlıyı çağrıştıran, gel gelelim ki hiç de öyle olmayan, dünyada yaklaşık 190 milyon kadında, ülkemizde her 10 kadından 1’inde de gözlemlenen çikolata kistleri hakkında konuşalım…
10.02.2024 Pazar
Erkek kısırlığı nedir?
Erkek kısırlığı nedir? Çiftler arası yaşanan doğurganlık problemlerinin yaklaşık yüzde 40’ı erkeklerden kaynaklı sorunlardan kaynaklanır. Ancak erkeklerin bunu kabullenip doktora gitmesi kadınlardan daha zor olduğundan tedavi süreci gecikebilir.
20.01.2024 Pazar
Aylarca başkasının bebeğini taşıdı! Tüp bebek tedavisinde skandal: Bize benzemiyor
Aylarca başkasının bebeğini taşıdı! Tüp bebek tedavisinde skandal: Bize benzemiyor Aylarca başkasının çocuğunu taşıyan ve doğumdan kısa bir süre sonra bebeğin kendilerine benzemediğini fark eden çift skandalı yaşadı. Kısa bir süre sonra taşıdığı bebek elinden alınan anne dünya medyasında ses getirdi.
2.01.2024 Dünya
Yazın mı, yoksa kışın mı tüp bebek yapılmalı?
Yazın mı, yoksa kışın mı tüp bebek yapılmalı? Tüp bebek tedavisine başlayacakların en çok sordukları sorulardan bir tanesi de ‘Yazın mı, yoksa kışın mı tüp bebek tedavisine başlayalım?’… Bugün sizlere mevsimlerin tedavinin başarısında etkisi olup olmadığını anlatacağım.
23.12.2023 Pazar
40 yaşından sonra da anne olabilirsiniz!
40 yaşından sonra da anne olabilirsiniz! Giderek daha fazla kadın tüp bebek tedavisi ile anne oluyor. Kariyerden dolayı beklemek şansı azaltabiliyor ancak artık gelişen yöntemler sayesinde 40 yaşında anne olunabiliyor.
16.12.2023 Pazar
Kullanılan ilaçlar kilo aldırır! Tüp bebek tedavisinde doğru sanılan 10 hatalı bilgi
Kullanılan ilaçlar kilo aldırır! Tüp bebek tedavisinde doğru sanılan 10 hatalı bilgi Tüm dünyada yaygın olarak uygulanan tüp bebek tedavisi infertilite problemi olan çiftlerde en etkin tedavi koşulları olarak yerini koruyor. Bu yöntemde başarı; kadının yaşı, yumurta rezervi, laboratuvar ve embriyo transferinin kalitesi başta olmak üzere, pek çok faktöre bağlı oluyor. İnfertilite sorunu yaşayan çiftlerin çevrelerinden ve sosyal medyadan edindikleri bilgilerle hareket etmekten kaçınmaları gerektiğine dikkat çeken Kadın Hastalıkları ve Doğum/Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Dr. Çağlar Yazıcıoğlu, toplumda tüp bebek tedavisi hakkında doğru sanılan 10 hatalı bilgiyi anlattı, uyarılarda bulundu.
12.12.2023 Genel Sağlık
Yapay zekayla tüp bebek
Yapay zekayla tüp bebek Yapay zeka teknolojisi yardımıyla genetik yapısı normale en yakın embriyo seçimi yapılarak hem ilk transferde gebelik elde edilebiliyor, hem de elde edilen gebeliğin sağlıkla devam etmesi sağlanabiliyor.
9.12.2023 Pazar
PCOS’lu bir kadında gebe kalma süreci
PCOS’lu bir kadında gebe kalma süreci Kadın doğum uzmanlarına belki de en sık başvuran hastalar, polikistik over sendromlular. Polikistik overli kadınlarda yumurta sayısı mı, kalitesi mi önemli? Bu hafta bunları konuşalım…
2.12.2023 Pazar
70 yaşında ikiz doğurdu! Afrika'nın doğum yapan en yaşlı kadını
70 yaşında ikiz doğurdu! Afrika'nın doğum yapan en yaşlı kadını Emekli bir kadın, 70 yaşında doğum yaparak tıp dünyasını şok etti. Baba adayı ise, 'ikiz bebek' haberini duyunca çiçeği burnunda anneyi panikle terk etti.
