Turgut Uçar

Turgut Uçar

Son dakika Turgut Uçar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Turgut Uçar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Turgut Uçar haber sayfamızda...

Turgut Uçar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 474 turgut uçar haberi bulunmuştur.
Altay'dan 100'ler Kulübü! Unutulmaz isimler tanıtılacak
Altay'dan 100'ler Kulübü! Unutulmaz isimler tanıtılacak Süper Lig ekiplerinden Altay, siyah-beyazlı formayı 100'den fazla kez giyen oyuncularını onurlandırmak amacıyla 100'ler Kulübü kuruyor. Böylelikle Büyük Altay tarihine damgasını vuran unutulmaz futbolcuların isimleri sonsuza kadar yaşatılırken, oyuncular genç kuşağa da tanıtılacak.
8.10.2021 Altay
Kitap alışkanlığı edinin
Kitap alışkanlığı edinin “Mükemmel bir sporcu için sinir ve kasların, bir bilge için zihnin eğitilmesi ne kadar önemliyse; proaktif, etkili bir kişi için de vicdanın eğitilmesi yaşamsal önem taşır...
4.08.2019 Ege
Trabzonspor, Turgut Uçar'ın anısına turnuva düzenleyecek
Trabzonspor, Turgut Uçar'ın anısına turnuva düzenleyecek Trabzonspor, 3 Şubat 2019'da hayatını kaybeden eski futbolcusu Turgut Uçar'ın anısına turnuva düzenleyecek.
30.06.2020 Trabzonspor
Turgut Uçar futbolla anılacak
Turgut Uçar futbolla anılacak Altınordu ve Trabzonspor, geçen Şubat ayında aramızdan ayrılan Teknik Direktör Turgut Uçar’ın anısını yaşatmak adına dev bir futbol turnuvası düzenleyecek...
31.05.2019 Ege
Turgut Uçar turnuvası
Turgut Uçar turnuvası Altınordu ve Trabzonspor, geçtiğimiz şubat ayında aramızdan ayrılan teknik direktör Turgut Uçar’ın anısını yaşatmak adına dev bir futbol turnuvası düzenleyecek.
1.07.2020 Futbol
Altınordu ve Trabzonspor'dan Turgut Uçar anısına futbol turnuvası
Altınordu ve Trabzonspor'dan Turgut Uçar anısına futbol turnuvası Altınordu ve Trabzonspor'un şubat ayında hayatını kaybeden teknik direktör Turgut Uçar anısına düzenleyeceği 9, 10, 11 ve 12 yaş kategorilerindeki futbol turnuvası, Trabzon'da gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'dan Turgut Uçar'ın kabrine ziyaret
Trabzonspor'dan Turgut Uçar'ın kabrine ziyaret Trabzonspor'da yöneticiler ve teknik direktör Ünal Karaman, vefat eden eski bordo-mavili futbolcu Turgut Uçar'ın kabrini ziyaret etti.
30.06.2020 Trabzonspor
Turgut Uçar unutulmadı
Turgut Uçar unutulmadı Trabzonsporlu futbolcular, pazar günü vefat eden bordo-mavili takımın eski futbolcusu Turgut Uçar'ı unutmadı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Işıklar içinde yat Turgut Hocam
Işıklar içinde yat Turgut Hocam İzmir futbolunun simge isimlerinden Teknik Direktör Turgut Uçar’ın tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumması, hem kentte hem de Türk futbol camiasında büyük üzüntüye neden oldu...
5.02.2019 Ege
Altay ile İstanbulspor yenişemedi!
Altay ile İstanbulspor yenişemedi! Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Altay sahasında, İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.
1.07.2020 1.Lig
Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı
Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı Beyninde oluşan emboli nedeniyle 5 haftadır tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayata gözlerini yuman İzmir futbolunun simge isimlerinden teknik direktör Turgut Uçar son yolculuğuna uğurlandı.
1.07.2020 Futbol
Turgut Uçar hayatını kaybetti
Turgut Uçar hayatını kaybetti İzmir futbolunun sembol isimlerinden Teknik Direktör Turgut Uçar, 54 yaşında hayata gözlerini yumdu.
1.07.2020 Futbol
Turgut Uçar korkuttu
Turgut Uçar korkuttu Altay ve Karşıyaka’nın efsane isimlerinden Turgut Uçar, beyninde meydana gelen emboli nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırıldı.
