Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Turgutlu'da Bendeniz rüzgarı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99'uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği bayram konseriyle Turgutlululara unutulmaz bir gece yaşattı. Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarından Bendeniz ile Türk Sanat Müziği sanatçılarından Yasemin Demir'in sahne aldığı gecede binlerce vatandaş büyük coşkuya ortak oldu.

|

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99'uncu kuruluş yıldönümü Manisa Turgutlu’da coşkulu konser gecesiyle taçlandı. Turgutlu Belediyesi’nin organizasyonuyla 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanında gerçekleşen Halk Konseri’nde Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarından Bendeniz ile Türk Sanat Müziği sanatçılarından Yasemin Demir sahne aldı.

7’den 77’ye Turgutluluların akın ettiği alanda ilk olarak sahne alan Yasemin Demir, birbirinden güzel parçalarıyla 23 Nisan coşkusunu ikiye katladı. Ardından sahne alan Bendeniz, 90’lı yıllara damga vuran parçalarıyla Turgutlululara unutulmaz bir gece yaşattı. Alanda bulunan vatandaşların coşkulu bir şekilde vakit geçirdiği konser sonrası her iki şarkıcıya çiçek takdim edildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.