1.12.2023 Dünya
Yasemin Şefkatli'den hamilelik pozları
Yasemin Şefkatli'den hamilelik pozları İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Cadde
Genetik tanılı tüp bebek
Genetik tanılı tüp bebek Anne adayının yaşı 38’den ileri ise, daha önce düşük yapmış kadınlarda düşüklerden gönderilen örnekte genetik bozukluk varsa, anne veya baba adayında genetik bozukluk öyküsü varsa genetik tanılı tüp bebek yöntemine başvurulabilir.
18.11.2023 Pazar
İki çocuk annesi Seray Sever'in kasım ayında deniz keyfi!
İki çocuk annesi Seray Sever'in kasım ayında deniz keyfi! Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Kasım ayında denize giren Sever, fit haliyle dikkat çekti.
10.11.2023 Cadde
İkiz bebeklerine 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'den yeni paylaşım
İkiz bebeklerine 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'den yeni paylaşım İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden olan oğlu İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli, eşiyle birlikte ikiz bebek beklediğini açıklamıştı. İlk ayları zorlu geçiren güzel fenomen, karnı burnunda yeni pozunu takipçileriyle paylaştı.
7.10.2023 Cadde
Aylin Coşkun zorlu süreci anlattı! 'İki ev parası yedim'
Aylin Coşkun zorlu süreci anlattı! 'İki ev parası yedim' Evlendikten sonra konserlerine ve albüm çalışmalarına ara veren Aylin Coşkun, konuk olduğu programda verdiği kilolarla adından söz ettirdi. Dört yıldır tüp bebek tedavisi gören 47 yaşındaki şarkıcıya bu zorlu sürecin kendisine maliyeti dikkat çekti.
30.09.2023 Cadde
Nadir görülen genetik hastalıklar konferansı
Nadir görülen genetik hastalıklar konferansı  Dünyada 350 milyon, Türkiye’de ise 7 milyon kişide yani her 16 kişiden 1’inde nadir hastalıklar görülüyor.
23.09.2023 Gündem
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak, ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Sever, önceki gün bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Cadde
İkinci baharda annelik
İkinci baharda annelik Kadınlar önce kariyere odaklanmak, hayatını düzene koymak gibi farklı nedenlerle anneliği erteleyebiliyor. Hayatlarının ikinci baharında normal yollarla ya da tedavi ile anne olanlar bakalım neler anlatıyor?
9.09.2023 Pazar
Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu! Karnındaki bebeği ameliyat etmişler
Eşi turnesini bırakıp yanına koşmuştu! Karnındaki bebeği ameliyat etmişler Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeğinin kucağına almak için gün sayan ünlü ismin karnındaki oğluyla birlikte büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı.
8.09.2023 Cadde
İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye: Karım da karım!
İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye: Karım da karım! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurmuştu. İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
1.09.2023 Magazin
İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye: Karım da karım!
İdo Tatlıses'ten Yasemin Şefkatli'ye: Karım da karım! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurmuştu. İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
2.09.2023 Cadde
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu!
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin cinsiyeti belli oldu! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin'le nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurmuştu. Şefkatli, tüp bebek tedavisi gördüğünü reddetmişti. Ünlü çift, son olarak ikizlerin cinsiyetini duyurdu.
30.08.2023 Cadde
Yasemin Şefkatli'den 'tüp bebek' açıklaması!
Yasemin Şefkatli'den 'tüp bebek' açıklaması! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurmuştu. Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Şefkatli, konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tüp Bebek Tedavisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.