25.12.2018 Ege
Turgut Uçar hastaneye kaldırıldı
Turgut Uçar hastaneye kaldırıldı Altay ve Karşıyaka'nın efsane isimlerinden Turgut Uçar, beyninde meydana gelen emboli nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırıldı.
1.07.2020 1.Lig
Aydınspor 1923’te Uçar olmadı
Aydınspor 1923’te Uçar olmadı Yeni sezonda BAL’da mücadele edecek Aydınspor 1923’te prensipte el sıkışılan Teknik Direktör Turgut Uçar’da pürüz çıktı.
28.05.2018 Ege
Karşıyaka’da Tolungüç sesleri
Karşıyaka’da Tolungüç sesleri İkinci yarının ilk haftasında aldığı Sakaryaspor mağlubiyetiyle düşme hattında kalan Karşıyaka’da, Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki yeni yönetimin, ilk icraatı teknik direktör Halim Okta’yla yolları ayırmak oldu
23.01.2018 Ege
Bucaspor’da rota  İsmail Ertekin
Bucaspor’da rota İsmail Ertekin 2. Lig’deki Bucaspor’da Mehmet Aurelio, Tarık Daşgün, Zeki Çakır, Taner Taşkın, Yılmaz Özlem, Turgut Uçar ve Bayram Bektaş ile anlaşamayan yönetim, rotayı bu kez İsmail Ertekin’e çevirdi.
9.06.2017 Ege
Bucaspor’dan  Bektaş’a teklif
Bucaspor’dan Bektaş’a teklif 2. Lig’deki Bucaspor’da, iç transferde 10 futbolcuyla anlaşma sağlanırken, teknik adam arayışı da hız kazandı.
5.06.2017 Ege
Hedefimiz Süper Lig
Hedefimiz Süper Lig Altay’ın asıl hedefinin, 5 yıl içinde Süper Lig olduğunu vurgulayan Ekmekçioğlu, öncelikle perşembe günü yapılacak kongreyi beklediklerini, ardından geleceğin planlarını ortaya koyacaklarını söyledi Play Off final maçında, Kocaelispor’u Antalya’da penaltılarla üstünlük sağlayarak yenen ve 2. Lig’e çıkan Altay’da, Başkan Özgür Ekmekçioğlu, “En zor dönemlerde dahi 1 dakika olsun umudumuzu yitirmedik” dedi
21.05.2017 Ege
Buca’da Uçar sesleri
Buca’da Uçar sesleri Bucaspor’da teknik adam arayışlarını sürdüren yönetim, Mehmet Aurelio, Yılmaz Özlem, Mesut Toros ve Tarık Daşgün’den sonra Turgut Uçar’ı da listeye ekledi.
16.05.2017 Ege
Aydın’da kazanan dostluk olsun!
Aydın’da kazanan dostluk olsun! Ege derbisinde bugün Play Off hesabındaki Aydınspor 1923’le Karşıyaka karşı karşıya geliyor. KSK’de yeni Teknik Direktör Atilla Güneş, kariyerindeki ilk maçına çıkıyor
18.02.2017 Ege
Karşıyaka’da Turgut Uçar ile yollar ayrıldı
Karşıyaka’da Turgut Uçar ile yollar ayrıldı Karşıyaka’da bir süre önce göreve gelen Teknik Direktör Turgut Uçar, görevden ayrıldı.
1.07.2020 Futbol
Karşıyaka'da Turgut Uçar dönemi!
Karşıyaka'da Turgut Uçar dönemi! Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Karşıyaka, Soner Tolungüç'ün istifasının ardından teknik direktörlük görevine Turgut Uçar'ı getirdi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Karşıyaka'da adaylar belli oldu
Karşıyaka'da adaylar belli oldu Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Soner Tolungüç'ün şok bir kararla istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Karşıyaka'nın gündemine birçok isim girdi.
1.07.2020 1.Lig
Altay'a yine yasak gelebilir!
Altay'a yine yasak gelebilir! Transfer yasağını kaldırmak için eski futbolcuları İsa ve Göksel'e 204 bin 130 TL, Futbol Federasyonu'na ise çirkin ve kötü tezahürat cezası olarak 22 bin 50 TL ödeyerek toplam 226 bin 180 TL'lik borcu kapatan Altay'da yönetim, sezon sonu gelecek ağır faturayı düşünüyor. Şimdilik transferin önünü açtıklarını ancak çözümün geçici olduğunu dile getiren Futbol Şube Sorumlusu Umut Köroğlu, "Ödenmesi gereken 1.8 milyon TL borç daha var. Bu yüzden sezon sonunda yine yasak gelecek" dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri

Benzer Haber Etiketleri

Turgut Uçar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.